Marija i Ceca - to su dve najpopularnije estradne zvezde u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno dok to ne vidis nemoj slucajno da si izasao na izboreSa strepnjom cekam koga ce da podrzi Xenia Pajcin...
Cuo sam da ce Nedjo Kostic sa celim poselom takodje podrzati SRSMarija i Ceca - to su dve najpopularnije estradne zvezde u Srbiji.
ja ni za kakve pare ne bi bio radikal!
Nikako.stvarno dok to ne vidis nemoj slucajno da si izasao na izbore![]()
* Svakom srpskom patrioti srce je moralo ubrzano zakucati onog časa kad je saznao da je veličanstveno mudri, nadnaravno inteligentni, vispreni, šarmantni, pravoverni, međunarodnim pravom uspešno izlečen, beskonačno humani Vojislav Koštunica lično izdejstvovao da se drugarici-pevačici Slađani Milošević preko reda dodeli Nacionalna umetnička penzija! Vizija stvarnosti u kojoj Naš Vođa nalazi vremena da brine o Pojedinačnim Pevačkim Penzijama (PPP) govori više od tisuću riječi: ne samo da je Slađana snimila ključne patriotske singlove od kojih je zavisila državnost Srbije ("Ja sam sexy dama", "Amsterdam") nego je dobrovoljno, recentnih tjedana učestvovala u billboard-kampanji "Kosovo je Srbija" što je sasvim dovoljan razlog da se Umetnici obezbedi prevremena državna penzija!
Marija i Ceca - to su dve najpopularnije estradne zvezde u Srbiji.
Balasevic pevusi:
Ceca i Marija Šerifović podržavaju SRS. Šta je logičnije od toga? Nisam ni očekivala da će podržavati nekog drugog. Ceca nastavlja tradiciju svog pok. muža, a Mariji je deda radikal, kako priča čaršija, šta će dete, nije imao ko pametnije da je nauči.
Pa ti ni za kakve par ne bi ni mogao da postanes Radikal, cak i da zelis. Nauci da volis Srbiju, Srbe ma gde ziveli, nauci da postujes borbu Srba za slobodu, saznaj sta je Kosovo i zasto ga moramo sacuvati u Srbiji, za pocetak.