Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovako : sekiru (da se ubije) , gomilu edukativnih cdova (muzika..), neke Tolkinove,Nicheove, Geteove knjige itd.

i naravno MOZAK (ali jbg,ne mogu :( )

Banshee:
enciklopediju muzike i par edukativnih mp3 narezanih po uzoru na knjigu i jos par po mom ukusu.
da se obrazuje srpska majka.

A kakva je to ona srpska majka? I sta to u njenom slucaju uopste znaci, tj. sta si time htela da kazes?

Mozda bih joj poklonio gramofon, ispravan naravno...

ej ljudi stvarno......
1.kao prvo muka mi je vishe budala koje 50 centa uporedjuju sa cecom,50 nije najpametniji chovek na svetu da budemo realni,ali po kriterijumima hip hopa on je medju najboljih 50 lirichara na svetu....njegov jedan tekst ne bi mogli da sastave svi sa granda zajedno sa mentolima koji ih slushaju....
2.shto se tiche poredjenja nashe sa recimo u.s.a. komercijalom.....pogledajte npr. bilboard top listu,ok ima tu i komercijale,ali ipak najveci potroshachi su tinejdzeri,a oni slushaju uglavnom stvari koje se pushtaju po klubovima itd.ali njihova deca slushaju i rock,i metal i rnb....dok recimo stariji potroshachi su vec skroz ok...slushaju jazz,bluz,isto rnr itd....a nashi,pa ja vidjam babe i devojke koje slushaju ista govna,male dechake koji u sred bg-a sede sa dedama po kafanama i slushaju neko totalno kretensko sranje od pesme....
3.e ovo je za one....koji obozhavaju da izgovaraju sledecu rechenicu``ma ja slusham sve da mi pustish i rap i narodnjaka ja cu da ga slusham``.......ma dajte molim vas,da ne bih razlagao svoje teorije o vec navedenim bolidima,da se zaustavimo na sledecoj rechenici.....muzika ne treba samo da se slusha,muzika treba da se chuje,oseti....muzika koju slushamo predstavlja deo onoga shto jesmo,deo onoga shto mislimo.....a kakav karakter ima neki mentol koji slusha i hip hop,i narodnjake i jazz i bluz i tehno...a nishta od toga ne razume.....????

Back