celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja mazem posle tusiranja.
A gde si nasla te pantalonice? Ja se ubih uvijajuci se u folije pre trcanja.:(

Ove je moja mama kupila ja mislim u apoteci, firma je Tanana, verovatno ih ima i u Liliju, mislim da koštaju oko 400din. E sad ne znam kako ćeš se snaći sa ovim pošto ispod moraš da obučeš neke helanke ili biciklističke pamučne da bi ti upijale znoj, pa onda pantalonice kesice :) pa preko trenerku pošto ćeš izgledati ko debil u njima! :D

Ja kupila nesto od Loreala.
Namazala sam taj gel par puta, hajde da kazem nedelju dana,
i celulit se pojavio jos gori. Valjda izasao na povrsinu.
Pocela sam da pijem i neke tabletice od zelenog caja, kao sprecavaju glad...
Videcu sta cu sa tim da uradim, ali nista bez fizicke aktivnosti.
Sada moram da pocnem da trcim pod hitno. To me jedino spasava.
Ponekad radim vezbe kod kuce, ali u principu ne volim da se znojim,
ali izgleda nema rezultata bez znoja tela svog.

Eto, ja juce nisam nista jela i vec sam skinula 8 paunda. Ne znam koliko je to u gramima ;-), sigurno nesto malo, ali opet za mene bitno.
Nisam debela, niti sam genetski predodredjena da to budem, visoka sam 175 cm, nego jednostavno zelim da se malo zategnem uz vezbe, a i uz malo gladovanja - iako mi se poslednjih dana ama bas nista ne jede. Izgubila sam potpuno apetit.
Kod mene je izgleda stvar u sporom metabolizmu, voda me ''zeza'', pogotovo u onim danima, kada se sva napumpam. Sta ce biti sa mnom kada ostarim, mogu samo da pretpostavim... imacu silnih problema.

Ma kombinacija nekoliko travčica, znam da ima i sene, popiješ i ideš 100x u wc, i svašta izađe iz tebe i smrdi više nego obično! Bar meni! :D U suštini je kao za mršavljenje samo sam ga ja pila protiv zatvora... i prednost je što bezveze košta..

Ja sam kupila danas kirkolina anticelulit gel i caj,imam i one kao hulahopke,pantalonice protiv celulita od Afrodite.Pa pre trcanja namazem taj gel i obucem te pantalonice i preko trenerku,pijem caj pa cemo videti.Nemam bas nesto puno celulita inace,malo ali bi ipak i to da uklonim.Sta vi mislite hoce li valjati ovo,a? Inace zdravo se hranim u poslednje vreme,skinula sam nekoliko kg od marta,imam 14 god samo da napomenem,visoka sam 168 cm i imam oko 65 kg trenutno.

Ja sam sa 14 jos uvek igrala lastis, nisam ni znala sta je celulit mozda bas zbog lastisa. Tebi se telo jos uvek formira tako da ja mislim da bi redovna fizicka aktivnost bila dovoljna
Živa istina! Možda ne baš da sam igrala lastiš al veze nisam imala šta je celulit nit sam imala bilo kakvu neravninu na koži.... nekad mi se čini da se o tome ranije uopšte nije pridavao ovoliki značaj...

Ja sam kupila danas kirkolina anticelulit gel i caj,imam i one kao hulahopke,pantalonice protiv celulita od Afrodite.Pa pre trcanja namazem taj gel i obucem te pantalonice i preko trenerku,pijem caj pa cemo videti.Nemam bas nesto puno celulita inace,malo ali bi ipak i to da uklonim.Sta vi mislite hoce li valjati ovo,a? Inace zdravo se hranim u poslednje vreme,skinula sam nekoliko kg od marta,imam 14 god samo da napomenem,visoka sam 168 cm i imam oko 65 kg trenutno.

Kako li si samo uspela uraditi zgib na jednoj ruci:D..preskaci konopac..bajs..i masiraj sto jace te kriticne delove.

Kako li si samo uspela uraditi zgib na jednoj ruci:D..preskaci konopac..bajs..i masiraj sto jace te kriticne delove.

Jaka sam,posledica treniranja kik boxa.Ma nema potrebe za nekim masiranjem i preterivanjem,taj celulit jedva da se i vidi,mislim vidi se kad se bas zagledas i pritisnes kozu.Mama mi ima celulit pa bih na vreme da pocnem da pazim na to da mi se ne bi desilo da kasnije imam celulit.

ninče nemoj da brineš..

malo-malo pa se pojavi devojka kao ti a onda joj sve tete kažu da su one u njenim godinama igrale lastiš i nisu ni znale šta je to celulit.
ne kapiraju da je to možda zato što kozmetička industrija u nas u to doba još nije uzela toliko maha da bi bilo ko u 15 godina razmišljao o celulitu..
a u 14 godina ni ja niti bilo koja moja drugarica nismo više igrale lastiš, ako ti to išta znači.

bilo kako bilo, ja na tvom mestu ne bih koristila tu mazalicu. mlada si i metabolizam ti je verovatno brz. daklem, čaj, ishrana i aktivnost bi trebali da su dovoljni. i što je još bitnije, ako u tim godinama razviješ zdrave navike - ostaju ti za ceo život =)

=)
ne brz u smislu da lako mršaviš
već brz u smislu brzog prometa toksina i raznih drugih materija
npr
ako se u 15 odereš od alkohola
do ujutru si ko nova
kad se u 25 odereš ujutru boluješ
ne znam šta li se desi u 35..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back