alexandrra
Aktivan član
- Poruka
- 1.488
thanx! potrazicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Micotakis:Koliko to para?
Mislim oko 2300 ili 2500, tu negde.sve je vec zauzeto:e i mene taj novi Vichy nekako najvise zanima. Koliko kosta to 'zadovoljstvo'?
alexandrra:Vidis da devojka ima 16 godina i da ga je bilo kod nje sve to vrlo lakse ide nego kod nas 10 godina starijih. Iskreno, ne verujem u cudotvornost krema, ali uz vezbe, kretanje, masazu, ispijanje tecnosti verovatno ima nekog uticaja.
Nisam skroz,ali skoro skroz...Ja bas vidim razliku...Ono ranije bre k'o kratere da sam imala...Micotakis:Hoces da kazes da si taj celulit vec eliminisala nivea kremom? S obzirom da je to nesto novo, znaci da ti je trebalo malo vremena???
Ma bude...sva se oznojim pa ih skinem u pola noci...carolina 212:I ne bude ti pretoplo? Ja ne mogu da spavam kad mi je toplo
Valjda....mislim da je bila neka promocija ili tako nesto...to sam dobila u univerexportu,oni uvek prave tako te promocije...kupis nesto pa dobijes jos par gluposti...Micotakis:Na foru vrucih pantalona? Jel to neka akcija..ako kupis vise dobijas i to..ili?
carolina 212:Cisto sumnjam, obicno bude veca cena u pocetku, pa kasnije pada
anakin:Nivea Body - Reshaping treatment...
necete baciti pare...
Ima li neki poseban naziv ili samo trazis nivea kremu protiv celulita?Andjelka777:Ja sam pocela juce da koristim Nivea kremu protiv celulita, javljam vam iskustva posle 3-4 nedelje! nesto nemam bas poverenja u nju, posto je nekih 700 dinara, da stvarno valja (i to jos bez masiranja) bila bi mnooogo skuplja. Al hajde da probam, grizla bi me svest da ne probam!)