Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mazem posle tusiranja.
A gde si nasla te pantalonice? Ja se ubih uvijajuci se u folije pre trcanja.![]()
i kirkolina čajevi su super
Živa istina! Možda ne baš da sam igrala lastiš al veze nisam imala šta je celulit nit sam imala bilo kakvu neravninu na koži.... nekad mi se čini da se o tome ranije uopšte nije pridavao ovoliki značaj...Ja sam sa 14 jos uvek igrala lastis, nisam ni znala sta je celulit mozda bas zbog lastisa. Tebi se telo jos uvek formira tako da ja mislim da bi redovna fizicka aktivnost bila dovoljna
Ja sam kupila danas kirkolina anticelulit gel i caj,imam i one kao hulahopke,pantalonice protiv celulita od Afrodite.Pa pre trcanja namazem taj gel i obucem te pantalonice i preko trenerku,pijem caj pa cemo videti.Nemam bas nesto puno celulita inace,malo ali bi ipak i to da uklonim.Sta vi mislite hoce li valjati ovo,a? Inace zdravo se hranim u poslednje vreme,skinula sam nekoliko kg od marta,imam 14 god samo da napomenem,visoka sam 168 cm i imam oko 65 kg trenutno.
Kako li si samo uspela uraditi zgib na jednoj ruci..preskaci konopac..bajs..i masiraj sto jace te kriticne delove.