Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nesons:
Ovo je DURAN DURAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

White lines
Freeze! rock!
(rang-dang-diggidy-dang-a-dang)
Freeze! rock!
Freeze! rock!
Rang-dang-diggidy-dang-a-dang-diggidy-dang-a-dang-diggidy-dang-a-dang
Freeze! rock!
Rang-dang-diggidy-dang-a-dang rang-dang-diggidy-dang-a-dang

Dobar pocetak, zainterosovali ste se :smile: kroz koju godinu mozda otkrijete i Leftfield, Kraftwerk, Gorrilaz, Red Hot..., New Order, Talking Heads...Depeche, David Bowie-a, Inxs... :)

Misanthropos:
Lepo razmisljas, ali reci konkretno sta bi ti promenila. Zabranila liberalno trziste? Ili samo da se "srpske majke" okupljaju na VIP zurkama? VIP zurke i sluze za takve likove kao sto je Ceca, kao sto je N. Bakarec, kao sto je Kostunjavi, kao sto je Tadic, kao sto su to Lepa Brena i kompanija iz Granda, kao sto je to i kompanija iz B92. I ne kazem to slucajno. Kazem to kao uvod u konstataciju da je kulturni mainstream i kulturni underground iscrpljen, izmesan i u toj mesavini sasvim bolestan.

Mozda smo krivi, ali to se da ispraviti ako je samo do nase krivice.
Mudro zborish. Na VIP zhurkama se okuplja Dzet Set a nash Dzet Set je ona i ti debili i iskreno sve jedno mi je. Ne mozhemo im to zabraniti koliko god to neki od nas hteli. Nema ni svrhe. Ovo je svet za one sa vezom. Ovo je put sa one sa novcem. Narodnjaci ko narodnjaci niko nas ne tera da ih slushamo. Ima koncerata svih mogucih zhanrova muzike. Ana Kokic je gostovala negde na ledinama, KUD Idijoti su gostovali u KST-u. Zna se gde cesh da odesh ako slushash shta slushash ili shta vec. To shto dosta ljudi oko nas slusha narodnjake recimo u autobusima i tako to to je njihova stvar i ti mosh kupiti Mp3. Uvek cesh naci drushtvo koje tebi odgovara ma shta god slushao a i kada neko ne slusha ono shto ti slushash pricacete o necem drugom. Ne mozhemo po tome deliti ljude. Ne mozhemo ni po cemu deliti ljude. To je jednostavno ne moguce jer covek je veoma komplikovana...stvar ili shta vec. Ne mozhemo ni po cemu reci da su ti i ti takvi ili ovi ovakvi. To je prosto ne moguce i ne trebamo se truditi.

nesons:
Ceca kao najpoznatija licnos ( na ovaj ili onaj nacin ) treba da ide gde hoce ako hoce!

Nigde ne pise da je za narodnjake zabranjen ulaz, a ti sto si 73 pa se jos uzbudjujes oko toga si stvarno ....bruka puko/la u glavu

ako se stidis svoje zemlje,obicaja i licnosti koje okupe 150.000 ljudi idi ....nisi za Srbiju !
Karta za njen koncert je koshtala 5oo dinara a za koncert Duran Duran 3ooo. Eto cisto da uporedish cenu.

Decky_Nis:
Ma daj sta dramis zbog toga. Ceca bila na VIP zurci Duran Duran pa? Ocigledno da je ona medju najpoznatijim Srpkinjama ne samo ovde vec i u svetu i zasto je cudno sto je ona bas na toj zurci nece valjda da zovu Boru Corbu (iako ga cenim) da im smrdi tamo neokupan (VIP zurka znas li ti sta je to). Ukusi su razliciti i o njima se ne raspravlja, mozda Ceca slusa Duran Duran i jednostavno je zelela da ih vidi uzivo ili je samo zelela da se vidi sa nekim prijateljima koji su dosli na zurku ili joj je jednostavno bilo dosadno pa je otisla tamo. Ja slusam sve vrste muzike sem metala i mozda rock-a, slusam narodnjake i mogu u kafanu, slusam hip-hop mogu i na takvu muziku da igram i da se zezam, house, tehno... i kakve veze ima to ako je Ceca narodnjak jel to mora da znaci da ona slusa samo narodnjake i da za nju ne postoji nista vise osim takve muzike i nikada nije cula nista osim narodnjaka.
Sem metala i roka? Slushash li pank, ska, new wave, HC, Crossover...?

Cosmic babe:
E, ajde da svi uteramo `kabrio-porse` u neciju garazu , al` bitno da ga uteramo, a pre toga se potrudimo da pronadjemo davno izgubljene gacice, a onda svi u glas zapevamo:

Mojne, mojne da
mojne da, mojne da
nemoj, nemoj da
nemoj da, nemoj da
8x

Znam da to je samo patka
znam da to je samo patka
kad mi kazes da sam slatka
kad mi kazes da sam slatka
foliras se da me volis
a na moga se decka lozis
decka lozis, decka lozis

stooo? Pa bas je tako urbano i simpaticno...Usce, usce here I come :)
ps. kome je `oci sitne,dusa pusta,srce probuseno,glava luda...`?
Skoro je nastupala u nekom mestu kod Ledina.

B.A.L.:
Sve ono sto zameram Ceci zameram i kojekavim nakazama sa MTV-a.OK Duran Duran jesu velicine ali,navedi mi koja je razlika izmedju Britni Spirs i Cece,Sakire i Karleuse,Djus i 50 -cent... ;) ista je to bagra samo sto su ovi drugi stranci pa je to OK.Sto nisu na tu VIP zurku pozvali publicistu sa dva fakulteta Dragoljuba Simonovica ili recimo iz sveta muzike nekoga iz Beogradske fil harmonije.. 8)
To stoji. To ja pricam odkad ikad a niko me ne slusha. Nema razlike izmedju Djoganija i 50-centa.

Ocean_state:
Karta za njen koncert je koshtala 5oo dinara a za koncert Duran Duran 3ooo. Eto cisto da uporedish cenu.
Naravno da je poredjenje na mestu,da je karta za DD kostala 500 dinara,bila bi mala Hala Sajma,nego bi trebao stadion,2004 je karta za Metallicu kostala po tadasnjem kursu 2500 din.-35 eura tacno,bina je bila montirana sedam dana,25 slepera je dovezlo opremu,da je karta kostala deset eura bila bi mala i Marakana za sve koji su hteli na koncert ali nisu imali love.Jednostavno,jedno je kada neko zeli da se dokaze kako moze da skupi 150.000 ljudi da napravi koncert a da cena karte ne moze da pokrije ni troskove ozvucenja i to dokazivanje sam plati a drugo je kada strana grupa dolazi u grad koji je samo jedan od 200 gradova na svetskoj turneji.

PredatorBG11:
Naravno da je poredjenje na mestu,da je karta za DD kostala 500 dinara,bila bi mala Hala Sajma,nego bi trebao stadion,2004 je karta za Metallicu kostala po tadasnjem kursu 2500 din.-35 eura tacno,bina je bila montirana sedam dana,25 slepera je dovezlo opremu,da je karta kostala deset eura bila bi mala i Marakana za sve koji su hteli na koncert ali nisu imali love.Jednostavno,jedno je kada neko zeli da se dokaze kako moze da skupi 150.000 ljudi da napravi koncert a da cena karte ne moze da pokrije ni troskove ozvucenja i to dokazivanje sam plati a drugo je kada strana grupa dolazi u grad koji je samo jedan od 200 gradova na svetskoj turneji.
Pa to ti i kazhem. Samim time ne mozhe da se poredi Cecin koncert i bilo koji drugi koncert na foru Duran Duran ili REM, Metalica i slicno.

Cosmic babe:
Izvini, ne shvatam, da li ti pricas o onoj prostoj zeni, sto sam spustenim grudima u zutim helankama, koje otkrivaju kriskice celulita poreklom iz majoneza kupljenog u dragstoru pored zadruge u Zitoradju nekada jako davno, peva To , Miki to , mislim u nekom camcu... :lol:

A da ti se hranis iskljucivo pastom, kavijarom... kakav majonez iz draKstora... Imas svog crnca koji ti kuva i odlazi na pijacu i u radnju umesto tebe... Sprema ti jela koja nikad neces umeti ni da izgovoris, niti ces ikada zapamtiti njihovo ime... i tako dalje.

Majonez, pevanje, celulit, VIP... sta lupas, sta pokusavas da kazes?
Verovatno pokusavas da budes duhovita, samo sto ti lose ide... moras savladati neku novu rehniku...

Ocean_state:
Pa to ti i kazhem. Samim time ne mozhe da se poredi Cecin koncert i bilo koji drugi koncert na foru Duran Duran ili REM, Metalica i slicno.
Nego znas sta je najgore?Koncerti po livadama zvanim Usce ili Hipodrom gde mozes da manipulises sa cifrom posetilaca danima,ma godinama,secam se posle koncerta Bijelog Dugmeta u svim novinama je bilo sutradan 200.000 cifra a nije bilo toliko sigurno,nekih 70.000,kao i Ceci na Uscu.Ako nekima ne radi kalkulator u glavi neka pogledaju Marakanu kada je utakmica,55.000 ljudi i kolika je to masa sveta,kada se pre i posle utakmice blokira sve od stadiona do centra.

nesons:
Ovo je DURAN DURAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

White lines
Freeze! rock!
Freeze! rock!
Freeze! rock!
Freeze! rock!
Rang-dang-diggidy-dang-a-dang rang-dang-diggidy-dang-a-dang

Aaaah... aaaah... aaaah... aaaahh
White! ooh-white!
White! ooh-white!
White! ooh-white!
White! ooh-white!

(white lines) vision dreams of passion
(going through my mind) and all the while I think of you
(pipeline) a very strange reaction
(yours to unwind) the more I see, the more I do
Something of a phenomenon, telling your body to come along
Cause white lines - blow away..

Blow! rock! blow!

Ticket to ride a white-line highway,
Tell all your friends they can go my way
Pay your toll, sell your soul,
Pound for pound it costs more than gold
The longer you stay, the more you pay,
My white lines go a long way
Either up your nose or to your vein -
With nothing to gain except killing your brain.

Freeze! (say rock, come on yall)
Rock (say freeze, come on!)
Freeze! (say rock, come on yall)
Freeze! (say rock, come on)
Freeze! (say rock, come on)
Rock (put em up, put em up, put em up!)

Aaaaah... higher baby, aaaaah... get higher baby,
Aaaaahh... get higher baby, aaaahhh!
And dont ever come down... free base!
-
Rang-dang-diggidy-dang-a-dang
Rang-dang-diggidy-dang-a-dang

Pipeline (pure as the driven snow) connected to my mind
(and now Im having fun, baby!)
Highrise (its getting kind of low) cause it makes you feel so nice.
(I need some one on one, baby!)
Tell me itll blow your mind away, (baby)
Going to your little hideaway
cause white lines (what do white lines do? )
Blow away..

Blow! rock! blow!

A million magic crystals painted pure and white,
A multi-million dollars almost overnight
Twice as sweet as sugar, twice as bitter as salt
And if you get hooked baby, its nobody elses fault -
So dont do it!
(chorus)
-
(dont you get too high) dont you get too high, baby
(it turns you on) you really turn me on and on
(cant you ever come down) my temperature is rising,
(til the thrill is gone) no! I dont want you to go.

A street kid gets arrested, gonna do some time,
He got out three years from now just to commit more crime.
A businessman is caught with twenty four kilos,
Hes out on bail, and out of jail, and thats the way it goes!

(rock!)
Cane! sugar! (suger)
Cane! (cane) sugar! (suger)
Cane!

Athletes reject it, governors correct it
Gangsters, punks, and smugglers are thoroughly respected
The money gets divided, the women get excited
Now Im broke and its no joke,
Its hard as hell to fight it - dont buy it!

(chorus) (chorus)

I ovaj post znaci ismejavanje pesme?Pa ta pesma i nije nijihova nego obrada,imas ti jos dosta da ucis o muzici.
A sto se tice Ceca,zar neko misli da je ona ikada slusala Duran Duran?Dosla je na VIP zurku da bi bila vidjena,kao i ona je svetski lik,zvezda,uzas a i oni su sto se mene tice zakasnili u Beograd 20 godina.

PredatorBG11:
Nego znas sta je najgore?Koncerti po livadama zvanim Usce ili Hipodrom gde mozes da manipulises sa cifrom posetilaca danima,ma godinama,secam se posle koncerta Bijelog Dugmeta u svim novinama je bilo sutradan 200.000 cifra a nije bilo toliko sigurno,nekih 70.000,kao i Ceci na Uscu.Ako nekima ne radi kalkulator u glavi neka pogledaju Marakanu kada je utakmica,55.000 ljudi i kolika je to masa sveta,kada se pre i posle utakmice blokira sve od stadiona do centra.
A pritom ne obezbede ni dobro ozvucenje. Na Ushcu jeste bilo dosta ljudi ali samo jer je karta bila stvarno jevtina mada za kvalitet muzike i trebala je tolko da koshta. Nije bilo ljudi kolko kazu definitivno ali bilo je dosta. Pa shta ocekivati kada nam raste dinar a cene rastu i time se Dinkic hvali.

u ceca.. voleo bih da je vidim golu i slikam,
a za rodjendan bih joj podigao arkana iz groba.
nadam se da me neko nece ubiti zbog ove shale,
ako primetite da sam prestao da kucam prijavite nadleznim organima

Back