Cekanje...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ne, treba da cekas i da budes sama i da ne zivis uopste, jer to je licemerje draga moja. A vazno je ne biti licemer, pa makar ti to oduzelo sam zivot.
Ja to ironicno, njima. :-)

...josh tezhe je chekanje nekog koga vec imate pored sebe,ali.... ko je imao takvo iskustvo,zna o chemu pricham....
...svako ima nekog koga nema....

stvar je u tome sto nismo svi opsesivni pinkasta...mislim da gledas jedino iz svog ugla,sto je ok (realno neces iz mog ugla gledati,ni ja iz tvog :lol: ),ali ipak nisu svi tavki...

Ja sam to, malo pre i rekla, to je moje misljenje, ne tvoje, niti bilo cije, svako ima pravo na svoje misljenje. Ja nicije misljenje nisam vredjala, niti cu, samo mogu da se slozim, ili ne slozim.

chekao sam da baba zakolje pile- pa sam se smorio kada je pile bez glave pochelo da trchi po dvorishtu (ta scena je zauvek promenila moju sliku o smrti)
isto jbt :neutral:
bila sam sokirana kad sam videla obezglavljeno pile kako trci po dvoristu u krug
i sa druge strane pilecu glavu kako trepce :neutral:
verovatno nisam mogla te noci da spavam :neutral:

Kod platonske ljubavi nema mog, tvog, njihovog ugla...postoji samo diagnoza psihijatra.....Platonsku ljubav ne moze svako tumaciti na svoj nacin.....:D;):p

La yebes ljubav gde ne mozes da stipnes, gricnes partnera,,,:lol::lol:

chekao sam u 6. razredu da mi profesorka uvali keca iz matematike i upropasti izvidzachke aktivnosti u augustu...tako i bi, a ja pocheo da uchim matematiku i do 2. srednje postigao redovne petice

chekao sam lerdija na minus 15, sat i neshto

Chekaj,pa zar se ovo gore nije isplatilo? ;)
...naravno,ako se dotichni pojavio uopshte... :lol:

pa hriscani vole bliznje svoje,ali sve njih..ne samo one koji im se svidjaju ili sta vec..

Naravno. Samo sto covek ne moze svima da se posveti jednako, pa se onda posveti onima koji mu se najvise dopadaju, odnosno onima koje voli, to je tako normalno. :)

e ljudi kakvi ste
niko ni u sta ne veruje,niko nicemu ne tezi
svi bi samo da se yebu :?

Banshee, postajes mi omiljeni zenski lik na forumu. :lol::razz:

Evo...stvar je ludilo! :)
Stavila sam je ispod ove fotke na flickr-u. :-P

1957340478_81a3fbfab6_m.jpg

Alicia Keys- Wreckless Love

"So baby let's go
have that wreckless love
that crazy love
that...I don't really care