ЦЕЦИН ДУХОВНИК Стефан Шарић у режимској кампањи позвао све Србе да приме вакцину

Nije to reklama nego činjenica da je u pitanju opasna bolest.

0,03%... ja mislim da je lutrija ''opasnija''... slika je istorijski poucna, ali i danas umiru ljudi od svih mogucih bolesti vise nego od korone, ali nemaju svoju sektu kao koronasi
1616447439327.png

Ne znam gde si iskopao tu cifru, ali u Srbiji je smrtnost skoro 1%, a u okolnim državama i veća. U slučaju izostanka imunizacije to znači da će svi jednom biti zaraženi, a to na 6 miliona znači bar 50.000 mrtvih i još mnogo više s trajnim posledicama. Tebi je to malo? Pa jes' po tuđim leđima i 100 batina je ništa.

a to mislis da zahvalimo vakcinama?
ja se secam prvog live aid, geldofa i midz jura kada su napravili koncert da nahrane gladnu etiopiju - sta mislis koliki je zivotni vek etiopljana bio tada? OD GLADI SE PRIJATELJU UMIRE UGLAVNOM, POSLE TE STREFE SVAKAKVE BOLESCINE. 20 VEK JE DONEO VESTACKA DJUBRIVA I MASOVNU PROIZVODNJU HRANE, PA OPET SU NEKI GLADNI KAO U 19. VEKU, a da ne govorim o sanitarnim uslovima, kanalizaciji, pijacoj vodi, friziderima, ... uostalom, ja gde zivim, imam pravo da odbijem svaku deciju vakcinu, i ne moze niko da zabrani zbog toga mojoj deci da idu u skolu - sta mislis, jel ameri rizikuju da nam se prepolovi zivotni vek?

nemaju vakcine nikakvu zaslugu, nego ste vi indoktrinirani, pre pocetka masovnih vakcinacija je vec zivotni vek skocio, ako konkretno pricamo o odredjinim vakcinama s polovine 50. godina 20. veka, mogu da potrazim tabele o francuskoj cini mi se da sam vec postavljao..
Теби је свеједно што је некада само 400-500 од 1000 деце дочекало школски узраст?
Сада је "упркос" вакцинама тај број преко 995 од 1000.

Пусти ти Африку, ко те о томе пита? Овдашњи услови су тема. Овде се није умирало од глади него од болести и ратова.

abortusi su se usavrsili: zamisli samo kada bi se ukinuli abortusi, samo zamisli, jel bi odrasla sva rodjena deca? ja mislim da bi ih korona sekta prosto POJELA

Posteno ti kazem da smo vas vaksere i koronase pustili da se baskarite samo da ne bi opet deca/mladi isli u svetski rat... a i sam vidis da u posl. vreme gubite, mozete da budete pocisceni dok kazes keks, JER JE DE F AKTO SVE VISE NAS ANTIVAKSERA.
A POCISTITI SVET POSLE 3. SVETSKOG RATA - TO NE ZELIMO, BOlje da uspostavimo NSP SADA, a vi cak sami sebe raskrinkavate, narod vidi sta se radi sa vakcinama, popovi spotovi, cece, bakraci, na to ste spali, a nauka?
Просек рађања је сада много мањи него раније.

А ко врши рекламирање абортуса, да је то добар начин решавања било чега? Хистерија о "слободи". Неразумна и бахата бука без смисла и циља.

Разочаран сам чињеницом да је сада најпопуларније да се најгласније дере... па да се тиме ствара утисак да ко се најгласније дере - је највише у праву.

Proslavila se na soder listi.
Dok Srbija slavi takve kao sto su Cece, lepa Brena itd najbolji i najpametniji je vec odavno pobegose iz nje.
Pa da sumiramo na kraju ce ostati u njoj samo Cece, Mece, Brene, Jece, Karleuse, kurta murta i naravno
Pickousti Fahria Muslija Junior i njegovi sendvicari. Udri brigu na veselje dok nas jos ima. Ko bude poslednji
da ne zaboravi da ugasi svetlo.
:dash: :dash: :dash:

Peva Kurta, peva Murta
Sinan, Hasan, Jasar, Saban
Nino, Seki i jos neki i naravno Ceca

ЦЕЦИН ДУХОВНИК Стефан Шарић у режимској кампањи позвао све Србе да приме вакцину​

Викарни епископ ремезијански Стефан, старешина Храма Светог Саве у Београду, познат и као духовник бројних естрадних личности, у сред Васкршњег поста укључио се активно у режимску кампању којом се промовише вакцинација, па је снимио и спот.​

stefan-saric-3-tv-hram-1024x541.jpg

Он је поручио православним Србима:

“Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви, пре свега да бисте сачували свој живот”, рекао је владика Стефан у споту у оквиру кампање позива на вакцинацију преко телевизије, новина и билборда “Ја сам се вакцинисао”.

Он је такође позвао вернике да на Васкрс дођу у Храм да заједнички пославе “животодавца Исуса Христа”, али није прецизирано да ли се тај позив односи само на вакцинисане.

Будући да је владика Стефан у одличним односима са бројним режимским кадровима, његов позив верницима да дођу у цркву за Васкрс наговештава да неће бити полицијског часа на Велики петак и Васркс као прошле године.
https://srbin.info/drustvo/cecin-du...oj-kampanji-pozvao-sve-srbe-da-prime-vakcinu/

Оваква изјава није могла проћи без одобрења, знања, прећуткивања...
Патријарха Порфирија?!
Zlo veliko nastupilo, eto doba kad će narod veru morati da iznosi pred Gospoda Boga, jer njihovi potezi teraće nas da se stidimo sveštenika.
Kako taj starešina hrama ne reče da je pre svega njegova dužnost da brani osnovno i neprikosnoveno pravo čovekovo , svakog pojedinca na svoju slobodu ličnosti, na pravo izbora, a da je telo ljudsko i prema Ustavu zabranjeno za eksperimente
Само напред Попе, брини се за себе а народ остави да сам доноси одлуке. У коло са Цецом и осталом братијом, види се да си близак режиму, дакле, честитка, сад сендвич и по нека Кока.

Још само у том његовом споту недостаје Цеца да запева:srecna:

Doktori, u čudu, ništa mu ne mogu,
osim da se trude, da se mole Bogu.
Počeo da šeta taj virus korona,
stigao do Tokija, Pariza, Londona.

А јел могу ја да изаберем да не примим ниједну, мислим пошто је већ тако широк избор и демократија.

Naravno da možeš, jer te apsolutno niko ne udara po ušima da odeš i primiš vakcinu.

Не удара по ушима. него неће да ме пусте да пређем ниједну границу.

To nije do ovdašnjih pravila, već do drugih zemalja, a svaka zemlja ima svoje zakone, ne možeš da njima određuješ kakva će pravila da uvode.

To nije do ovdašnjih pravila, već do drugih zemalja, a svaka zemlja ima svoje zakone, ne možeš da njima određuješ kakva će pravila da uvode.
И ми имамо иста правила, све је диктирано из једног центра.

И ми имамо иста правила, све је диктирано из једног центра.

Pa i nije baš, jer su pravila različita od zemlje do zemlje. Negde ti ne traže potvrdu o vakcinaciji, nego test na antitela, ili samo potvrdu da nisi zaražen. Kako si ti to uspeo, njih ne zanima, mogao si da primiš vakcinu ili da ubrizgaš suzavac u venu, svejedno im je dokle god nisi nosilac virusa...

Pa i nije baš, jer su pravila različita od zemlje do zemlje. Negde ti ne traže potvrdu o vakcinaciji, nego test na antitela, ili samo potvrdu da nisi zaražen. Kako si ti to uspeo, njih ne zanima, mogao si da primiš vakcinu ili da ubrizgaš suzavac u venu, svejedno im je dokle god nisi nosilac virusa...
Значи свуда нешто траже..

Значи свуда нешто траже..

Pa traže, ljudi se plaše, to je njihovo pravo. Mislim, to ti je isto kao i kad sretneš neku devojku, odvedeš je u krevet, i pre seksa ona ti traži da navučeš kondom. Sad, ti si potpuno uveren da nemaš HIV ili neku drugu polno prenosivu bolest, kao i da ćeš da ga izvučeš pre nego što svršiš jer si to radio milion puta, ali ona nije uverena i moraš da postupiš prema njenoj želji ako hoćeš seks...

Pa traže, ljudi se plaše, to je njihovo pravo. Mislim, to ti je isto kao i kad sretneš neku devojku, odvedeš je u krevet, i pre seksa ona ti traži da navučeš kondom. Sad, ti si potpuno uveren da nemaš HIV ili neku drugu polno prenosivu bolest, kao i da ćeš da ga izvučeš pre nego što svršiš jer si to radio milion puta, ali ona nije uverena i moraš da postupiš prema njenoj želji ako hoćeš seks...
Људи, који људи? Ко је питао људе о било чему овде?
Замисли земља у којој хара корона тражи ти потрврду да си вакцинисан да им не би унео корону.
А корону можеш да добијеш иако си вакцинисан, доказано у пуно слуајева.

Дај немој да смо деца.

Људи, који људи? Ко је питао људе о било чему овде?
Замисли земља у којој хара корона тражи ти потрврду да си вакцинисан да им не би унео корону.
А корону можеш да добијеш иако си вакцинисан, доказано у пуно слуајева.

Дај немој да смо деца.

Negde su se pitali ljudi, negde je to urađeno odlukom centralnih vlasti, svaka zemlja je različita. Uzmimo za primer Tajland. Na početku pandemije, isto kao i sada, ta zemlja je služila za primer drugima, ali ti ne bi verovao kolika je tamo disciplina vladala kod običnih ljudi. Sve ovo što su za nas bile preporuke, bile su i za njih, ali dok smo ih mi i shvatali samo kao preporuke, oni su ih shvatili kao pitanje života i smrti. Obični ljudi, ne pričam o vlastima. Čak i sad tamo ne možeš da uđeš ukoliko ne provedeš deset dana u karantinu (to važi i za njihove državljane koji se vraćaju iz inostranstva), bio vakcinisan ili ne. A oni su zemlja koja se ogromnim delom oslanja na turizam (ne toliko, doduše, kao Hrvati kod kojih dva prazna meseca teraju na kolektivno samoubistvo pola tog pokušaja nacije) i sada ga praktično nemaju, ali i dalje ne odustaju od tih mera. Ako su oni sami napravili takvu žrtvu, ko sam ja da glumim ludilo i pričam im šta trebaju da rade, pa još isključivo iz ličnih motiva?

Back