ЦЕЦИН ДУХОВНИК Стефан Шарић у режимској кампањи позвао све Србе да приме вакцину
Викарни епископ ремезијански Стефан, старешина Храма Светог Саве у Београду, познат и као духовник бројних естрадних личности, у сред Васкршњег поста укључио се активно у режимску кампању којом се промовише вакцинација, па је снимио и спот.

Он је поручио православним Србима:
“Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви, пре свега да бисте сачували свој живот”, рекао је владика Стефан у споту у оквиру кампање позива на вакцинацију преко телевизије, новина и билборда “Ја сам се вакцинисао”.
Он је такође позвао вернике да на Васкрс дођу у Храм да заједнички пославе “животодавца Исуса Христа”, али није прецизирано да ли се тај позив односи само на вакцинисане.
Будући да је владика Стефан у одличним односима са бројним режимским кадровима, његов позив верницима да дођу у цркву за Васкрс наговештава да неће бити полицијског часа на Велики петак и Васркс као прошле године.
https://srbin.info/drustvo/cecin-du...oj-kampanji-pozvao-sve-srbe-da-prime-vakcinu/
Оваква изјава није могла проћи без одобрења, знања, прећуткивања...
Патријарха Порфирија?!
Zlo veliko nastupilo, eto doba kad će narod veru morati da iznosi pred Gospoda Boga, jer njihovi potezi teraće nas da se stidimo sveštenika.
Kako taj starešina hrama ne reče da je pre svega njegova dužnost da brani osnovno i neprikosnoveno pravo čovekovo , svakog pojedinca na svoju slobodu ličnosti, na pravo izbora, a da je telo ljudsko i prema Ustavu zabranjeno za eksperimente
Само напред Попе, брини се за себе а народ остави да сам доноси одлуке. У коло са Цецом и осталом братијом, види се да си близак режиму, дакле, честитка, сад сендвич и по нека Кока.