orthodoxia
Primećen član
- Poruka
- 545
Па знаш ко виче држ'те лопова!!! Сам лопов.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Licno znam neke ljude iz poslednje price o kolubari, i sve je istina. Nama bi trebalo jos takvih emisija, t.j. istrazivackih novinara, kada vec policija i sudstvo ne rade svoj posao kako treba. Muka mi je od ljudi koji napadaju novinara koji se "drznuo" da provali prljave rabote nekih ljudi. Insajder je potkacio ljude iz svih politickih opcija, pogledajte emisije, pa tek onda pricajte. Polovina ovih ljudi koji su na tapetu u Kolubari imaju svoje privatne firme i ne prijavljuju radnike, to znam iz blizeg okruzenja. Ovamo pricaju o postenju i o pravima radnika, fuj cinici. Treba ih zatvoriti sve. Drzite se sablona bez opcija da razmislite malo o celoj situaciji. Kao ovce. Lopurde u zatvor.
Jos insajdera, i bagra politicarska u zatvor, opustosili su zemlju i srozali narod!
trebalo ga je uhapsiti odma po ubistvi Djindjica !!!!!!!!!!!!
Uhapsiti Kostunicu ne samo zbog Kolubare, vec zbog mnogih vecih lopovluka i zala koje je podrzao, prikrio, a pocinioce zastitio.... Bravo Cedo!
Koji je olos ovaj Kostunica...
Ne bi bilo lose da se zaista otvori pitanje odgovornosti za zloupotrebe u javnim preduzecima i arcenje drzavne imovine, Jovanovic bi tu u prvim redovima zajedno sa Kostunicom i ostatkom.
Дајем десну руку да су Чеда и Коштуњави пајтоси, гарантујем да се бар једном недељно нађу на кафи и причају како хебу овај народ у здрав мозак.
Koji je olos ovaj Kostunica...

Ja ne dajem nista, ja znam da nemas pojma.
Ne mozes tako nesto da pises, bez dokaza.
Благо теби са твојом памећу, да ми је на два дана твој мозак да се мало одморим.

Ne mozes tako nesto da pises, bez dokaza.
Pametnija sam od tebe puno, zato ja znam odgovor na zagonetku.
Ne treba ti moj mozak, mozes ti i tako bez mozga da zivis jos dugo![]()
Pametnija sam od tebe puno, zato ja znam odgovor na zagonetku.
Ne treba ti moj mozak, mozes ti i tako bez mozga da zivis jos dugo![]()

Ceda se ne moze svrstati s Kostunicom ni u jednu grupu![]()
Odakle tebi pravo da tako nesto govoris o postenom coveku kao sto je gospodin Kostunica?
Kostunica je bio premijer vlade za vreme dok se vrsio organizovan lopovluk u javnim preduzecima i privredi i to su radili ljudi postavljeni iz njegove partije.
Nije on jedini tu, Jovanovic je slicna prica, ogromne pljacke su se vrsile dok je on bio vicepremijer, a i danas njegov kadar po lokalnim samoupravama vrsi zanimljivu rabotu.
Mozda je Kostunica posten, ali je njegovo postenje neobavesteno i tako veoma podlozno sumnji.

Можеш бити само много паметнија од мене, пуно никако.