Pa vidis, sa' cu ti pojasnim.
Kako si lepo naveo, Grof Drakula iz Transilvanije, koji se predstavlja kao Aca Vucic, mene dezurnog vampira je zaduzio da vidim, sta cete vi kratidemono pisati, celu noc. Posto mi je intelekt najmanji od svih i ja sam po kazni zaduzen veceras celu noc da kuburim sa raznoraznim vukodlacima iz mitologija evropskih naroda. E sad, tebe interesuje Velika Srbija. Pa objasnicu ti.
Vidis, kada su Srbi dosli na Balkansko poluostrvo oni su se izjasnjavali kao srpski pagani i bili su protivnici svih drugih religija pogotovo semitskih, tako da nisu hteli da prime hriscanstvo i za divno cudo ti i takvi su poznati kao zacetnici fasizma (ne znam koji je normalan Srbin fasista, ali 'ajde, ima ih) i antisemitizma u Srbiji. U doba tehnicke revolucije, tj, pronalaskom ovih sokocala, koje nazivamo koputerima (ovako moja baba kaze) i pojavom raznih sajtova, kao "storm front" ili tako nekako, oni su se poceli izjasnjavati javno kao takvi, "srpski pagani". Zanimljivo je da se mnogi ti pagani ubacise medju kratedemono i ispiraju im mozak a oni kao naivni i decije pamet (iz pomenute strukture), sto su oduvek i bili njih su prihvatili za svoje. Ja sam pokusao par puta da kao paganin proturim raznorazni bolesni nacionalizam, sovinizam, fasizam, nacizam i sta ti ja sve ne znam, ali sam hteo, ruku na srce, ali to nisam uspeo..., proradila mi je srpska savest, sta cu..., kao clan DOS - ovaca... rekose mi tada da imaju bolje i kompetentije ljude. Tu sam se razocarao i okrenuo se protiv samoga sebe. Postao sam jedan obican glupi primitivac i nevaspitanko. Sada vidim da su stvarno nasli prave ljude, prave borce za Veliku Srbiju.
Da li sam ti objasnio? Ako nisam, mozda cu drugi put, jer evo moj Grof Aca me opominje da ce zora i sunce ce svanuti.
P.S.
Smem li da te pitam, kada ce to Srbija biti do Tokija i vec jednom biti Velika?