Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zrachish , devojko .Lucky girl:to je immph sigurno ironicno napisao,pogledajte postove iznadjbteeeeee
negativno detee,uzasssssssssssssstyra:zrachish , devojko .
mnogo .
zoranpetrovic84:Nekako je gej...zamislite muskarac slusa celine...brateeeeeee![]()
Veliki pozdrav HelloDolly!HelloDolly:Slusa li je iko? I gde mogu da se nadju njeni albumi? ;-)
alfina:Veliki pozdrav HelloDolly!![]()
![]()
![]()
Ja je volim jako slusati, to je tako romanticna muzika; predivni tekstovi da se rastopim... To love you more, That's the way it is, If walls could talk, Love can move mountins...ima puno odlicnih pesama. Koje su tebi najdraze? Ja imam njezin mp3, 10 albuma ima; od '91 do '99 godine sto je izdala. A kad sam se raspitivala za album 'One heart' nemaju ga((( Samo Miracle od novijih..
Kakve gluposti ja obozavam Celine Dion trenutno svaki dan gledam njen spektakl A New Day Live in Las Vegas a ko to nije gledao ne zna sta je propustio.Zena je najprodavaniji zenski izvodjac svih vremena sa preko 200 miliona CDova a show koji sam pomenuo ostavio je bez daha celu svetsku muzicku javnost,to je spektakl koji je promenio istoriju Las Vegasa 700 prodatih nastupa i preko 3 milona gledalaca u samo za nju napravljenu dvoranu COLOSSEUM u najlepsem hotelu na svetu CAESARS PALACE a trajao je od marta 2003 pa sve do decembra 2007 iz veceri u vece!I samo da dodam mislim da je greh slusati njenu muziku sem na origanalnim izdanjima i vrhunskom muzickom uredjaju.Glas na kojem bi joj i bogovi pozavideli,odoh da je i slusam i gledam!
jeste, ja ne volim da je slusam, ali volim je i volim da je gledamsuper pevačica, ne volim je, ne slušam je....
Ima prelep glas mislim da je njena najbolja pesma Pour que tu m' aimes encore ...
I ja.Neki iz '98.Odlicna je Celine,ima prelep glas,volim ponekad da je slusam...ja imam jedan njen original album sa autogramo