jagodicabobicica
Početnik
- Poruka
- 3
Ma ko jos danas obraca paznju na to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakva masaza, time se samo celulit potisne... isto kao sto od vezbanja celulit ispliva na povrsinuМасажа, она разбија целулит...али чим се престане с масажом, он се враћа....једноставно је генетски детерминисан, нема ту лека на дуже стазе.
vidljiviji je upravo zato sto treniras, i to je dobro, jedna trecina posla... jos samo hrana i masaze i to je to
mada,
citala sam da ne moze nikada da se potpuno iskorjeni, samo smanji i drzi pod kontrolom (?)
ma sve i da se moze, ne bih nikad skidala sve
.... zamisli da zavrsis kao madonna... sa iskocenim venama i kost+mishic tijelom.... u ime dobre linije.....
![]()
msm..... ona garant nema celulit![]()
Jeste. Moja majka ima priličnu količinu celulita. ja imam manje. I moja ćerka od 9 god. ima na guzi jedva primetno par tačkica. Poenta je da smo rođeni da se krećemo, kao što su mnogi zaključili. Samo pogledajte šta su radili naši preci....A šta mi radimo? Vozimo se busom, autom, liftom, i to nije sve, nego još i odsedimo po 8 sati na poslu....Džogiranje je najjeftinije lečenje, jeftinije od svih krema, tretmana... Mislim da velika količina vode spira pomalo celulit kako se ovde kaže, ali spira i vitamine i minerale koje smo uneli a koji su nam neophodni.a jel se vidi poboljsanje?ja znam neke devojke koje su sportiskinje pa imaju celulit.verovatno je genetika tu najbitnija.
ma sve i da se moze, ne bih nikad skidala sve
.... zamisli da zavrsis kao madonna... sa iskocenim venama i kost+mishic tijelom.... u ime dobre linije.....
![]()
Pa si se ti bas ulogovala da ispricas tudje iskustvo sa detaljnim opisom i cenom@ Elena
Znam ja coveka koji radi tako masaze, da sam videvsi jednu korpulentniju prijateljicu posle 10 tretmana, trljala oci u neverici. Napravio je od njene guze sladoled! Bez i jedne suvisne celulitne tacke.
Problem je u tome sto su tretmani bolni, radi se uvece jer posle toga mozes samo da legnes da spavas; pocinje se prvog dana ciklusa; ostaju modrice; kosta 250 evra; skupo, ali ako stvarno zelis da se resis toga, vredi;
@ Elena
Znam ja coveka koji radi tako masaze, da sam videvsi jednu korpulentniju prijateljicu posle 10 tretmana, trljala oci u neverici. Napravio je od njene guze sladoled! Bez i jedne suvisne celulitne tacke.
Problem je u tome sto su tretmani bolni, radi se uvece jer posle toga mozes samo da legnes da spavas; pocinje se prvog dana ciklusa; ostaju modrice; kosta 250 evra; skupo, ali ako stvarno zelis da se resis toga, vredi;