ЦЕЦИН ДУХОВНИК Стефан Шарић у режимској кампањи позвао све Србе да приме вакцину

nesko101

Elita
Poruka
20.857

ЦЕЦИН ДУХОВНИК Стефан Шарић у режимској кампањи позвао све Србе да приме вакцину​

Викарни епископ ремезијански Стефан, старешина Храма Светог Саве у Београду, познат и као духовник бројних естрадних личности, у сред Васкршњег поста укључио се активно у режимску кампању којом се промовише вакцинација, па је снимио и спот.​

stefan-saric-3-tv-hram-1024x541.jpg

Он је поручио православним Србима:

“Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви, пре свега да бисте сачували свој живот”, рекао је владика Стефан у споту у оквиру кампање позива на вакцинацију преко телевизије, новина и билборда “Ја сам се вакцинисао”.

Он је такође позвао вернике да на Васкрс дођу у Храм да заједнички пославе “животодавца Исуса Христа”, али није прецизирано да ли се тај позив односи само на вакцинисане.

Будући да је владика Стефан у одличним односима са бројним режимским кадровима, његов позив верницима да дођу у цркву за Васкрс наговештава да неће бити полицијског часа на Велики петак и Васркс као прошле године.
https://srbin.info/drustvo/cecin-du...oj-kampanji-pozvao-sve-srbe-da-prime-vakcinu/

Оваква изјава није могла проћи без одобрења, знања, прећуткивања...
Патријарха Порфирија?!
Zlo veliko nastupilo, eto doba kad će narod veru morati da iznosi pred Gospoda Boga, jer njihovi potezi teraće nas da se stidimo sveštenika.
Kako taj starešina hrama ne reče da je pre svega njegova dužnost da brani osnovno i neprikosnoveno pravo čovekovo , svakog pojedinca na svoju slobodu ličnosti, na pravo izbora, a da je telo ljudsko i prema Ustavu zabranjeno za eksperimente
Само напред Попе, брини се за себе а народ остави да сам доноси одлуке. У коло са Цецом и осталом братијом, види се да си близак режиму, дакле, честитка, сад сендвич и по нека Кока.

духовник бројних естрадних личности
ЦЕЦИН ДУХОВНИК
kud ces veceg dokaza od ovog da je korona sekta usla u spc? korona sekta je razbila sve nazovi crkve, osim BOZIJE, JA ZNAM DA JE SVAKA KOJA SE POZIVA NA LAZNO OTKRIVENJE LAZNA, ALI VI NISTE ZNALI SVE DO KORONE. Vakcine nisu zvanucni. stav pravoslavnih, ovaj pop je prevarant, neko viseg ranga bi morao da se izjasni.
укључио се активно у режимску кампању којом се промовише вакцинација, па је снимио и спот.
pa platite glumcu koliko se placaju ovi sto snimaju spotove, nemojte da zakidate coveka koji se slizao sa estradom, ima pravo da ima 2 zanimanja 2 plate.
Он је такође позвао вернике да на Васкрс дођу у Храм да заједнички пославе “животодавца Исуса Христа”, али није прецизирано да ли се тај позив односи само на вакцинисане.

pa pitajte ga

Poslednja izmena:
Имамо патријарха за 21. век, без икакве дилеме.
Порфирије је већ дао изјаве о свим битним питањима, чак смо успели да сазнамо нешто и о филмовима који му се свиђају
https://www.rts.rs/page/oko/ci/story/3220/kultura/4289458/o-terensu-maliku.html

Сматрам увредом да се свештеник означи само као нечији духовник јер то није приватна делатност као што може да буде секретарица или фризер. То је духовник већег броја људи.

Коме вакцинација смета, нека не буде лењ и нека испита сопствено породично стабло током 19. века. То је довољно објашњење зашто се треба бавити савременом медицином, на пример вакцинама.

Ako se ne vakcinisem,jer to znaci da nece doci da mi sveti vodicu za Uskrs,ili me nece pustiti u crkvu.
Ne, to znači da imaš veće šanse da umreš ili se teže razboliš od kovida. Ili da ga preneseš nekome ko će zbog toga da umre.

Коме вакцинација смета, нека не буде лењ и нека испита сопствено породично стабло током 19. века. То је довољно објашњење зашто се треба бавити савременом медицином, на пример вакцинама.
a zasto bas 19. veka, a ne i dalje?
pa jeste posle gejtsa sad ce crkvenjaci da se bave vakcinama, svi samo ne naucnici - za mene ste vi debelo zastranili, samo se sve vise razotkrivate

ЦЕЦИН ДУХОВНИК Стефан Шарић у режимској кампањи позвао све Србе да приме вакцину​

Викарни епископ ремезијански Стефан, старешина Храма Светог Саве у Београду, познат и као духовник бројних естрадних личности, у сред Васкршњег поста укључио се активно у режимску кампању којом се промовише вакцинација, па је снимио и спот.​

Будући да је владика Стефан у одличним односима са бројним режимским кадровима, његов позив верницима да дођу у цркву за Васкрс наговештава да неће бити полицијског часа на Велики петак и Васркс као прошле године.
https://srbin.info/drustvo/cecin-du...oj-kampanji-pozvao-sve-srbe-da-prime-vakcinu/
Pretpostavljam da je u odlicnim odnosima i sa Vatikanom
:D

estradni pop, a ti jel pripadas estradi?
popu da se plati za spot kao estradnim licnostima kada glume u spotovima.
Nije on ucio slolu za estradne zvezde,vec za narod,a to sto se on vakcinisao,pa koga je briga.Njegova stvar.Licno nemam nista protiv ljudi sto su se vakcinisali.To je stvar izbora,a iako je estradni,sta za one umetnike koji se nisu vakcinisali,jer nece ni kod njih,ili pak da im zabrani ulazak u crkvu.Nije to njegova prcija.

Он је поручио православним Србима:

“Ја сам се вакцинисао да бих вам служио, вакцинишите се и ви, пре свега да бисте сачували свој живот”, рекао је владика Стефан у споту у оквиру кампање позива на вакцинацију преко телевизије, новина и билборда “Ја сам се вакцинисао”.

Оваква изјава није могла проћи без одобрења, знања, прећуткивања...
Патријарха Порфирија?!
Zlo veliko nastupilo, eto doba kad će narod veru morati da iznosi pred Gospoda Boga, jer njihovi potezi teraće nas da se stidimo sveštenika.
Kako taj starešina hrama ne reče da je pre svega njegova dužnost da brani osnovno i neprikosnoveno pravo čovekovo , svakog pojedinca na svoju slobodu ličnosti, na pravo izbora, a da je telo ljudsko i prema Ustavu zabranjeno za eksperimente
Само напред Попе, брини се за себе а народ остави да сам доноси одлуке. У коло са Цецом и осталом братијом, види се да си близак режиму, дакле, честитка, сад сендвич и по нека Кока.
Kakav blazen pogled kod duhovnika, zamalo k'o kod Vuka Draskovica.

a zasto bas 19. veka, a ne i dalje?
pa jeste posle gejtsa sad ce crkvenjaci da se bave vakcinama, svi samo ne naucnici - za mene ste vi debelo zastranili, samo se sve vise razotkrivate
То је последњи век пре масовне вакцинације и савремене медицине.

Па када схватиш да је просечна наша породица имала око осморо деце, али да је само отприлике четворо успевало да одрасте... И то се тако из генерације у генерацију понављало - укупан раст али уз огромне губитке.

Ја не бих да гледам такве губитке. Нема смисла призивати такву грозоту.

Back