J Jami19 Elita Banovan Poruka 19.498 02.12.2019. u 20:22 - Čedomir Jovanović: U Srbiji postoje dva i po političara, ostali su diletanti i bolidi #26 Neš Bridžiz: Što reče Puki Čeda cigan je samo znao da cigani. Kliknite za proširenje... Imaš li još neke zapisnike sa sastanka Anti-mense
Neš Bridžiz: Što reče Puki Čeda cigan je samo znao da cigani. Kliknite za proširenje... Imaš li još neke zapisnike sa sastanka Anti-mense
zemunski kej Elita Poruka 21.874 02.12.2019. u 21:06 - Čedomir Jovanović: U Srbiji postoje dva i po političara, ostali su diletanti i bolidi #27 “Jedni me mrze zato što se dopadam njihovim ženama, žene zato što im ne poklanjam pažnju…” Idi Cedo u persun. Mrzimo te sto se dopadas zenama? Nije Cedo .tvoj karakter je u pitanju.
“Jedni me mrze zato što se dopadam njihovim ženama, žene zato što im ne poklanjam pažnju…” Idi Cedo u persun. Mrzimo te sto se dopadas zenama? Nije Cedo .tvoj karakter je u pitanju.
J Jami19 Elita Banovan Poruka 19.498 02.12.2019. u 21:08 - Čedomir Jovanović: U Srbiji postoje dva i po političara, ostali su diletanti i bolidi #28 Osobe kao Čeda i Krle stalno pitaju koja je politika SZS. Čemu opsedanje vuqlerom, pitaju. A mi kažemo: Činjenica da treba smeniti vuqIera jeste političko pitanje.
Osobe kao Čeda i Krle stalno pitaju koja je politika SZS. Čemu opsedanje vuqlerom, pitaju. A mi kažemo: Činjenica da treba smeniti vuqIera jeste političko pitanje.
G gost 373116 Buduća legenda Poruka 31.059 02.12.2019. u 21:08 - Čedomir Jovanović: U Srbiji postoje dva i po političara, ostali su diletanti i bolidi #29 zemunski kej: “Jedni me mrze zato što se dopadam njihovim ženama, žene zato što im ne poklanjam pažnju…” Idi Cedo u persun. Mrzimo te sto se dopadas zenama? Nije Cedo .tvoj karakter je u pitanju. Kliknite za proširenje...
zemunski kej: “Jedni me mrze zato što se dopadam njihovim ženama, žene zato što im ne poklanjam pažnju…” Idi Cedo u persun. Mrzimo te sto se dopadas zenama? Nije Cedo .tvoj karakter je u pitanju. Kliknite za proširenje...