Ceca

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pustim sinoc TV, kad ono opet Ceca...:roll: Rodjendan joj, pa proslavljaju, uz svo divljenje, ceremonijalno,... k'o Titu kad je bio ziv...
Mislim, pa zar opet Ceca na TV-u, svaki dan na TV-u, pusite mi k*** vi na TV-u i Ceca zajedno sa vama u paketu! Eto!....:lol:

levrone:
Pustim sinoc TV, kad ono opet Ceca...:roll: Rodjendan joj, pa proslavljaju, uz svo divljenje, ceremonijalno,... k'o Titu kad je bio ziv...
Mislim, pa zar opet Ceca na TV-u, svaki dan na TV-u, pusite mi k*** vi na TV-u i Ceca zajedno sa vama u paketu! Eto!....:lol:

Kako je daljinski zanimljiva stvar!

CobRa-SiC-:
Paaaa... uz malo mašteee... moš svašta da radiššš...

da, a uopsete ti ne treba masta vec samo zrno pameti pa da shvatis njegovu osnovnu svrhu- menjanje tv kanala al dobro ako ga ti koristis za nesto drugo,zvoja stvar ne moras iznositi to u javnost

CobRa-SiC-:
Misio sam da moš da staviš daljinac na zid ida glavom razbiješ daljinac... naaaaššš... oro sale njivu...

Pa vec sam ti rekao da ne moras da iznosis sta radis sa daljinskim i kakve ideje imas sta bi se sa njim moglo raditi, tako da ... bolje cuti!

CobRa-SiC-:
Obadvojica... jebemte u srpski... pose meni neko kaže dasam nepismen...
Uzgred... nem pojma koje taj drugi o kome kucaš...

Moj srpski je za tvoj doktorski, s obzirom na to da se da sam pise odvojeno i da kaze se OBADVOJICA , jer se izmedju o i i uvek nalazi J toliko o tome , a izmedju I i O nikada ne ide J, ali ti si to malo pobrkao, dok si oro njivu!

Bija... vrlo rado... alje vreme dase spi... aaaal dobro... nebrinemse ja... ostaćeš ti neandertalac jošššš duuugo... pa ima vremena...

Ai... moram da primetim kako sam počo mnogo dase pravim pametan... auh...

apache:
kaze se obojica, a ne obadvojica

E to je vec sada druga prica, danas sam trazio u nekim leksikama za srednje skole bice da se kaze i da je pravilnije obojica, medutim u nekim krajevima nase zemlje je ustaljen lokalizam obadvojica, sto nije nepravilan izraz ako se tako tumaci no priznajem da je ovaj koji nisam upotrebio vise knjiski!

ceca je na zalost slika danasnje srbije, u kojoj su primitivci preuzeli sve u svoje ruke, pa je zahvaljujuci njima i ceca je postala predmet skolskog izucavanja... koji uzas da se u skolama,na casovima raspravlja o jednoj seljanki,udovici mafijasa...velikani kao sto su tesla, desanka maksimovic, branko radicevic i jos mnogi drugi velikani koje je srbija imala pali su u zaborav a udovica ratnog zlocinca je uz pomoc primitivnih skupina poput tv pink i ostalog medijskog sljama izdignuta do neba kao nacionalna heroina... pa zar je ceca to sto srbija danas ima da ponudi evropi..uzas,sramota,bruka...

ŠTO BRE NA ŽALOSTTT!!!??????

Pa bolje da nju plasiramo u Evropu nego one izumrle vrste dinosaurusa... ???
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHA!!!!!?!?!?!?!?!??!??!!!

Stvarno... kome su sad bitni Tesla i ostali fosili... ???
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!?!??!?!?!?!?!?!!!

A i imaju deca konačno nešto pametno da nauše u ovim našim školama...

a013kt653960.jpg

*Bratislav*Nikolić*:
ŠTO BRE NA ŽALOSTTT!!!??????

Pa bolje da nju plasiramo u Evropu nego one izumrle vrste dinosaurusa... ???
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHA!!!!!?!?!?!?!?!??!??!!!

Stvarno... kome su sad bitni Tesla i ostali fosili... ???
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!?!??!?!?!?!?!?!!!

A i imaju deca konačno nešto pametno da nauše u ovim našim školama...

zato sto je ceca odraz seljakluka i primitivizma, prava skorojevicka... danasnja omladina je prilicno glupa i ne treba ih dalje zaglupljivati pojavama poput cece...

Back