Cekanje...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
li ste nekad nekog voleli toliko da ste cekali mesecima ili godinama da bi bili zajedno? Ono kao...nikako da vam se poklope putevi, visa sila, al' jednostavno niste mogli tu osobu da izbacite iz glave i srca?
Da li se cekanje isplatilo na kraju, al' ne u smislu da niste pored sebe imali nikog zbog te osobe, nego ste normalno funkcionisali

pa baš me zanima kakvo je to "čekanje" i "tolika" ljoobav....da u nedostatku spajanja "više sile" i srećnih okolnosti ......taj što nekog toliko voli...vreme prekraćooje sa nekim desetim.......jadno.....

pa licno nisam bila u situaciji da cekam
ali da je bilo potrebe, cekala bih bez razmisljanja

nadam se da ne pricamo o nekom ozenjenom koga treba sacekati da se razvede :lol:
u tom slucaju je cekanje strogo zabranjeno :lol:

Prosla mi je srednja skola u cekanju jednog zelenookog gitariste iz gimnazije...ali kad si tako mlada i to cekanje je simpaticno...trcis za istim busom sa njim, izlazis na ista mesta, guras se u njegovo drustvo...mladost-ludost! I jesam ga docekela ali kad se on zivotno zaljubio ja sam shvatila da nije savrsen i pojavio se neko drugi i ostavila sam ga kad me je najvise voleo. Prokleo me je...tacno posle 10 godina sam opet srecna i opet volim onako naivno i iskreno. Zato pazljivo birajte zelje...mozda se ostvare.

nadam se da ne pricamo o nekom ozenjenom koga treba sacekati da se razvede :lol:
u tom slucaju je cekanje strogo zabranjeno :lol:

Fuj ozenjeni. :razz:

Prosla mi je srednja skola u cekanju jednog zelenookog gitariste iz gimnazije...ali kad si tako mlada i to cekanje je simpaticno...trcis za istim busom sa njim, izlazis na ista mesta, guras se u njegovo drustvo...mladost-ludost! I jesam ga docekela ali kad se on zivotno zaljubio ja sam shvatila da nije savrsen i pojavio se neko drugi i ostavila sam ga kad me je najvise voleo. Prokleo me je...tacno posle 10 godina sam opet srecna i opet volim onako naivno i iskreno. Zato pazljivo birajte zelje...mozda se ostvare.

Sto mi ovo poznato. :lol:
Pa jel' posle tih 10 godina njega ili nekog drugog?

Nije to chekanje...samo od 2000-te god.mislim kako bi bilo lepo da se nekako sretnemo i da se desi
"click" izmedju nas...
A bolje da ne pominjem da ga od,cini mi se,'03-e nisam ni widela...
Tako da nije to chekanje.

Da li ste nekad nekog voleli toliko da ste cekali mesecima ili godinama da bi bili zajedno? Ono kao...nikako da vam se poklope putevi, visa sila, al' jednostavno niste mogli tu osobu da izbacite iz glave i srca?
Da li se cekanje isplatilo na kraju, al' ne u smislu da niste pored sebe imali nikog zbog te osobe, nego ste normalno funkcionisali?:)
Nepravedno zapostavljena tema.

@tema:
da, tako sam čekao.
Nikako.
Isplatilo se.
Ne, naravno, ne u tom smislu.

Back