CELINE DION

HelloDolly:
Slusa li je iko? I gde mogu da se nadju njeni albumi? ;-)
Veliki pozdrav HelloDolly! ;) ;) ;)
Ja je volim jako slusati, to je tako romanticna muzika; predivni tekstovi da se rastopim... To love you more, That's the way it is, If walls could talk, Love can move mountins...ima puno odlicnih pesama. Koje su tebi najdraze? Ja imam njezin mp3, 10 albuma ima; od '91 do '99 godine sto je izdala. A kad sam se raspitivala za album 'One heart' nemaju ga :(((( Samo Miracle od novijih..

alfina:
Veliki pozdrav HelloDolly! ;) ;) ;)
Ja je volim jako slusati, to je tako romanticna muzika; predivni tekstovi da se rastopim... To love you more, That's the way it is, If walls could talk, Love can move mountins...ima puno odlicnih pesama. Koje su tebi najdraze? Ja imam njezin mp3, 10 albuma ima; od '91 do '99 godine sto je izdala. A kad sam se raspitivala za album 'One heart' nemaju ga :(((( Samo Miracle od novijih..

ZAHVALJUJUĆI NEKOJ OD ODBRIH DUŠA OVDE, koja me je uputila na torente, skinula sam SVE što Celine ima snimljeno. I kad se sve to pretvori u MP3, divna količina lepe muzike. Pokušaj tako. U jednom od odgovora na početku teme postoji adresa na kojoj možeš da skineš SVE što ima od nje.

JOŠ JEDNOM, HVALA onom ko me je uputio na torente! :razz:

Kakve gluposti ja obozavam Celine Dion trenutno svaki dan gledam njen spektakl A New Day Live in Las Vegas a ko to nije gledao ne zna sta je propustio.Zena je najprodavaniji zenski izvodjac svih vremena sa preko 200 miliona CDova a show koji sam pomenuo ostavio je bez daha celu svetsku muzicku javnost,to je spektakl koji je promenio istoriju Las Vegasa 700 prodatih nastupa i preko 3 milona gledalaca u samo za nju napravljenu dvoranu COLOSSEUM u najlepsem hotelu na svetu CAESARS PALACE a trajao je od marta 2003 pa sve do decembra 2007 iz veceri u vece!I samo da dodam mislim da je greh slusati njenu muziku sem na origanalnim izdanjima i vrhunskom muzickom uredjaju.Glas na kojem bi joj i bogovi pozavideli,odoh da je i slusam i gledam!

DVD koji obara sve rekorde za samo 4 meseca 2 miliona prodatih primeraka!

Prilozi

• 443px-ANewDayDVD1.jpg
    443px-ANewDayDVD1.jpg
    20,9 KB · Pregleda: 7
Poslednja izmena:
Kakve gluposti ja obozavam Celine Dion trenutno svaki dan gledam njen spektakl A New Day Live in Las Vegas a ko to nije gledao ne zna sta je propustio.Zena je najprodavaniji zenski izvodjac svih vremena sa preko 200 miliona CDova a show koji sam pomenuo ostavio je bez daha celu svetsku muzicku javnost,to je spektakl koji je promenio istoriju Las Vegasa 700 prodatih nastupa i preko 3 milona gledalaca u samo za nju napravljenu dvoranu COLOSSEUM u najlepsem hotelu na svetu CAESARS PALACE a trajao je od marta 2003 pa sve do decembra 2007 iz veceri u vece!I samo da dodam mislim da je greh slusati njenu muziku sem na origanalnim izdanjima i vrhunskom muzickom uredjaju.Glas na kojem bi joj i bogovi pozavideli,odoh da je i slusam i gledam!

gde si nabavio taj spektakl na originalnom CDu?

Fenomenalna umjetnica;)Po meni ima najljepsi zenski glas na planeti;),i iskreno fizickim izgledom lici na caplju;)Svidja mi se ona pjesmica iz Titanika, i bila je jos jedna pjesma iz nekog nekof filma-fenomenalne su;)

Dolly dvd jos nema kod nas a ja sam narucio i dobio iz inostranstva i zao mi je sto nisam bio u Las Vegasu da to gledam ali bilo kako bilo zena ima i nastup i glas na kojem joj i Bogovi zavide a uostalom da nije tako ne bi sve druge pevacice bile daleko ispod nje! A brate preteraste sto se izgleda tice zena izgleda bas kao i sto peva znaci kao milion dolara! I samo da dodam da je Celine trenutno na svetskoj turneji i treba li reci da i tu obara sve moguce rekorde po gledanosti!

Poslednja izmena:
An unprecedented 5 year run! More than 700 sold out shows! 3 million spectators! The record breaking show that changed the history of the entertainment scene in Las Vegas!

Prilozi

• ph_anewdaysept06.jpg
    ph_anewdaysept06.jpg
    63,6 KB · Pregleda: 9
  • ph_show200404.jpg
    ph_show200404.jpg
    53,4 KB · Pregleda: 9
  • ph_show200405.jpg
    ph_show200405.jpg
    77,3 KB · Pregleda: 9
  • ph_show200401.jpg
    ph_show200401.jpg
    50 KB · Pregleda: 8
  • ph_show200402.jpg
    ph_show200402.jpg
    52,6 KB · Pregleda: 5
Kratko i jasno - kraljica! Nijedna ne moze ni da joj pridje, mozda ne uvodi inovacije kao Madona ali na polju interpretacije i glasovnih mogucnosti - nema joj premca! Maraja i Vitni joj nisu ni do kolena, a pored svega toga Celine je jedna od najdivnijih osoba u svetskom show biznisu, potpuno svoja i luckasta. A lepim pesmama nema broja, mogu samo da spomenem duet sa Il Divom - I Believe in you - savrsena pesma!!!!!:super::super::klap::worth:

Back