celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E cure, zna li neko gde mogu da nađem onaj najobičniji bršljan gel, u onoj zelenoj kutijici, Natura bell proizvodi... Nema ga više ni u Liliju ni u nekoliko apoteka... a nema ni onih lepih maski za lice... da nije pukla firma? A to je bila jedna od retkih domaćih kozmetika u koju sam mogla da se zakunem :(

Kako bre parka, meni to nešto najlepše što sam stavljala na kožu! Valjda pričamo o istom!
Još i extra miriše! I namažeš ga uveče a ujutru butkice glaaatkeeee extra!
Nego počela sam kući da vežbam, kupila mama neke pantalonice u fazonu ko kesa, ko cirada neka! :D Malopre sam završila sa vežbanjem da ne veruješ kako sam mokra bila! Extra extra extra, baš sam srećna! :)

Sad se zove drugacije firma al cujem da je proizvod isti...nesto mai lab ili tako nesto slicno ...sutra kad mi dodje maserka imacete pravu informaciju...
Ajde Mirka spasi me, pošto je taj bršljan gel jedini koji mi je odrađivao posao... druga varijanta mi je Vichy lipometric za koji znam da radi... pa ti sad vidi koja je to razlika i šta ja mogu sve da kupim sa tom razlikom! :D

Devojke, prolece je,aktivirajte se! :D
Trchite,radite vezhbe,bavite se nekim sportom... ili pronadjite sebi lichnog trenera kao shto sam ja to uchinila i uzhivajte sa njim dok vas rekreira! ;) Nakon takvog treninga i pod iskusnim rukama svaka krema koju on nanese na vashe noge i guzu bice anticelulit. ;)

Ona niveina protiv celulita je dobra. I lepo mirise.

E jes' prošle godine sam je koristila, i svaki dan sam je mazala i bilo je ok!
Nego jedno glupo pitanje... počela sam da radim vežbe, neki aerobik na dvd, ali obučem one kao vruće pantalonice (one ko neka kesa, ja ih zovem cirada :D ), sad, šta mislite, dal da mažem nešto za celulit pre vežbica ili posle kad se istuširam?

E jes' prošle godine sam je koristila, i svaki dan sam je mazala i bilo je ok!
Nego jedno glupo pitanje... počela sam da radim vežbe, neki aerobik na dvd, ali obučem one kao vruće pantalonice (one ko neka kesa, ja ih zovem cirada :D ), sad, šta mislite, dal da mažem nešto za celulit pre vežbica ili posle kad se istuširam?

ja mazem posle tusiranja.
A gde si nasla te pantalonice? Ja se ubih uvijajuci se u folije pre trcanja.:(

Cek, cek...
Ajde devojka da mi objasnite...
Citajuci sta pisete ja dolazim do zakljucka da vi samo namazete kremu i celulit nestane ko rukom odnesen..
A zasto onda ja moram i da vezbam i da se masiram+kreme...
Ajde objasnite mi, u cemu je fora?
Kakve vi bajalice koristite...vestice jedne...

Cek, cek...
Ajde devojka da mi objasnite...
Citajuci sta pisete ja dolazim do zakljucka da vi samo namazete kremu i celulit nestane ko rukom odnesen..
A zasto onda ja moram i da vezbam i da se masiram+kreme...
Ajde objasnite mi, u cemu je fora?
Kakve vi bajalice koristite...vestice jedne...

Aha :lol: znas kad ce da spadne celulit kad se samo mazes brsljanom?
:lol: čitajt pažljivo ..N-I-K-A-D !!!!

Al ako te neko masira bršljanom , i još vezbas, pijes tu prokletu vodurinu, i mazes neke kremice....sanse su velike ...

Tako da ...sve radis ispravno :wink: , ne daj se zavesti ...:oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back