W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
da,stvarno; kakve veze ima ceca sa muzikom?Ocean_state:A shto bi ja njoj neshto kupovo? Shta je ona meni kupila? Nishta! Bass me briga za njen rodjendan a i ne znam ni kad je. Kakve ovo veze ima sa muzikom uopshte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,stvarno; kakve veze ima ceca sa muzikom?Ocean_state:A shto bi ja njoj neshto kupovo? Shta je ona meni kupila? Nishta! Bass me briga za njen rodjendan a i ne znam ni kad je. Kakve ovo veze ima sa muzikom uopshte?
Ovo sam ja htela da napisem!BUBIVII:Kupio bih joj cipkane tange,i jos silikona.....posto ce joj se ovi rasturiti uskoro....![]()
![]()

Jbg-a....to se ne kupuje...FATAL ERROR:Sta bi ste kupili Ceci za rodjendan ? Sve vrste poklona su dozvoljene ...
Jel mozakpikax:Jbg-a....to se ne kupuje...

oh yeahspeedball_2006:Ja bi ceci kupio nakovanj ali kakva je i njega ce da pokvari.
Banshee:enciklopediju muzike i par edukativnih mp3 narezanih po uzoru na knjigu i jos par po mom ukusu.
da se obrazuje srpska majka.
ha,haa. ja bih isla na onu suluciju "ceci po evro da se opameti"Bodom:joj da..pristojna odeca.. da bude malo primer svojoj deci... zamislite da imate takvu kevu :shock:
ja bih je se odrekla..
E, ona tema One hit wonders je divnamilicaanchy:,,,,,,,
Pa dzaba joj shto je doshla,,,
Mislim svi znaju da se folira,,,samo je ispala,,,doshla ona,uzgajachica svinja(to je zavrshila btw)pored ljudi kao shto su DD mislim STVAAARNO![]()