celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko kaze da devojke koje reklamiraju uopste imaju celulit? Ma kako da ne. To su sve ribice bre, one se 2 dana spremaju pre snimanja, taman posla da im nesto fali.
A to i ja znam da je u teretani free?
Mada je bilo u jednom salonu isto.. I ja sam u to vreme bila u solarijumu. A zena pored mene..mislim iza zavese na tim treskavicama. I bas je drmalo i zujalo..a ona je ladno citala novine..kao da uziva:D

Bila je juce promocija u lilly nivea goodbye cellulite i nivea vruce pantalonice po snizenim cenama, nisam zapamtila tacno cenu. Nisam znala da uz ovaj nivea preparat idu te pantalonice, nisam bas ljubitelj pantalonica, pa nisam uzela.
Pocela sam da koristim jedne iste reci po 100 puta u poruci :roll:

nevezano za temu, ali sva ta dupeta sa bilborda reklama i ostalog, nit imaju veze sa proizvodom koji reklamiraju, nit otprilike znaju shta ce da reklamiraju ... ljudi fotografishu savrshena dupeta i kache ih na makro stock sajtove, dizajneri koji rade kampanju ta ista dupeta skidaju sa neta i stavljaju na ih shta god vec treba, a mi se jadni i naivni nadamo da cemo od proizvoda imati isto takvo... al yebi ga...

Tako je raindog. To i ja sve vreme pricam. Nesto slicno poput onih maskara...mislim reklama za njih, tako savrsenstvo nikad ne moze biti. Koristila sam i koristim sve moguce te s reklame..sve su manje vise iste.

No da se vratim. JEl ta promocija bila samo juce...? Ili do kad traje.. Imam blizu Lilly.

Ma da, stalno prave te promocije i akcije. Nego mene nervira jedan lik u Lilliju tu kod mene, koji cim neko udje, on ide za mnom. Ne daj boze da uzmes da citas deklaraciju..tek tad ti stane iza ledja. A jos gore, ako poneses neku torbu :(

Micotakis:
Ma da, stalno prave te promocije i akcije. Nego mene nervira jedan lik u Lilliju tu kod mene, koji cim neko udje, on ide za mnom. Ne daj boze da uzmes da citas deklaraciju..tek tad ti stane iza ledja. A jos gore, ako poneses neku torbu :(

U lilly su sad postavili kamere i na vidno mesto stavili ekran, verovatno im puno kradu, pa preventiva. Sad ce valjda da se odviknu od disanja za vratom musterijama :?

Pa i sama mozes da se masiras. Ja cesto to radim, i posle osecam neku zategnutost.
Mada sam cula da kad se razbija celulit vezbanjem ili nekim extremnim vezbama da se dobijaju modrice :(
Jer meni nesto pocele da izlaze ni otkuda..a bacila sam se i na vezbanje i na masazu, pravi atak :D

Daj boze da ce mi kamere olaksati normalno gledanje proizvoda. Istina, disu za vratom:(

moja mama je bila u nekoj banji u hotelu koji pruža osim smeštajnih i usluge lečenja i relaksacije
ona je tamo leškarila u hidromasažnim kadama i baš skinula celulit za tih desetak dana koliko je tamo provela! a pri tome neplivač je...dakle, od plivanja nije.

Objasnite mi kako je moguce da imam celulit, a nikad nisam imala ni gram viska kilaze, samo tu i tamo manjak,pa sam na silu vracala izgubljene kilograme.
Kazu da te masaze deluju,al' to kosta nesto brdo para,bar za studenta...
Moze li kako bez para! Uostalom,ja mislim da pola mladjih muskaraca ne zna sta je celuliit, nego se mi lude rastorokale. Jos reklame...Ko jamu kopa sam u nju pada...
Cemu savrsena zena,kad nema ni savrsenog muskarca???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back