Djordje Balasevic podrava DS
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami mogla bi Ceca i meni da podrzi malo
Vidi SRS postala gey friendly partija ,posle Seselja koga su trpali u Zenici u guzu ,sada ih podrzava i ikona gey i lezbo populacije Marija Serifovic ,odose Cedi i Koracu glasovi kod Tome i blowjob Vucica
Е мислим стварно...
meni je bas milo eto i Marija se pridruzila plejadi izuzetnih umetnika-patriota poput Lidije Vukicevic ,Ere Ojdanica ,Vesne Rivas- pravoslavne civave ,Baneta Djokića i Baje MK :-Dto je tachno.
za mariju.........
inache, okey, ako tako devojka ili njen menadJer misle da treba........radikali i to...ql
meni je bas milo eto i Marija se pridruzila plejadi izuzetnih umetnika-patriota poput Lidije Vukicevic ,Ere Ojdanica ,Vesne Rivas- pravoslavne civave ,Baneta ******* i Baje MK :-D
meni je bas milo eto i Marija se pridruzila plejadi izuzetnih umetnika-patriota poput Lidije Vukicevic ,Ere Ojdanica ,Vesne Rivas- pravoslavne civave ,Baneta Dj o k i ć a i Baje MK :-D
:shock: Istina ziva ,jedna zena u publici overila dok je Toma pricao ,sva sreca pa je zivnula kasnije ,mozda je Marijin homoseksualizam zarazio :-?Nemojte sad da drobite po njoj, ipak je ona Srbiju lepo predstavila i uspela da dovede sledeće godine pesmu evrovizije u Bg.
To što je ona lezbejka nije valjda razlog da je neko stigmatizuje, to što ona podržava kandidata za predsednika kome najveći broj birača misli da je homoseksualizam bolest koja se prenosi udisanjem istog vazduha u nekoj mesnoj zajednici, je potpuno druga stvar.
Ali možda nešto lepo uradi p tom pitanju
A Ceca, "srpska majka" pa ona nije ni za Ibarsku, a ne za privlačnje birača
И Јелена Докић је својевремено подржала СРС. Ко би рекао да је побегла за Хрвата...
sta je bilo tog cetvrtog februara ?
Nemojte sad da drobite po njoj, ipak je ona Srbiju lepo predstavila i uspela da dovede sledeće godine pesmu evrovizije u Bg.
To što je ona lezbejka nije valjda razlog da je neko stigmatizuje, to što ona podržava kandidata za predsednika kome najveći broj birača misli da je homoseksualizam bolest koja se prenosi udisanjem istog vazduha u nekoj mesnoj zajednici, je potpuno druga stvar.
Ali možda nešto lepo uradi p tom pitanju
A Ceca, "srpska majka" pa ona nije ni za Ibarsku, a ne za privlačnje birača