Cedomir Jovanovic, ISTINA-IZAZOV

eremita:
billy_THE_kid:
Него ко је одговоран осим два чивутска скота

1. Бил Клинтон ( тј. Бил Кон) и

2. Медлин Олбрајт

ovo me podseca kad smo zidali kucu,bio neki deda majstor...i kaze :"deco,bil klinton i biladen su braca,obojica se prezivaju bil..." i covek siguran u to...
a ti eremita,pretera ga sa tim antisemitizmom..covek bi rekao da si sledbenik nikolaja velimirovica

billy_THE_kid:
Можеш Ти да се спрдаш са гуслама - али то је последица Твог лошег образовања из области националне историје и религије.

Izvini, a u kojem se to zavetu, starom ili novom , pominju gusle?????
Otkada gusle imaju veze sa religijom?????

To sto si ti obozavaoc gusala, to je cool..ali dizati ih na pijedestal religioznog ...to je totelno nepostovanje religije , u koju se svasta trpa....ili potpuno neznanje.....

Jos malo, pa cu i Mladica da vidim u vasim postovima kao svetog Ratka.............ma daj, bre..

Ја не могу да сносим кривицу за то што Ти ниси читао СТАРИ ЗАВЕТ СВЕТОГА ПИСМА тј: БИБЛИЈЕ...

...Јевреји, јеврејски народ и њихова вера одавно не би постојали ДА НИЈЕ БИЛО УСМЕНОГ ПРЕДАЊА ... кретену...(извини, али стварно заслужујеш)... :roll:

eremita:
billy_THE_kid:
Него ко је одговоран осим два чивутска скота

1. Бил Клинтон ( тј. Бил Кон) и

2. Медлин Олбрајт

Ma niko to ne spori......u pravu si....osim za Klintonovo prezime...ali nema veze, lepo zvuci

Zasto ih ne osude u Hagu???

ZATO STO TO NIJE REALNO !!!!!!
NIJE PRAVEDNO, ALI NIJE REALNO !!!!

politika je realna kategorija, ne mitomanija....mitomanija ubija male narode...

Mudra politika ih spasava

Psihologue:
Ja jesam za to da se zlochinci kazne,ako su napravili ili potpisali zlochin.

POENTA SHTO NISU ISTA MERILA .
Ako su u Sreberenici poubijani muslimani i treba da se kazne krivci.
U PANAMI UPADNU AMERIKANCI POBIJU SVE ZIVO A TV SNIMA .
I shto mi mozesh retji na to?

sta da ti kazem? osim da prihvatis realnost da je to napravljeno za male,dok se ne samo amerima,vec ni rusima (za zlocine u ceceniji) ni kinezima (za zlocine nad sopstvenim narodom) nece nikad suditi
ipak,i veliki moraju da paze..sto se i pokazalo snimcima baze gvantanamo recimo...

eremita:
Ја не могу да сносим кривицу за то што Ти ниси читао СТАРИ ЗАВЕТ СВЕТОГА ПИСМА тј: БИБЛИЈЕ...

...Јевреји, јеврејски народ и њихова вера одавно не би постојали ДА НИЈЕ БИЛО УСМЕНОГ ПРЕДАЊА ... кретену...(извини, али стварно заслужујеш)... :roll:

hahahaaha...opet isto.......GDE SU TU GUSLE?????????

nemas odgovor, shvatio si da si lupio glupost...i odma : "KRETENU"

vazi, jesam......ali ne rece.......gde su gusle u bibliji????

Svirali ih jevreji????? hahahahhahahh

serb_pagan:
eremita:
ovo me podseca kad smo zidali kucu,bio neki deda majstor...i kaze :"deco,bil klinton i biladen su braca,obojica se prezivaju bil..." i covek siguran u to...
a ti eremita,pretera ga sa tim antisemitizmom..covek bi rekao da si sledbenik nikolaja velimirovica

Е мој, Паганини, никада Ти нећеш схватити ЗНАЧАЈ и ВЕЛИЧИНУ СВЕТОГ ОЦА НИКОЛАЈА ВЕЛИМИРОВИЋА... и ко зна зашто је то добро... (а етикету и флоскулу "атисемитизам" коју покушаваш да ми налепиш задржи за састанке Твоје удуване комуњарске партије)...

serb_pagan:
sta da ti kazem? osim da prihvatis realnost da je to napravljeno za male,dok se ne samo amerima,vec ni rusima (za zlocine u ceceniji) ni kinezima (za zlocine nad sopstvenim narodom) nece nikad suditi
ipak,i veliki moraju da paze..sto se i pokazalo snimcima baze gvantanamo recimo...

Checheniju mozesh uporediti sa KOSOVOM.Dok god je njihova - ruska teritorija dotle
ne mogu dobtit ocepljenje.

JESI LI SE ZAPITAO ZASHTO SE TEKSAS NE MOZE OCEPITI.

Psihologue:
Ja jesam za to da se zlochinci kazne,ako su napravili ili potpisali zlochin.

POENTA SHTO NISU ISTA MERILA .
Ako su u Sreberenici poubijani muslimani i treba da se kazne krivci.
U PANAMI UPADNU AMERIKANCI POBIJU SVE ZIVO A TV SNIMA .
I shto mi mozesh retji na to?

Наравно да Ти неће одговорити на ово ОШТРОУМНО ЗАПАЖАЊЕ... пропустиће два три поста па ће просрати...

НИЈЕ ПРАВЕДНО - АЛИ НИЈЕ РЕАЛНО !

Е, хајде сада да неко, коме мозак није оштећен, нека разумно растумачи ову флоскулу. Чист чедизам, оштећење мозга, наркоманија, схизофренија, подвојена личност, педерастија и слично... ја немам друго објашњење...

eremita:
Наравно да Ти неће одговорити на ово ОШТРОУМНО ЗАПАЖАЊЕ... пропустиће два три поста па ће просрати...

НИЈЕ ПРАВЕДНО - АЛИ НИЈЕ РЕАЛНО !

Е, хајде сада да неко, коме мозак није оштећен, нека разумно растумачи ову флоскулу. Чист чедизам, оштећење мозга, наркоманија, схизофренија, подвојена личност, педерастија и слично... ја немам друго објашњење...

hahahahhahhahaaahah
evo , zasto volim ovaj forum...hahahhahaahahahahaha

GDE SU BRE GUSLE, EREMITA, U BIBLIJI??????

Ko ne zna nista, taj pocinje da vredja....hahahahhahahaahhaha

a ti, bas pojma nemas ni o cemu......

serb_pagan:
shvatam,shvatam...a shvatao je i dimitrije ljotic...samo drugacije od mene

Види, Паганини, ако је истина оно што Ти и још неки негативо причате о Димитрију Љотићу, чак наводећи и примере - ја једино могу да закључим да између Љотићеваца и Чедиста НЕМА НИКАКВЕ РАЗЛИКЕ - и да су ЛДП-овци = НЕОЉОТИЋЕВЦИ ... и зато ми и делује оправдано да толико вриштиш против Димитрија Љотића и Св.Николаја Велимировића...

BILLY THE KID

Ovo je poslednji post na koji ti odgovaram.Nisi mi ravnopravni protivnik.Zivish za CNN-om i to mi je dovoljno.A Teksas poznajem bolje od tebe koji zivish u Americi.Neznash ni pravi razlog zbog kojeg
bi trebalo da se desi ocepljenje...Chitaj moje knjige po Americi....Naravno ako nisi zaboravio tjirilicu.

EREMITA, AKO OVAKO NASTAVIS, TUZICU TE JOMINIJU...

Danas je Sveti Sava, vernice......nemoj tako da se izrazavas samo zato sto si intelektualno slabiji od drugih ucesnika na forumu.....

Nije to ni greh, ni mana......

Ti, kao pravoslavni hriscanin bi trebao da znas da se ne huli na praznike....

Psihologue:
BILLY THE KID

Ovo je poslednji post na koji ti odgovaram.Nisi mi ravnopravni protivnik.Zivish za CNN-om i to mi je dovoljno.A Teksas poznajem bolje od tebe koji zivish u Americi.Neznash ni pravi razlog zbog kojeg
bi trebalo da se desi ocepljenje...Chitaj moje knjige po Americi....Naravno ako nisi zaboravio tjirilicu.

???????????????????

Sta sad bi ???

billy_THE_kid:
EREMITA, AKO OVAKO NASTAVIS, TUZICU TE JOMINIJU...

Danas je Sveti Sava, vernice......nemoj tako da se izrazavas samo zato sto si intelektualno slabiji od drugih ucesnika na forumu.....

Nije to ni greh, ni mana......

Ti, kao pravoslavni hriscanin bi trebao da znas da se ne huli na praznike....

Е, Били, Били... жао ми Те је... не мислиш ваљда да ћуустити да вређаш Србе на Светога Саву...

5.

Милешево слави се

Телом Светог Саве

Кога славе сви Срби

С обе стране Саве,

Синан-паша ватру пали

Тело Светог Саве спали,

Ал' не спали славе,

Нити спомен Саве.

Back