Ćeda & demagogija?

Poruka
27.467
Na Kockastoglavom RTS-u "dijalog" Jeremića i Ćede Praška:

Čeda : POLITIČKI TESTAMENT LDS-a:
PRIZNAVANJE NEZAVISNE ARNAUTSKE DRŽAVE KOSOVO?!?

Ko je Čeda Prašak iz mahale pokraj sela Kopljari kraj Aranđelovca?


cedica2em1.jpg
 
Poslednja izmena od moderatora:
DUEL JEREMIĆA I JOVANOVIĆA
Utorak, 11. Januar, 2011.| Autor: Agencija FoNet
1403121.jpg

BEOGRAD - U 2011. godini neće biti promena u spoljnoj politici Srbije koja je u 2010. ostvarila ne mali učinak, izjavio je u ponedeljak veče ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić u emisiji Raditelevizije Srbije "Upitnik", a lider Liberalno demokratske stranke (LDP) Čedomir Jovanović je ocenio da Srbija nespremna ide u pregovore o Kosovu i ka Evropi.

Spoljne politike Srbije je stabilna, sa jasnim ciljevima i održava kontinuitet i kada je reč o Kosovu i Evropi, rekao je Jeremić.

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je u ovoj emisiji da Srbija nema spoljnu politiku i da nespremna ide u pregovore o Kosovu i ka Evropi.

Jeremić je istakao da je politka LDP o Kosovu sadržana u jednoj rečenici, u manifestu LDP "ds sa kosovskom nezavisnošću ne bi trebalio da ima prblem i jedan građanin Srbije".

"Ja imam s tim problem kao i ogroman broj građana Srbije. Politika LDP o Kosovu je neustavna i antidržavna i neodrživa", rekao je Jeremić.

Prema njegovim rečima uspešnost jedne politike meri se učinkom.

Naš učinak u 2010. je da je Generalna Skupština UN usvojila rezoluciju kojom se otvario vrata procesu pregovora o Kosovu i otvorio vrata evropskoj integraciji Srbije i zaustavljena nova priznanja, rekao je Jeremić.

Jovanović je ocene Jeremića nazvao halucinacijama.

Ne možete da uđete na Kosovo ako vam ne dozvoli Tači. U formatu koji ste vi definisali u Evropu neće ući ni naša deca, rekao je Jovanović.

Jeremić je ponovio da je nesporno da je otvoren proces pregovora o Kosovu.

Otvoren je proces sa jedan krah i poniženje zemlje kojem je nije izložio ni Milošević, ocenio je Jovanović.

Politika LDP o Kosovu je pogubna, neodrživa i eksperiment da više nema Srbije, replicirao je Jeremić.

Vesti: rts, Čedomir Jovanović, vuk jeremić, upitnik
 
Čedomir Jovanović nije gospodin, za razliku od gospodina Jeremića.
Čedomir Jovanović je jedan jako dobar plagijator na političkoj sceni Srbije, snašao se u mutnim vodama i jako dobro , zarad ličnog interesa , pliva u istim.
 
posto je ostao na mestu ministra nakon ona dva blamiranja sa rezolucijom i Nobelovom nagradom, Jeremica moze i ovo djubre Ceda da keca
on da nesto vredi podneo bi ostavku kad mu je Tadic vratio rezoluciju i poslao strancima na preradu
 

Back
Top