celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Celulit ne bira, njega imaju i mrsave devojke, jer je uzrok nepravilne ishrane, malo kretanja...ili pak nasledno... Ne znam bas sta su sve uzroci... Ali ako si mrsava..znaci nemas i naslaga, onda ces ga se pre resiti. Pa kupi neki brsljen gel, natura bel ti je jeftiniji, pa se sama mackaj. Ruke kozmeticarke nisu nista carobnije od tvojih. Nego sto nas mrzi..pa drugima dajemo novac :(
Tako je...nema savrsenog muskarca...:(

jel provaljujete da u starim filmovima u kojima se razgolitjene tadasnje lepotice tipa " i kuk i struk" sto za mene i jeste jedina vrsta fizicke lepote za zenu jednostavno NEMAJU CELULIT !!!..imaju salo nemaju celulit !
definitivno je celulit bolest modernog doba,dzanki hrane (cipsevi,smokiji,keksevi,koka kole,multivitaminski sokovi koji nisu videli voce) ...ne verujem da su se zene tada nesto mnogo vise bavile sportom nego mi danas :-D....mislim da je samo pitanje uzasno lose i neizbalansirane ishrane

A da te lepotice sada glume tesko bi nasle posao jer su se merila lepote od tada do danas toliko promenila, da bi one bile buce za danasnje filmove. Cak bi i Merlin tesko bila seks simbol, gledajuci ove danasnje glumice, a o manekenkama da ne pricamo. Nacin zivota se takodje drasticno promenio pa danas i devojcice od trinaest godina imaju celulit, a ne zene. Ranije su se ljudi mnogo vise kretali i "sporije" ziveli

IMAM VAZNO PITANJE!!!
Znaci, za sve koje su koristile Nivea kremu protiv celulita. Da li se nekoj desilo da joj se celulit poveca? Mislim, ja ga koristim vec skoro 2 nedelje i imam utisak da su mi butine pune celulita, a ranije nisu bile. Da li ovaj preparat izvlaci celulit na povrsinu pa ga unistava ili kod mene nesto ne stima?

Vragolasta Amfibija:
jel provaljujete da u starim filmovima u kojima se razgolitjene tadasnje lepotice tipa " i kuk i struk" sto za mene i jeste jedina vrsta fizicke lepote za zenu jednostavno NEMAJU CELULIT !!!..imaju salo nemaju celulit !
definitivno je celulit bolest modernog doba,dzanki hrane (cipsevi,smokiji,keksevi,koka kole,multivitaminski sokovi koji nisu videli voce) ...ne verujem da su se zene tada nesto mnogo vise bavile sportom nego mi danas :-D....mislim da je samo pitanje uzasno lose i neizbalansirane ishrane

moguće.
baš smo jednom moja sestra i ja pitale babu jel ona imala celulit kad je bila mlada.
odgovor je bio: "deco, a šta vam je to celulit?" :lol:

Ma naravno..pa zene su mozda bile neravnopravne..ali se muskarci nisu cimali ako je malo punija. A danas muskarci gledaju kroz mikroskop:( Juce slusam komentar dva momka. I jedan kaze...Kako lepe oci ima ova devojka? A ovaj drugi: Pa znam, komsinica mi je, vidjam je stalno, jel ovamo debela? Inace..radi se o devojci koja ima 2kg viska...ma bas se lepo nosi s tim.. I ovaj drugi kaze: Pa dobro , malkice .. A ovaj..ma vidi bre, debela je :(
A sam nije pogledao sebe :(
Tako da definitvno su se ljudi zdravije hranili..i za neke bolesti nisu ni imali pojma :(

Vragolasta Amfibija:

ISTINA JE; ISTINA. Evo npr. moja mama nema ni gram celulita, a ja ga imam pomalo, iako nemam problema sa viskom kg.
Inace, otkrila sam novu kremu koja mi pomaze bolje od prethodnih- HIPER GEL. Koristila sam ga posle depilacije da umirim kozu i onda namazem na gornji deo butina. Cini mi se da pomaze, pa sad primenjujem svako vece... Potpuno prirodan, a iza njega ne ostaju strije kao posle brsljan gela..

Meni ovo, zapravo, ni ne izgleda kao prave strije, nego samo kao malo drugacija koza, i zuckastija, na pojedinim delovima... tesko je objasniti... kad zategnem kozu prstima, vidim da ja nije potpuno jednobojna, a nikada nije ni bilo ruzicasto... ne znam...

Ovo su neke mini strije...
Ma, bas zato sto sad nisu vidljive ako se ne priblizis na 5cm i zategnes kozu prstima, mislila sam da mazem necim da se ne pogorsa..
Cula sam da postoji neki preparat u apotekama koji je ultra dobar, nesto nase... striet valjda...

Sve zavisi od koze. Moja mama je i radjala, pa nema jednu jedinu striju :( I kaze da skoro nista nisam nasledila od nje...jer je u mladosti bila extra...znaci nista celulit..strije..i slicno.
Mada ni ja ne mogu da se pozalim puno, ali bolje spreciti celulit dok ga malo primecujes, nego kad ode u 10 stadijum :( Citala sam da postoje razliciti stadijumi, i da se to ocenjuje na dodir..mislim laicki. Ako te puno boli i pri laganom dodiru..znaci da je najgori stadijum.. Itd... Znaci zavisi od dodira..ako hocete same da procenite.. jer na golo oko ne mozemo da primetimo kakav je unutra :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back