Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Da i nezna se kad cea jbg kraj ti se nazire i od samoga pocetka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i nezna se kad cea jbg kraj ti se nazire i od samoga pocetka
Neka te jos..svega toga proso jos samo smrt i strasni sud
e a i nije neka tema,ne bi bilo neke šteteDa će mi zaključati temu na forumu.
Eto ti ga sad, a ja mislio da je postave kao lepljivu jer su one lepljive smor za medalju…e a i nije neka tema,ne bi bilo neke štete
Dobro,al ovo je ipak tema za ženeSa 50+ nemam ni jedan strah vezan za mene,jedini strah mi je vezan za dete,ta briga i osećaj straha mi je jedina.
Što se mene tiče ništa se ne menja,isto živim kao i pre 20,30 godina..![]()
Imaš li ti nešto protiv teme,protiv postavljača ili mene ili si samo jutros nadrkan..Dobro,al ovo je ipak tema za žene
Na koliko stepeni pereš one tvoje bele čarapice?
Imaš li strah da će požuteti ukoliko ne staviš na predpranje,odnosno iskuvavanje?
Alo bre,pa daj neki koristan doprinos temi,bele čarapice,koja temperatura,ide li prvo iskuvavanje?Imaš li ti nešto protiv teme,protiv postavljača ili mene ili si samo jutros nadrkan..
Skoncentriši se,piši,ne piši a mene ne čačkaj,ne isplatiti se to,veruj mi.
Tipični strahovi neostvarenog muškarca 40+,Alo bre,pa daj neki koristan doprinos temi,bele čarapice,koja temperatura,ide li prvo iskuvavanje?
Ma sve je to u redu,ali ti znaš tajnu belih čarapica,upoznat si sa tom materijom,zašto ne bi podelio to sa nama,i pomogao nam pri održavanju istih?Tipični strahovi neostvarenog muškarca 40+,
Sve muke,frustracije,komplekse leči tako što pokušava da diskredituje nekoga koga čak i ne poznaje.Još kada bi mu neko uspeo objasni da tako ispada samo jadniji,bedniji,mizerniji,možda bi prestao da se tako ponaša,možda ne bi više imao te strahove.
Ignor lista te čeka,medju tebi sličnima,izvini,moram,to ti je nužno zlo poput septičke jame,svako ide tamo gde mu je mesto.Ma sve je to u redu,ali ti znaš tajnu belih čarapica,upoznat si sa tom materijom,zašto ne bi podelio to sa nama,i pomogao nam pri održavanju istih?
I nećeš da otkriješ tajnu belih čarapica?Ignor lista te čeka,medju tebi sličnima,izvini,moram,to ti je nužno zlo poput septičke jame,svako ide tamo gde mu je mesto.
Ne džaram po septičkoj jami,platim,dodje ekipa očisti i ....nema smrada...I nećeš da otkriješ tajnu belih čarapica?
Ti si baš onaj lik sa Hitlerskim brčićima, za kog se udala Buba Erdeljan
...al' ja nisam bas fan napadnihNe džaram po septičkoj jami,platim,dodje ekipa očisti i ....nema smrada...![]()
Navuču crevo na otvor septičke jame,uključe mašinu i..nema te......al' ja nisam bas fan napadnih
pedera sto vecno jure konobarice
i mirisu na berbera...
A jel guraš spolovilo u to crevo ,u slobodno vreme?Navuču crevo na otvor septičke jame,uključe mašinu i..nema te...![]()
Ne guram ti ništa,to radi služba za čišćenje septičkih jama.A jel guraš spolovilo u to crevo ,u slobodno vreme?
Veliki si grešnik,veliki švaler u belim čarapicama,ali i čkapi jer nećeš da nam otkriješ tajnu održavanja istihNe guram ti ništa,to radi služba za čišćenje septičkih jama.
Sad će momci,očistiće ti habitat,strpi se.Veliki si grešnik,veliki švaler u belim čarapicama,ali i čkapi jer nećeš da nam otkriješ tajnu održavanja istih
Пиво од ароније?Има већ...кажу..vidis, to uopste nije losa ideja…..