Čedomir Jovanović: U Srbiji postoje dva i po političara, ostali su diletanti i bolidi

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
85.964
Čedomir Jovanović: U Srbiji postoje dva i po političara, ostali su diletanti i bolidi

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da je razlika između njega i ostatka opozicije u tome što oni različito vide način za smenu Aleksandra Vučića.


Kako navodi, oni način vide u njegovom nestanku, a ne u političkoj borbi.

"Ja se bavim politikom, oni ne. Meni sigurno nije najveći problem Srbija i neka mina koju su Rusi iskopali u Donjecku da bi nas kompromitovali i napravili dodatni haos u Srbiji", kazao je Jovanović u intervjuu za "Blic".

MOŽDA VAS ZANIMA
On dodaje da u ovakvoj postavci Srbija neće biti bolja, ako je preduslov "polomiti kičmu" Vučiću.

Jovanović smatra da danas Srbija ima mnogo manje političkog potencijala nego devedesetih i da su ljudi u politici u Srbiji, kako je rekao, "diletanti i bolidi".

"Za one devedesetih sam bio klinac, a za ove sad sam slika prošlosti koja treba da nestane pošto sam još na nogama i definitivno sam u pravu za sve što sam o zemlji rekao i u njoj uradio...Ova zemlja ima dva i po političara - Vučića, Dačića i mene", kaže lider LDP.

Na konstataciju lista da više kritikuje opoziciju nego vlast, Jovanović kaže da mu je normalno da u trenutku kada Vučić potpisuje "mali Ssengen" podrži njega, a ne one koji ga čekaju ispred RTS sa pogrdnim porukama.

On je dodao da sa Vučićem uvek komunicira onda kada zbog haosa od situacije nije dobro ni njemu, ni Vučiću.

"Nedavno sam mu rekao da je neviđeni diktator. Bio sam na svadbi ćerke Nataše Mićić kada je on otvorio istočni krak auto-puta, a da ni na jednoj naslovnoj strani nije bila ta vest. Kao što sam ga pozvao dan kasnije, kada se vratio iz Ohrida, posle "malog Šengena" i rekao mu da je super što navodno njegovi mediji oduzimaju Srbima pravo da ga čuju dok pored Rame i Zaeva govori da je to najpametnija ideja iza koje je stao. Odgovorio je rezignirano:"Samo ti to primećuješ", kaže Jovanović.

On je, govoreći o ruskom uticaju u Srbiji, rekao da Rusi slobodno vršljaju Srbijom "kao da je Podmoskovlje" i da će Srbiji uraditi ono što nisu stigli u Crnoj Gori i Makedoniji.

"Ja neću da budem ruska batina u Srbiji. Znam šta je iza toga, znam šta je ruski institut za strateške studije, znam šta je GRU, nije Vučić otvorio centar u Nišu, nego neko drugi...Boris Tadić i DS. Oni su išli na izbore štampajući Putinovu rođendansku čestitku", kaže Jovanović.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=12&dd=01&nav_category=11&nav_id=1624942
 

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
Чеда упорно тражи своје малено место у огромном ректуму малог алека и чврст је у борби да се избори за ту територију :)

Него, мени ово делује као да је касно сазнао да су пећински људи преузели тржиште гудре, па би да се колк'о тол'ко огребе
 

Lionheart

Domaćin
Poruka
4.730
Радуловић је тврдио да је овај романо тем добио неке евре из буџета, по налогу АВа. Још није објашњено одакле му новци за фирме које је раније купио, шта је радио кад су му вршили атентат на колегу и шефа. Откуд му џипови, где је точио гориво бесплатно, какве су му везе са клановима, дилерима.
 

Jami19

Elita
Banovan
Poruka
19.499
Радуловић је тврдио да је овај романо тем добио неке евре из буџета, по налогу АВа.
Radulović je bio direktan član vučićeve vlade.

Danas zagovara vučićevu izvornu ideju: borbu protiv EU.

Još ako bude izašao na faux izbore, znaćemo da je DJB 100% režimska agentura

55-F25-BDD-D4-BD-44-F4-9950-6-B152-F808-AAD.jpg
 

Top