celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Масажа, она разбија целулит...али чим се престане с масажом, он се враћа....једноставно је генетски детерминисан, нема ту лека на дуже стазе.
ma kakva masaza, time se samo celulit potisne... isto kao sto od vezbanja celulit ispliva na povrsinu

citala sam nedavno, nekakva krema navodno vrlo efikasno uklanja celulit
cek sada cu da nadjem link

ali ja to ne koristim, mislim... ja volim svoj celulit i ne dam ga nikom!

Celulit je u nekim zemljama priznat kao bolest, zapalenje potkožnog masnog tkiva. Podležne su žene zbog hormona i strukture kože, koja nije ista kao kod muškaraca. Promene počinju na nivou ćelije i u prvim fazama tih promena se ne vidi, tak kad dodje do hroničnog limfnog zastoja i loše mikrocirkulacije, kao i cirkulacije uopšte. Pre će da dobiju celulit one žene koje imaju krivu kičmu, spušten stomak i guzu, ravne tabane. U masnim naslagam celulita se nalaze - toksini, konzervansi, ostaci od lekova, aditvi, pa čak i bakterije, kad je u pitanju sklerozni vid celulita. Masaža razbija fibroze, ali ništa ako se ne vežba, pakuje telo čistim prirodnim preparatima koji dreniraju i pomažu izbacivanje svog otpada koji se nalazi u njemu, kao i lagano vežbanje i hrana koja hrani i čisti organizam. Kreme samo zatežu kožu, sve ostaje unutar tela.

Ja ne znam sta da radim sa celulitom...bavim se i fizickom aktivnoscu (doduse ne bas dugo) i ne nameravam da prestanem, hranim se zdravo jedino sto ne mogu sebe da nateram je da pijem vodu...celulit mi je sve vidljiviji sto duze treniram :sad2:, koristim i neki gel na bazi brsljena i sve sto sam postigla je da mi je koza zategnutija :roll:. Celulit mi je vidljiv bez obzira na zategnutost misica...
Doduse ranije nisam uopste mislila na znacaj pravilne ishrane i fizicke aktivnosti, a sada kako intenzivno radim na svom zdravlju nadam se da ce se i taj celulit jednog dana povuci, ili gresim :sad2:

ma sve i da se moze, ne bih nikad skidala sve
.... zamisli da zavrsis kao madonna... sa iskocenim venama i kost+mishic tijelom.... u ime dobre linije..... :confused:

MadgeL_468x829.jpg

Žene, treba mi jedna informacija... Da li je neka koristila Afroditinu kremu protiv celulita, 3 u 1, Garcinia, evo to je ova http://www.kozmetika-afrodita.com/s...-slim/krema-proti-celulitu-garcinia-3-v-1.php
Zanima me koliki je kod vas bio ovaj ''blago termički efekat'' pošto se ja zapali živa, pocrveni mi koža i toplo je nekoh 1/2 sata i posle se vrati u normalu s tim da mi je koža baš čvrsta i nežna gde sam mazala.... Bojim se da mi nije alergija, ali nemam urtike, samo crvenilo i ne svrbi nego više žari....

a jel se vidi poboljsanje?ja znam neke devojke koje su sportiskinje pa imaju celulit.verovatno je genetika tu najbitnija.
Jeste. Moja majka ima priličnu količinu celulita. ja imam manje. I moja ćerka od 9 god. ima na guzi jedva primetno par tačkica. Poenta je da smo rođeni da se krećemo, kao što su mnogi zaključili. Samo pogledajte šta su radili naši preci....A šta mi radimo? Vozimo se busom, autom, liftom, i to nije sve, nego još i odsedimo po 8 sati na poslu....Džogiranje je najjeftinije lečenje, jeftinije od svih krema, tretmana... Mislim da velika količina vode spira pomalo celulit kako se ovde kaže, ali spira i vitamine i minerale koje smo uneli a koji su nam neophodni.

U mom slucaju najbolje se pokazao tretman na BeautyTek aparatu. Vec tri godine idem na te tretmane i izuzetno sam zadovoljna. Prvi put sam BeautyTek probala u Frankfurtu i od tada sve najbolje o toj metodi. Ima jedan aparat i u BG u Body Centru na Obilicevom vencu.

@ Elena

Znam ja coveka koji radi tako masaze, da sam videvsi jednu korpulentniju prijateljicu posle 10 tretmana, trljala oci u neverici. Napravio je od njene guze sladoled! Bez i jedne suvisne celulitne tacke.
Problem je u tome sto su tretmani bolni, radi se uvece jer posle toga mozes samo da legnes da spavas; pocinje se prvog dana ciklusa; ostaju modrice; kosta 250 evra; skupo, ali ako stvarno zelis da se resis toga, vredi;

@ Elena

Znam ja coveka koji radi tako masaze, da sam videvsi jednu korpulentniju prijateljicu posle 10 tretmana, trljala oci u neverici. Napravio je od njene guze sladoled! Bez i jedne suvisne celulitne tacke.
Problem je u tome sto su tretmani bolni, radi se uvece jer posle toga mozes samo da legnes da spavas; pocinje se prvog dana ciklusa; ostaju modrice; kosta 250 evra; skupo, ali ako stvarno zelis da se resis toga, vredi;
Pa si se ti bas ulogovala da ispricas tudje iskustvo sa detaljnim opisom i cenom :roll:

@ Elena

ja sam chula bash suprotna iskustva
i posle tretmana se celulit uvek vraca.

ne moze brate mili, ako se ne bavish fizichkom aktivnoshcu i ne korigujesh ishranu i liposukcija ce biti efekat kratkog veka.

ja sam uzela u lily-ju neki venus preparat, bash je povoljan +na popustu.
unutra dobijesh gel za mazanje, blato + foliju
sve zajedno oko 800 dindzi.
ne znam kakav je proizvod do sada ga nisam koristila.
nadam se da i ovaj put nisu bachene pare :neutral:

garnijer roll on mi je ok, ne otklanja celulit (u potpunosti) al koza bar postane meka i glatka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back