Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jos koliko kasnih drumova,iza sebe ja da ostavim,pa da snekim svijem gnezdo ljubavi ,da i meni dodje onaj pravi!

kuda idu ostavljene devojke,da li se ponekad dragi pitas!

Banovana je zato sto, prema mom misljenju, nije procitala pravila 4uma... da ih je procitala, mozda bi ih i postovala...
@tema - Ne slusam Cecilu, ne svidja mi se, ali moram da priznam da je uspela da zaradi za sebe. Snalazi se zena.

nisam bila banovana zbog ovoga,vec sam pravila greke na podforumu tinejdzera,i nije ona krala ,tj nikad se ne zna,sa obzirom na bivsem muza,ali zena peva po evropi pa normalno da za neke koncerte dobija dosta pra,sa obzirom sta je prezivela odlicna je !
definitivno ceca the best
m8i71u.jpg

bas sam danas komentarisala sa svojom razrednom oko cece ni sama ne znam kako smo dotle stigli,izrazila je svoje misljenje kako je stvarno kompletna licnost na estradi,kako se nekom dopada taj njen promukao glas itd,da je jedina zvezda ali da po njenom misljenju NE ZNA DA PEVA.

prihvatam njeno misljenje iako se ne slazem,zena slusa neku 10.vrstum muzike tako da ne moze da sudi ko zna ako ne zna

znam da je ceci zabranjeno pojavljivanje na pinku...
@Daca: prihvatanje misljenja vecine bi povuklo i manje sirenje sopstvenog po celom forumu... bilo bi lepo...

znam,al ok to ste samo vi na forumu,masa vas je ne voli ali ima i mnogoooooooo tih koji je vole al eto nije takav forum,danas sam se bas zapitala da li sam svo vreme bila u pravu,mozda ste vi u pravu kad kazete da ne zna da peva,al eto pustim njen snimak uzivo i kazem sebi kako,kako kad ona zna da peva

Back