Чеда жели да затре Србе са Тадићем

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eremita:
Е па пошто си ти ОКВИРНИ СРБИН - онда се тако и понашај ... шта те боле за ове друге...

Ти си изгледа мал'ко на нечему... :roll: :roll: :roll: шта је то теби "најлепше и најсветије на планети"....... ???

Bole me za vas druge zato sto mi zagadjujete prostor i pokusavate da mi unistite zemlju i grad koji su mi najlepsi i najsvetiji na svetu.

kololoco:
Bole me za vas druge zato sto mi zagadjujete prostor i pokusavate da mi unistite zemlju i grad koji su mi najlepsi i najsvetiji na svetu.

Ја хоћу да ослободим Србију од вас паразита. Шљам који проједа моју матицу. Биће Србија ослобоћена од вас паразита србождерских.

Manjaca:
Ја хоћу да ослободим Србију од вас паразита. Шљам који проједа моју матицу. Биће Србија ослобоћена од вас паразита србождерских.

Ja sam parazit koji projeda takozvane "Srbe" tipa Mladic, Kardzic, Nikolic, Vucic i ostala govna koja svojim otrovima pokusavaju da uniste onaj jos uvek normalni deo nas. I pravim zurku kad Mladica kao kera budu sa kapuljacom na glavi transportovali u Hag! Iako cu se radovati na vise nivoa i imati vise razlicitih satisfakcija najveca ce mi biti sto mizerije poput tebe ce se jesti iznutra i osecace se porazeno jer nemate licni identitet vec sopstveno bice morate da definisete nekim drugim. Ali sve jedno nisi pozvan na zurku 8-)

Manjaca:
oslobadjaj ti tu svoju bosansku vukojebinu od koga hoces i cuvaj Mladica u svom podrumu do kraja zivota ako zelis,tvoj problem.
A Srbiju ostavi na miru.Ti ces meni da pricas sta je Srbija volino bosanska.

kololoco:
Ja pozdravljam Cedini izjavu i jedva cekam kada dodju crnci i jos vise Kineza kod nas. Tako cemo mesanjem sa njima obogatiti nas genetski materijal koji je ocigledno malo ustajalo sto se vidi po spodobama iz Radikalne stranke.
Ocigledno da ti nisi ustajao. Protegni noge, izadji na cist vazduh makar da iznenadis pluca.
Kud si se toliko razgoropadio?
Imas li ti svoj mozak, ili samo sta Ceda kaze, sta Ceda hoce, sta Ceda misli iliti, kako "tata" kaze :roll:

kololoco:
Ja sam parazit koji projeda takozvane "Srbe" tipa Mladic, Kardzic, Nikolic, Vucic i ostala govna koja svojim otrovima pokusavaju da uniste onaj jos uvek normalni deo nas. I pravim zurku kad Mladica kao kera budu sa kapuljacom na glavi transportovali u Hag! Iako cu se radovati na vise nivoa i imati vise razlicitih satisfakcija najveca ce mi biti sto mizerije poput tebe ce se jesti iznutra i osecace se porazeno jer nemate licni identitet vec sopstveno bice morate da definisete nekim drugim. Ali sve jedno nisi pozvan na zurku 8-)

Ви паразити немате идентитет. И ако буде (не дао Бог) Ратко предат србождерима у Хагу. Никад се нећемо предати. Увек ће да водимо борбу да се Србија ослободи паразитских говнара попут тебе. Срећни сте кад гледате снимке сецања Српских глава. Биће ускоро сецања ваших паразитских глава.

fortes:
oslobadjaj ti tu svoju bosansku vukojebinu od koga hoces i cuvaj Mladica u svom podrumu do kraja zivota ako zelis,tvoj problem.
A Srbiju ostavi na miru.Ti ces meni da pricas sta je Srbija volino bosanska.

Исто си ***** као потурица у Зеници. Србија је Косово, Босна, Шумадија, Рашка Област, Војводина, Славонија. Али ти то ***** нећеш да признаш, као ни потурица у Босни што неће. Једино да се истребите паразити. Једино решење.

eremita:
Е па пошто си ти ОКВИРНИ СРБИН - онда се тако и понашај ... шта те боле за ове друге...

Ти си изгледа мал'ко на нечему... :roll: :roll: :roll: шта је то теби "најлепше и најсветије на планети"....... ???

Tebi, opet proradila paranoja,kao i tvom istomisljeniku sa Manjace iz Shumske republike
Najlepse u Srbiji, Beograd, Sombor,Nis....... i prestanite da zagadjujete a taj vas bolesni patriotizam plasirajte na drugom mestu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back