S Srpsko Sarajevo Početnik Poruka 34 06.12.2006. u 17:29 - Чеда кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. #1 Чеда из Лдп , скраћеница за лудачка дегенерична партија кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. На вестима Ртс.
Чеда из Лдп , скраћеница за лудачка дегенерична партија кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. На вестима Ртс.
P prof.Grof Aktivan član Banovan Poruka 1.596 06.12.2006. u 17:32 - Чеда кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. #2 Ma ko njega *ebe.................., iskopaće ga "Bili" ja mu kažem...
Lacibg Buduća legenda Poruka 26.498 06.12.2006. u 17:38 - Чеда кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. #3 Немој да ме убијате од секирације Поцепах се од муке.
E Englez Zainteresovan član Poruka 369 06.12.2006. u 18:15 - Чеда кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. #4 Srpsko Sarajevo: Чеда из Лдп , скраћеница за лудачка дегенерична партија кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. На вестима Ртс. Kliknite za proširenje... :shock: Šta znači SRS- Srpska Rušilačka Stranka, na čelu sa njenim idejnim tvorcem u ćuzi.
Srpsko Sarajevo: Чеда из Лдп , скраћеница за лудачка дегенерична партија кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. На вестима Ртс. Kliknite za proširenje... :shock: Šta znači SRS- Srpska Rušilačka Stranka, na čelu sa njenim idejnim tvorcem u ćuzi.
no_problem Domaćin Banovan Poruka 3.426 06.12.2006. u 18:19 - Чеда кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. #5 Енглез, ти мора да си Ерасер ... мислим толика концентрација памети се не среће два пута
Mitternachtsträumer Veoma poznat Poruka 12.064 06.12.2006. u 18:40 - Чеда кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. #6 Srpsko Sarajevo: Чеда из Лдп , скраћеница за лудачка дегенерична партија кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. На вестима Ртс. Kliknite za proširenje... Koji su mu argumenti? Znam da laje, ali trbao bi imati bar neko pokriće.
Srpsko Sarajevo: Чеда из Лдп , скраћеница за лудачка дегенерична партија кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. На вестима Ртс. Kliknite za proširenje... Koji su mu argumenti? Znam da laje, ali trbao bi imati bar neko pokriće.
E Englez Zainteresovan član Poruka 369 06.12.2006. u 18:55 - Чеда кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. #7 no_problem: Енглез, ти мора да си Ерасер ... мислим толика концентрација памети се не среће два пута Kliknite za proširenje... Oh, šta ćeš, jednom u životu si i to morao da doživiš, muke tvoje.
no_problem: Енглез, ти мора да си Ерасер ... мислим толика концентрација памети се не среће два пута Kliknite za proširenje... Oh, šta ćeš, jednom u životu si i to morao da doživiš, muke tvoje.
gost 23146 Buduća legenda Poruka 46.396 06.12.2006. u 19:28 - Чеда кука што је Телеком Србија купила 65% Телеком Српске. #8 Није добио проценат!Ко му је крив кад је закаснио са оснивањем странке.Похлепа је чудо!