Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a026fa653984.jpg

hahahahahahaa... nije istina da se radi o ljubomori sa moje strane... kako da covjek bude ljubomoran na osobu koju u njenoj zemlji odvedu na robiju, osobi kojoj treba viza kud god da se vrne, osobi kojoj mnoge drzave nedaju vizu zato sto je bila udata za poslednjeg balkanskog kasapina...
a sto ja komentarisem arkanovcu, to nema veze sa ljubomorom...ja izucavam cecu kao patolosku pojavu u oblasti muzike i njen veoma negativan ucinak na danasnju omladinu... budi mi pozdravljen ili pozdravljena...

Ceca je imala maximalno 70.000 ljudi na onoj livadi,sto je realno,livada njen nivo,kladim se vec sutra sve novine,bice neka cifra 250.000 do pola miliona a tek kako nema osecaja da kontaktira sa publikom,katastrofa.Onoliko ljudi a onakvo mrtvilo od koncerta,zivlje je na Kolarcu kada neko svira klavir.Jedino pozitivno je ozvucenje ali i to ne znaci nista kada ima da se plati,od pokojnog muza lova sve promasaje pokriva.

Ceca je imala maximalno 70.000 ljudi na onoj livadi,sto je realno,livada njen nivo,kladim se vec sutra sve novine,bice neka cifra 250.000 do pola miliona a tek kako nema osecaja da kontaktira sa publikom,katastrofa.Onoliko ljudi a onakvo mrtvilo od koncerta,zivlje je na Kolarcu kada neko svira klavir.Jedino pozitivno je ozvucenje ali i to ne znaci nista kada ima da se plati,od pokojnog muza lova,koja je napravljena zna se kako, sve promasaje pokriva.
Idealno losa,stvarno.

a026fa653984.jpg

Njoj je nivo Zitoradja a ako nam je ona najbolja pevacica,to sve govori ko smo i sta smo i zasto nam kao narodu lose ide,samo vi kukajte kako je losa drzava,kako lose zivite,standard i ostalo,razmislite vi koji nju volite koliko tome doprinosite i radite protiv sebe.

Apache11:
a026fa653984.jpg

Njoj je nivo Zitoradja a ako nam je ona najbolja pevacica,to sve govori ko smo i sta smo i zasto nam kao narodu lose ide,samo vi kukajte kako je losa drzava,kako lose zivite,standard i ostalo,razmislite vi koji nju volite koliko tome doprinosite i radite protiv sebe.
E, defektu, kad ti budeš stigao na Cecin nivo popularnosti, onda se javi i kritikuj.

Zasto ste tako negativni? Gledala sam malo prenos na tv-u i moglo se videti da su ljudi zadovoljni i da su uzivali. Ako je ne gotivite zasto ste bili na koncertu? Ja je licno ne slusam, ali svi znaju njene pesme i moram da joj kazem svaka cast, jer sa 33 godine izgleda super posle dvoje dece, a odakle je dosla uzasno je napredovala. Zato ljudi budite fer, nemojte da ste zavidni!

ne slusam cecu,ne pratim njenu karijeru,ali da je napravila koncert,jeste...stvarno svaka cast.....nije puno naplatila karte,a dobro je i scena izgledala i ozvucenje i ok je pevala,ja pretpostavljam da je uzivo jos bilo bolje,posto sam ja nesto pratila malo na tv-u

@nica:
E, defektu, kad ti budeš stigao na Cecin nivo popularnosti, onda se javi i kritikuj.
Kako ja defektna zabo od defetne majke mogu da budem na njenom nivou popularnosti,ja nisam pevac,smisli nesto pametnije ako si popizdeo-la zbog mog odgovora.
Istina boli.
I gde je ta poularnost,jeli bilo 300.0000,pa sa ekrana se videlo,mogu misliti tamo,maximum 60-70.000 ljudi,jos se setkaju kroz publiku,kada bi ti znao/la na kojim sam ja sve velikim koncertima bio po Evropi i svetu.

Zasto ste tako negativni? Gledala sam malo prenos na tv-u i moglo se videti da su ljudi zadovoljni i da su uzivali. Ako je ne gotivite zasto ste bili na koncertu? Ja je licno ne slusam, ali svi znaju njene pesme i moram da joj kazem svaka cast, jer sa 33 godine izgleda super posle dvoje dece, a odakle je dosla uzasno je napredovala. Zato ljudi budite fer, nemojte da ste zavidni!
Kejt je sada na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom Brz odgovor na ovu poruku
Kejt
Pogledajte javni profil
Pošaljite privatnu poruku korisniku Kejt
Pronađi još poruka od Kejt
Dodaj Kejt na listu prijatelja
Nepročitano Danas, 01:19 #6
Lucky girl
Registrovan korisnik

Lucky girl-ov/in Avatar

Učlanjen:: 05.07.2004.

Podrazumevano Re: Ceca na ušću
ne slusam cecu,ne pratim njenu karijeru,ali da je napravila koncert,jeste...stvarno svaka cast.....nije puno naplatila karte,a dobro je i scena izgledala i ozvucenje i ok je pevala,ja pretpostavljam da je uzivo jos bilo bolje,posto sam ja nesto pratila malo na tv-u

E sad,na koliko glupih misli treba odgovoriti...
Pa sta ako si ti gledala prenos i oni su uzivali,to ti je kao da sad Pink prenosi prenos neke kineske pevacice,od cega bi svi odlepili kada bi smo culi mandarinsko njakanje(sad ce mnogi glupaci da pomesaju ovo sa mandarinama a odnosi se na vrstu kineskog jezika) i gde ja kazem da sam bio na koncertu?Posle dvoje dece izgleda super ali ima i Dragana Mirkovic dvoje dece pa nije po narudzbini muza ugradjivala plastiku.
Ova druga devojcica kaze nije mnogo naplatila karte a ozvucenje samo ,pa i da poverujem 900.000 wats,znas li koliko to kosta?To karte od 30 evra ne mogu da pokriju,troskove samo ozvucenja,jedva,pa Metallica je pre dve godine na Partizanov stadion donela u 26 slepera ozvucenje 800.000 wats i karta je te 2004 u dinarima bila 2.500,tada po kursu 35 evra tacno.Skupa karta,mrze nas pa da nas oderu?To je zapad i nije koncert bio u subotu.

a cemu sva ta copy/paste na ovoj stranici......i to ako ti se ne svidja sta pise,ne moras da odmah zakljucujes da su glupe misli.....ja nisam nikog vredjala,tako da ne vidim potrebu da isto i ti cinis

Lucky girl:
a cemu sva ta copy/paste na ovoj stranici......i to ako ti se ne svidja sta pise,ne moras da odmah zakljucujes da su glupe misli.....ja nisam nikog vredjala,tako da ne vidim potrebu da isto i ti cinis
Ja te zaista ne vredjam ali glupo je reci pa sta je lose,ljudi su uzivali,oces da ti nabavim dvd neke najgore death metal grupe i ti reci uzas a ja cu pa jel vidis da ljudi na koncertu uzivaju i sta se sad ti vredjas?

Back