C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.936
ja , debilcina, sam ziv, oni , heroji, su mrtvi............moja deca su danas sretna jer imaju oca , dok njihova odlaze na parastos svake godine.
A ziv sam jer sam shvatio da se iza ustaskih, cetnickih, siptarskih, balijskih.....uniforma kriju americke trupe..........i nisam ubio nicije dete, nisam nijedno dete ostavio bez oca, nisam niciju kucu spalio, niciju cerku silovao, ni jedan metak nisam ispalio cak ni u nebo........................I ZATO SAM DANAS "DEBILCINA" .
ALI NARAVNO, PRAVI KOMUNISTI IZ PONOSA NI DANAS NE PRIZNAJU DA SU SE ZAYEBALI U SVOJOJ IDEOLOGIJI..........KAO NI VI, "HEROJI" RATA DEVEDESTIH, NIKADA NECETE PRIZNATI DA SU VAS AMERIKANCI NAVUKLI NA RAT , ZLOCINE I DA OKRVAVITE RUKE...........NE, VI STE VODILI HEROJSKU BORBU PROTIV VASIH KOMSIJA, RODJAKA, PRIJATELJA IZ MLADOSTI I DETINJSTVA.........I POBEDILI, NARAVNO.........STO SE VIDI PO AMERICKIM BAZAMA PO SVIM REGIONIMA GDE STE SE VI BORILI..............STO JE NAJBOLJI DOKAZ DA STE PUCALI U NEVINE A NE U PRAVE AGRESORE.
i reci mi, zasto svi koji odu u ameriku, brane americku zlocinacku politiku ? Jel to uslov za vizu za ameriku?
FCUK OFF