celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
snowwhiteunicorn:
DA, MOZE SE POBEDITI CELULIT!!!!!!!!!!
DA, MOZE SE SKINUTI I VISAK MASNOG TKIVA !!!!!!!!!!
DA, MOZE SE ZATEGNUTI I VISAK KOZE KOJI POSLE SVAKOG OD TIH PROCESA OSTANE KAO PODSETNIK!!!!!!!!!!!

ANTICELULIT PROGRAM DERMALIPOFAG

IBD INSTITUT

OBILICEV VENAC BR.8

BEOGRAD

Sve je to lepo, ali plasim se da to vecini nije dostupno.
Ja sa mojom smesnom platom ne mogu da placam masaze, aparate.
Tuzno ali istinito.....

ninna:
Da li je ijedna od vas uspela da se otarasi tod uzasa bar jednim delom i kako?Porodila sam se ove godine imam mozda 5 kg vise nego pre i to nece ni da mrdne .Ima li neka proverena dijeta ne znam dali da probam turbo slank ili neko slicno cudo.Ocajna sam. :cry:
Rad, rad i samo rad. Kad se poboljša potkožna drenaža nema celulita, kakve dijete i bakrači.
Idi na tretman masažama, pij dosta tečnosti, trči, plivaj, radi nešto.

Ja sam i posle godinu i po dana aerobika (3 x nedeljno po sat vremena) i dalje imala celulit.
Doduse manje, ali nisam uspela da ga sklonim. Pri tom ne pijem gazirano, ne jedem suhomesnato, ne jedem masno. Doduse svaki dan pojedem po nesto slatko (ne natrpavam se slatkisima, ali ipak pojedem po nesto) i posao mi je na zalost vezan za stolicu.
Ma to je ili ga neko ima ili ga nema. To je pitanje i hormona, gena.....

Neko u navedenim redovima napise... Nazalost, celulit NIJE pobediv..a onda krene da daje savete? Pa ako nije pobediv...tu je kraj price..nema vise dalje.

Licno mislim da se kratke noge ne mogu produziti vezbanjem, da se kukovi ne mogu smanjiti vezbanjem... ali sve sto je preko u vidu naslaga...sto nisu kosti..i te kako se moze ukrotiti vezbanjem, pa i taj celulit. Poznajem dovoljan broj zena (kazem zena..jer je njima teze da dostignu efekat ukoliko imaju vise godina) koje su uspesno postale i previse mrsave... i da ne pricam da mozda lepse izgledaju od nekih manekenki. Tako da jedino mora da se umre...tu retko ima pobede...sve ostalo jeste pobedivo..ako se dovoljno trudis!!!

Koristim par dana onaj Vichy liposyne i moram priznati da nisam odusevljena rezultatima, bar u poredjenju sa kremama koje sam ranije koristila. Vraticu se ja mom Anesiju, njega bar kad namazem vidim da deluje.
Smatram da se celulit moze redukovati, ali se ne sme odustajati posle mesec, dva.

Probala sam vishy liposyne, doduse samo reklamno pakovanje - meni on deluje kao obicno mleko za telo, malkice mi je samo ohladio delove koje sam namazala. Krenem ja da se raspitam po parfimerijama - preporucuju mi ampule collistar, pakovanje ima 28 ampula, stavlja se dva puta dnevno, 1 ampula navodno dovoljna za obe noge. Znaci, trebalo bi mi najmanje 2 pakovanja za mesec dana, ne znam da li da ga uzmem ili da ipak trazim vishy :confused: Jel koristio neko od vas collistar, ovo sa ampulama mi deluje bas ozbiljno :confused:

Ja sam kupila Garnierov - Bodytonic ,pise da redukuje efekat celulita pa se samo- masiram posle tusiranja :-). Jos uvek ne znam koliko deluje mada meni celulit i nije mnogo izrazen. Ali bolje to saseci u korenu dok se nije rasirio.

Znam da se ampule koriste i u kozmetickim salonima, tamo se koriste neke sa ekstraktima algi i namazu se pa se zamota u foliju i cebe i tako petnaestak minuta, pa se onda utrlja anticelulit krema uz masazu. Ne znam po kom se principu ove collistar koriste

Nadjaa:
A jel probao neko nekada one kao gipsane pantalone ili ono umotavanje u neke natopljene gaze sa kojima obecavaju manji konfekcijski broj posle samo jednog trtmana? Radi li to ili...

Probala......LAZU. Silne pare sam dala i nista
Malo ti uglaca kozu, ali sam istovremeno ima i elektrostimulaciju (mislim isti dan)

Ja sam koristila te Collistar ampule prosle godine.
Na njima pise da su za ocvrsli i duboki celulit, tj. onaj koji stoji vise godina. Elem, jednom recju SR*NJE. JA sam imala malo celulita koji se vidi, i to po guzi, a nikako visegodisnji. A cak ni taj mi nije nestao. Koristila sam ih ceo mesec, kupila sam veliko pakovanje. Te ampule su skupe, prosle godine su bili vise od 3.000 dinara. Htela sam da kupim najbolje, kad vec kupujem. Bacene pare...

Tamplja_90:
sta ja znam,ja sam probala niveu i mnogo je dobra....ja imam malo celulita i to na goozi i nogama...mislim,imala sam,sad ga na doopetu skoro uopste nemam a na nogama nemam bas bas ni malo...

Kako se zove ta Niveina krema?
Mada ti imas tek 16 godina ako se ne varam to i nije pravi celulit. mozda malo salca...ja sa 16 nisam imala ni c od celulita...u tim godinama se jos uvek raste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back