Petka
Primećen član
- Poruka
- 606
Kupila sam Elancyl Chrono-actif.
Javljam kad prodje 14 dana, kad ode sav celulit:wink:
Javljam kad prodje 14 dana, kad ode sav celulit:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apache:Ja sma jedno vremem zimus mazala brsljan gel i sada mi kad jako ztegnem kozu na bokovima kao da imam malo strija... uzas, znaci od toga je....
Ubicu se!!!!!
Micotakis:Ma mi zene smo rodjene za mukuTe celulit, te strije, te depilacija, meca...uzas
A momci nista to ne moraju..i opet nalaze mane
![]()
valjda jedostavno imas 16 godTamplja_90:Stvarno mi te je zao...Ja bih crkla da ne jedem...Uzasno puno jedem sta hovu i kad hocu(ali se trudim da izbegavam junk food) i mazem nivea kremu uvece posle tusiranja i nemam nista na nogama...valjda jednostavno imam srece...![]()
Rano je za 10 ako ima 16... možda pre za 20...hanibaI77:valjda jedostavno imas 16 godjavi se za 10-ak god pa javi sta ima
![]()
Micotakis:U pravu si, ubedljivo najbolja kombinacija sport + kremice. Ja trcim. Ali da ne jedes posle 16h? Pa sta radis ti dok legnes da spavas? Ili lezes u 22h?
Tamplja_90:Koje si ti godiste? :?
Ne patim, jedem posle 16 i nisam debela... i najvaznije nisam KRETEN!!!!!sienna:ima jedna izreka koja mi je majka uvek govorila: ko hoce da bude lep, mora da pati...
jednostavno moras da shvatis, ako hoces da budes "perfektna" (ako je to moguce) moras da se odreknes nekih stvari....ili budi debela!![]()
apache:Ne patim, jedem posle 16 i nisam debela... i najvaznije nisam KRETEN!!!!!