celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apache:
Ja sma jedno vremem zimus mazala brsljan gel i sada mi kad jako ztegnem kozu na bokovima kao da imam malo strija... uzas, znaci od toga je....
Ubicu se!!!!!

Ne mora da znaci.
I ja sam mazala brsljan gel i tamo gde sam mazala je koza normalna,a na bokovima koje sam izbegavala imam neke crtice koje potsecaju na strije i jos se vise vide kad pocrnim.
A posto tu nisam mazala brsljan gel sigurno nije od toga.
Ma ko ce znati od cega je.Kazu da se pojavljuje kad naglo menjas kilazu sto nije moj slucaj.

Micotakis:
Ma mi zene smo rodjene za muku :( Te celulit, te strije, te depilacija, meca...uzas:( A momci nista to ne moraju..i opet nalaze mane :(

jadno, ali istinito...
ali najbolji sport protiv celulita je plivanje...ja idem svaki drugi dan na plivanje, mazem se svako vece sa vichy kremom, ne jedem nista posle cetiri i eto nemam nista na nogama....
najbitnije je da nikad ne prekines s borbom...nazalost :roll:

Tamplja_90:
Stvarno mi te je zao...Ja bih crkla da ne jedem...Uzasno puno jedem sta hovu i kad hocu(ali se trudim da izbegavam junk food) i mazem nivea kremu uvece posle tusiranja i nemam nista na nogama...valjda jednostavno imam srece...:mrgreen:
valjda jedostavno imas 16 god :mrgreen: javi se za 10-ak god pa javi sta ima :p

Mene zvada jos vise izgladni.
Sto se tice celulita, u februaru me je uhvatila panika. I onda sam krenula sa onim gelovima, cas ovaj, cas onaj, malo kucnog vezbanja, dosta setnje i u zadnje vreme teretana i mogu vam reci da se vec mnogo manje primecuje. :) :) :)

ima jedna izreka koja mi je majka uvek govorila: ko hoce da bude lep, mora da pati...
jednostavno moras da shvatis, ako hoces da budes "perfektna" (ako je to moguce) moras da se odreknes nekih stvari....ili budi debela! ;)

u tome i jeste stvar! cim se ugojim, pa cak i samo pola kila, osecam se odvratno, debelo i prljavo...nista mi se ne svida kako mi stoji...a kad se ne ugojim nego mi je ista kilaza ili jos smrsam, onda se osecam kao da letim. predivan je osecaj....
znas sta se pitam, dali i moje vrsnjakinje se smaraju o tome kao i ja? jesi li i ti u mojim godinama?

Starija sam 5 godina...
Kada sam se malo vise ugojila, prosle godine(imala sam 58kg na 163cm), resila sma da smrsam zato sto sam se osecala kao krava, bas mi je smetalo, i nisam gladovala, i nisam pila "cudotvorne" tablete i nisam jela zvake kad ogladim, pocela sma zdravije da se hranim i sdad imam 10kg manje... bez patnje
I slazem se da se covek bolje oseca kad je vitak, ali ti vezbas, imas 16 godina, ratses jos uvek... dovoljno je da se ne prejedas, ili da jedes zdravu hranu i izgledaces dobro...
Zvucacu kao neka baba, ali nadam se da shvatas da je strasno ako si zadovoljna sobom samo ako ti je ravan stomak, ima mnogo bitnijih stvari...
I mogla bi da pogledas link koji ti je ostavila pajamaca... zaista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back