Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Makijavelli:
Pa jel znas sta cinjenica je i da se krompir prodaje na pijaci gde ga kupuje najbednija i najglupsa govnarija od ljudi,.
A gde ti kupujes krompir majke ti? U parfimeriji? Ili ga uopste ne jedes jer njega jede "najbednija govnarija od ljudi". Mislim stvsrno... Pod hitno promeni shvatanja

Makijavelli:
Jel si sreo mozda nekog druga sa sela,pa ste opicili po jednu rakiju,bili veseli to jedno vece,a sutradan rano ujutru na njivu,ali dok stojis na 40 stepeni,znojav,prljaviji od domace svinje koja se po ceo dan valja u sopstvenim govnima,verovatno na kineskom radjiu koji si platio 150 dinara odvrnes nesto domacinski,u fazonu ``ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine``,u pokusaju da povratis dostojanstvo koje u stvari nikad nisi ni imao. :twisted: :twisted:
Mekijevelli mislim da veceg kretena od tebe u zivotu videla nisam. Sorry ali tako je.

Aman, dečurlijo, vraćajte se na temu! :roll:
Promašili ste ''galaksiju!'' :shock:
Dosta je bilo pljuvanja! :mad:
Ko ne voli Cecu i nema komentar ,neka zaobiđe temu....u pravu sam ,zar ne?
Bre, što ste ovoliko isfrustrirani i ubedačeni? :)
Napolju Sunce sija, konačno nam stiže leto, idemo na Aduuuuuu, ostav'te vi Cecu mladu! :-D :arrow:

Apache11:
Ceca je imala maximalno 70.000 ljudi na onoj livadi,sto je realno,livada njen nivo,kladim se vec sutra sve novine,bice neka cifra 250.000 do pola miliona a tek kako nema osecaja da kontaktira sa publikom,katastrofa.Onoliko ljudi a onakvo mrtvilo od koncerta,zivlje je na Kolarcu kada neko svira klavir.Jedino pozitivno je ozvucenje ali i to ne znaci nista kada ima da se plati,od pokojnog muza lova,koja je napravljena zna se kako, sve promasaje pokriva.
Idealno losa,stvarno.

jeste da ne volim Cecu,ali to sto pricas su ciste gluposti...ako je ono bilo mrtvilo od koncerta onda stvarno...ozvucenje je bilo odlicno,koncert nista specijalno...i ne zanima me odakle joj toliko novca,to je njena stvar...

P.S. kakav raspad od teme...:roll:

Makijavelli:
Jel si sreo mozda nekog druga sa sela,pa ste opicili po jednu rakiju,bili veseli to jedno vece,a sutradan rano ujutru na njivu,ali dok stojis na 40 stepeni,znojav,prljaviji od domace svinje koja se po ceo dan valja u sopstvenim govnima,verovatno na kineskom radjiu koji si platio 150 dinara odvrnes nesto domacinski,u fazonu ``ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine``,u pokusaju da povratis dostojanstvo koje u stvari nikad nisi ni imao.

Piiii... ajde dase i raspravljam stobom... kad nemam pametnija posla... odnosno, završio sve poslove nanjivi...
Vaaako...

Na koncert nasje otišlo pešes...
Dabise od rakije razveselio trebami barem litrenjak... ako uopšte i znaš šta je to...
Ooondak...
Na njivu nisam išo jerje to bilo za doček srpske nove... kasi već tolko pametan, u to doba godinese neradi išta nanjivi...
Oooondak...
Znojav i prljav nisam sem kasam nanjivi...
Svinje nemam... onesu kod strica... nem ja kad da ranim svinje... ai lakšeje kupiti pečenje kad zatreba...
To štose one valjaju toje do njihove prirode življenja...
Oooondak...
Radijo neslušam... nemogu da nađem odgovarajuću muziku... jedino možda džena il dvesta dvojka...
Na tu foru i jeste...
Ne pokušavam da vratim dostojanstvo jerga nisam ni izgubio...
To štoje tebi nedostojanstveno raditi nanjivi toje problem do tebe...
Ja nevidim ništa nedostojanstveno raditi na svome posedu... za svoje potrebe... za ranjenje porodice...
I taaako... aj uzdravlje...

CobRa-SiC-:
Piiii... ajde dase i raspravljam stobom... kad nemam pametnija posla... odnosno, završio sve poslove nanjivi...
Vaaako...

Na koncert nasje otišlo pešes...
Dabise od rakije razveselio trebami barem litrenjak... ako uopšte i znaš šta je to...
Ooondak...
Na njivu nisam išo jerje to bilo za doček srpske nove... kasi već tolko pametan, u to doba godinese neradi išta nanjivi...
Oooondak...
Znojav i prljav nisam sem kasam nanjivi...
Svinje nemam... onesu kod strica... nem ja kad da ranim svinje... ai lakšeje kupiti pečenje kad zatreba...
To štose one valjaju toje do njihove prirode življenja...
Oooondak...
Radijo neslušam... nemogu da nađem odgovarajuću muziku... jedino možda džena il dvesta dvojka...
Na tu foru i jeste...
Ne pokušavam da vratim dostojanstvo jerga nisam ni izgubio...
To štoje tebi nedostojanstveno raditi nanjivi toje problem do tebe...
Ja nevidim ništa nedostojanstveno raditi na svome posedu... za svoje potrebe... za ranjenje porodice...
I taaako... aj uzdravlje...
Ok,ako volis da radis na njivi treba mi neko da rucno rasporedi balegu po babinoj njivi,kaze moja glupa baba da pomaze paradajzu da bolje rodi,ali ti bi to trebalo da znas,dacu ti za to 400 dinara i ubacicu ti jos sto da babi ispraznis poljski wc,a ne brini se za rakiju bice i toga pa taman posla da pri zdravoj svesti radis sa tolikim govnima,a mozes i tih 6 ortaka da pozoves pa podelite zaradu,samo nemojte da kradete krastavce lose su rodili ove godine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ondak reci babi dase odma ubije...
Njivese sad neđubre... toje trebala odavno duradi... još pre oranja...
Ne hvala... mise poljoprivredom bavimo jerje to ćalov hobi... ne zbog para...

CobRa-SiC-:
Ondak reci babi dase odma ubije...
Njivese sad neđubre... toje trebala odavno duradi... još pre oranja...
Ne hvala... mise poljoprivredom bavimo jerje to ćalov hobi... ne zbog para...
Pa jos bolje onda besplatno,ili neki trejd mozda a,cecin cd,knjiga o baliranju sena,metar sirovih drva biraj brate,novi smederevac sa ugradjenim intel procesorom od 500 mhz samo mi sredi njivu.

Nego kao da niko nije provalio kolika je Ceca folirantkinja,sinoc je na koncertu cestitala Crnogorcima nezavisnost,samo da im se uvuce a onda spominje svog pokojnog muza nazovi komadanta nazovi dobrovoljacke garde,koji se borio za Veliku Srbiju.

Back