Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Brate stvarno bi mogao malo da iskuliras. Nismo ovde da se vredjamo nego da iznosimo svoja misljenja ali ti mislis da si nesto posebno rekao a ne ona.

znas kako,za pocetak ja sam bila samo iznela misljenje o koncertu.....ti si u startu poceo da vredjas i time pokazao koliko si pametan... a samim tim sto stalno nabijas kako si bog zna kako informisan i ostalo govori o tome koliko nisi pametan.....a tu se kao hvalis da si bio po ne znam cijim koncertima i kao vauuu ,aj da ti se klanjamo.....uostalom mnogo stariji ljudi (i kompetentniji) su rekli za koncert da je bio dobar,cak i oni okoreli rokeri....i ok je da je ti ne volis,kao ni ja,ali ovo sto sam veceras videla,ne znam ni da li sam kod jednog naseg izvodjaca imala prilike da vidim

Nemojte sumnjati u apacheovu inteligenciju,pa covek vas konstantno zakopava,ovi koji su se sa njim svadjali su pobegli,u svakom slucaju covek ima pravo da se ljuti pa celo vece pokusava sa pravim argumentima da vam dokaze nesto sto je tako ocigledno a vi se pravite glupi. 8-)

Rekla je imala je para viska za troskove koncerta,ja sam joj odgovorio odakle su te pare,ne znam sto vam to smeta a ti ako si 87,nemoj mene nista uciti,ne mozes to,mali si da shvatis sta se sve odve desavalo dok si se ti jos muckao kod tate.I jadan ti,jel si sabrao tatinu i maminu plati pa sam te ubedacio?Izvini.

Lucky girl:
znas kako,za pocetak ja sam bila samo iznela misljenje o koncertu.....ti si u startu poceo da vredjas i time pokazao koliko si pametan... a samim tim sto stalno nabijas kako si bog zna kako informisan i ostalo govori o tome koliko nisi pametan.....a tu se kao hvalis da si bio po ne znam cijim koncertima i kao vauuu ,aj da ti se klanjamo.....uostalom mnogo stariji ljudi (i kompetentniji) su rekli za koncert da je bio dobar,cak i oni okoreli rokeri....i ok je da je ti ne volis,kao ni ja,ali ovo sto sam veceras videla,ne znam ni da li sam kod jednog naseg izvodjaca imala prilike da vidim
Nisam vredjao nikoga,rekao sam misljenje o Ceci i koncetu,koju sam indirektno uvredio a ti sto se poistovecujes sa njom pa se vredjas,tvoj problem,ti mene vredjas sa tom prozivkom na kojima sam koncertima bio a nisi ni videla granicu jos,ne znas ni kako izgleda.A koji to rokeri?
Izmisljas.Mik Dzeger ti se javio,ako si cula za njega?

Eo vam sta su vikali u kolima celu noc dok sam ih vracao...

A secas li se grome moj~~~~Samo hotches neches
A secas li se grome moj nekada je tlo pred nama pucalo ...
Jos sam tvoja munja nesto posle toga ide pa zvekni opet grome moj... :))))))

Lepa pesma al jebiha ne slusam cecu :))) ali je bilo lepo veche~~~

Apache11:
Nisam vredjao nikoga,rekao sam misljenje o Ceci i koncetu,koju sam indirektno uvredio a ti sto se poistovecujes sa njom pa se vredjas,tvoj problem,ti mene vredjas sa tom prozivkom na kojima sam koncertima bio a nisi ni videla granicu jos,ne znas ni kako izgleda.A koji to rokeri?
a ti si sad kao faca,jer mislis da si me ispalio sa tim mik dzeger si cula za njega....vauuuuuu bravo......necu se ni potruditi da na tako GLUPO pitanje odgovorim

Za sve Ceciste evo vam SUPAK TE KUR I CELO MIRIJEVO:)))))
tupac.jpg

Apache11:
Pa toooooo brate,i mene zanima koji su rokeri,to je verovatno ona grupa rokeri s` moravu

Apache11:
Ma Lucky Girl dobila od mame i tate izlazak na koncert,danas ucenje,sutra u skolu...
I ona samnom da se raspravlja o muzici,gubi vreme umesto da uci.
dragi moj,da si citao ono sto je iko pisao izvalio bi da ja na koncertu nisam bila,da sam samo malo videla koncert,a sa ucenjem sa zavrisla odavno....blago meni i fax sam upisala,tako da apsolutno nemam problema sa organizovanjem vremena.....niti znam sta slusas,niiti me zanima,samo sam dosla da bih odgovorila na temu,misleci da nece biti nikakvih rasprava oko jedne cece

Apache11:
Za sve Ceciste evo vam SUPAK TE KUR I CELO MIRIJEVO:)))))
tupac.jpg
Brate hvala na iskazanom postovanju,mi VELIKI ljudi treba da se drzimo zajedno i s`vremena na vreme da iz nasih zamkova sidjemo do proste raje i objasnimo im sta je dobro a sta ne.I jos jedno preferiraj 2 pac ili tupac,nije zasluzio posle svega sto je uradio za ovaj svet da ga zoveno supac.

Apache11:
Ma Lucky Girl dobila od mame i tate izlazak na koncert,danas ucenje,sutra u skolu...
I ona samnom da se raspravlja o muzici,gubi vreme umesto da uci.

Apache11...

Ovako.
Ne razumem chemu tvoj negativan stav na ovoj temi.
Mislim, koja je tvoja poenta tvoga trenutnog postojanja ?
Jel smatras sebe nekim perfekcionistom ili si obichan dripac koji zeli da rasturi jos jednu temu bzvz a da sam pritom ni ne zna da to trenutno radi ?
Jesi li ti prirodno glup ili ne, kada lepo pise na temi "utisci koncerta".

Ako smatras da ces time dobiti nesto, neces sigurno, to znas i sam. Onda chemu sve ovo kad moze lepo i kulturno. Dakle nepravi nas budalama kad znas da samoga sebe pravis tim stavom.

A za Cecu. Svaka njoj chast, zena ume da napravi pare i da zauzvrat pruzi lepo veche i raspolozenje drugim ljudima. Hvala joj na tome u moje ime, bez obzira sto neslusam tu vrstu muzike, ona zna kako da obavi posao. Svaka chast!!!

Makijavelli:
Brate hvala na iskazanom postovanju,mi VELIKI ljudi treba da se drzimo zajedno i s`vremena na vreme da iz nasih zamkova sidjemo do proste raje i objasnimo im sta je dobro a sta ne.I jos jedno preferiraj 2 pac ili tupac,nije zasluzio posle svega sto je uradio za ovaj svet da ga zoveno supac.
za sve sto je uradio za ovaj svet?????da,da,tako je bio human.....

BGD-Platform:
Apache11...

Ovako.
Ne razumem chemu tvoj negativan stav na ovoj temi.
Mislim, koja je tvoja poenta tvoga trenutnog postojanja ?
Jel smatras sebe nekim perfekcionistom ili si obichan dripac koji zeli da rasturi jos jednu temu bzvz a da sam pritom ni ne zna da to trenutno radi ?
Jesi li ti prirodno glup ili ne, kada lepo pise na temi "utisci koncerta".

Ako smatras da ces time dobiti nesto, neces sigurno, to znas i sam. Onda chemu sve ovo kad moze lepo i kulturno. Dakle nepravi nas budalama kad znas da samoga sebe pravis tim stavom.

A za Cecu. Svaka njoj chast, zena ume da napravi pare i da zauzvrat pruzi lepo veche i raspolozenje drugim ljudima. Hvala joj na tome u moje ime, bez obzira sto neslusam tu vrstu muzike, ona zna kako da obavi posao. Svaka chast!!!
To je brate prilicno licemerno

Back