Ceca i Marija Serifovic podrzavaju SRS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zna li neko da li je ovo tacno...

* Svakom srpskom patrioti srce je moralo ubrzano zakucati onog časa kad je saznao da je veličanstveno mudri, nadnaravno inteligentni, vispreni, šarmantni, pravoverni, međunarodnim pravom uspešno izlečen, beskonačno humani Vojislav Koštunica lično izdejstvovao da se drugarici-pevačici Slađani Milošević preko reda dodeli Nacionalna umetnička penzija! Vizija stvarnosti u kojoj Naš Vođa nalazi vremena da brine o Pojedinačnim Pevačkim Penzijama (PPP) govori više od tisuću riječi: ne samo da je Slađana snimila ključne patriotske singlove od kojih je zavisila državnost Srbije ("Ja sam sexy dama", "Amsterdam") nego je dobrovoljno, recentnih tjedana učestvovala u billboard-kampanji "Kosovo je Srbija" što je sasvim dovoljan razlog da se Umetnici obezbedi prevremena državna penzija!

Адеме, Адеме, лепо сам ти написао да сам у Ц-маркету купиЈо семенке које су увоз из Мађарске што значи да су вам преузели главни шиптарски бренд и уместо да о томе отвориш тему - ти водиш беЈоградске тј.паланачке трачеве...

Ceca i Marija Šerifović podržavaju SRS. Šta je logičnije od toga? Nisam ni očekivala da će podržavati nekog drugog. Ceca nastavlja tradiciju svog pok. muža, a Mariji je deda radikal, kako priča čaršija, šta će dete, nije imao ko pametnije da je nauči.

Па зависи...... Мени је одвратно кад неко популаран тако користи своју славу или шта већ, у циљу промоције партије...... Уосталом Балашевић подржава ДС, и то је веома симптоматично, пропали комуниста...... Ваљда има своје разлоге, допало му се нешто.... На крају крајева и они су људи, имају право гласа, могу кога хоће да подрже,
е сад проблем је у оним људима који ће због њих гласати за одређену партију, а не због онога што она нуди.......:wink:

Pa ti ni za kakve par ne bi ni mogao da postanes Radikal, cak i da zelis. Nauci da volis Srbiju, Srbe ma gde ziveli, nauci da postujes borbu Srba za slobodu, saznaj sta je Kosovo i zasto ga moramo sacuvati u Srbiji, za pocetak.

Želiš da kažeš da samo radikali mogu da zadrže Kosovo?
Oni su svemoćni...
Ne treba ništa da saznam za Kosovo pošto znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back