celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ima samo jedna krema kod nas. ja je kupila u Liliju (nemojte sad da me pljujete sto tamo kupujem) :)
Ma, ne nadam se previse kad mi ni Klarins nije pomogao, a imala sam isto celulita kao i sad. Javljam vam utiske za neke 3 nedelje!

Nema tog carobnog stapica koji moze skinuti celulit tek tako,fizika je rekla da se supstanca ne moze stvoriti ni unistiti,vec samo moze preci iz jednog oblika u drugi,a bilo koji od tih preparata ne moze uciniti da salo "ispari" znaci,ne veruj nikome....manje jedi...

Micotakis:
10 tretmana toliko kosta??? Samo?

Videla sam u teretani da je 1 put 100 din,a kad uplatis 10 odjednom,onda je negde oko 700din,znaci tacno ko nivea krema.
Ko nije upucen to su one trake(kaisevi) sa raznom bodljicama i kruzicima koji se prevlaci preko stomaka,guze butina...sa 2 jacine. Posle toga je koza skoroz crvena i vrela nekoliko sati.Nekad moze i da boli. Sto ce reci da deluje...
Pa proverite cene u najblizem fitnes centru..
To je opet neki "rad",za razliku od krema koje namazes i cekas da se cudo dogodi,a blizi se jun i bazeni,Ada,more..

E ali sta god da kupujete nikako nemojte Avonov cellu skulpt...krema je zesci shit...Nevidjeno je tecna(ne moze se ni noramlno razmazati koliko je tecna) i nista ne pomaze,mislim,barem meni nije...A te trake zvuce zanimljivo.Ja sam bas resila da se zategnem pre mora,pa mozda i to probam...:D:D:D

carolina 212:
Ja sam isla na te trake u teretani, ali se to nije posebno naplacivalo, nego je moglo da se koristi kao i svaka druga sprava koliko god hoces, tako da u toj teretani kradu pare ljudima
Pa dobro necu da menjam teretanu zbog toga,a i ovako je guzva na tome.Kad se ne bi naplacivalo bio bi red od 100 m.Sve se setile u zadnji cas da imaju celulit i hoce brze efekte.

alexandrra:
A jel koristi neko onaj plasticni masazer, kao jez sa iglicima sa jedne strane, mislim da je bilo u Oriflame-u da se naruci?
Ja bih da kupim ali ne mogu da nadjem a i nisam sigurna da li ima efekta.

videla sam te masazere u Body Shop-u...ustvari ne te, nego drvene ali to ti je to...ovi imaju tockice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back