ČEDOMIR JOVANOVIĆ:TREBALO BI UHAPSITI KOŠTUNICU

Licno znam neke ljude iz poslednje price o kolubari, i sve je istina. Nama bi trebalo jos takvih emisija, t.j. istrazivackih novinara, kada vec policija i sudstvo ne rade svoj posao kako treba. Muka mi je od ljudi koji napadaju novinara koji se "drznuo" da provali prljave rabote nekih ljudi. Insajder je potkacio ljude iz svih politickih opcija, pogledajte emisije, pa tek onda pricajte. Polovina ovih ljudi koji su na tapetu u Kolubari imaju svoje privatne firme i ne prijavljuju radnike, to znam iz blizeg okruzenja. Ovamo pricaju o postenju i o pravima radnika, fuj cinici. Treba ih zatvoriti sve. Drzite se sablona bez opcija da razmislite malo o celoj situaciji. Kao ovce. Lopurde u zatvor.
Jos insajdera, i bagra politicarska u zatvor, opustosili su zemlju i srozali narod!

I sta je tu sad tako pa shokantno?
Znaci, oni su ostavili dokaze novinarima i miliciji?
Klasicno novinarsko preterivanje.
Skretanje paznje sa vecih stvari.

ČEDOMIR JOVANOVIĆ:TREBALO BI UHAPSITI KOŠTUNICU
уме и ЦИА џанки нешто паметно да каже....мада би прво требао да одговара за пуштање 2000 терориста из затвора после чега није враћен ниједан Србин већ су сви завршили код Тачија...

Ceda se ne moze svrstati s Kostunicom ni u jednu grupu:roll:

Kostunica je bio premijer vlade za vreme dok se vrsio organizovan lopovluk u javnim preduzecima i privredi i to su radili ljudi postavljeni iz njegove partije.
Nije on jedini tu, Jovanovic je slicna prica, ogromne pljacke su se vrsile dok je on bio vicepremijer, a i danas njegov kadar po lokalnim samoupravama vrsi zanimljivu rabotu.

Odakle tebi pravo da tako nesto govoris o postenom coveku kao sto je gospodin Kostunica?

Mozda je Kostunica posten, ali je njegovo postenje neobavesteno i tako veoma podlozno sumnji.

Kostunica je bio premijer vlade za vreme dok se vrsio organizovan lopovluk u javnim preduzecima i privredi i to su radili ljudi postavljeni iz njegove partije.
Nije on jedini tu, Jovanovic je slicna prica, ogromne pljacke su se vrsile dok je on bio vicepremijer, a i danas njegov kadar po lokalnim samoupravama vrsi zanimljivu rabotu.

Mozda je Kostunica posten, ali je njegovo postenje neobavesteno i tako veoma podlozno sumnji.

Kada je Kostunica bio na vlasti nase plate su bile vece za 100 evra od zemalja u okruzenju.
On nije neobavesten, on je previse kulturan da bi odgovarao na svaku seljacku i primitivnu izjavu kao sto su na primer ove tvoje.
Sad si dobio moju paznju i verovatno ne uskoro:)

Poslednja izmena:

Back