- Poruka
- 20.280
nisko crno je bilo dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisko crno je bilo dobro

Beše to davno, bio sam jako mlad i još uvek u fazi razvijanja kapaciteta, tačnije njegove izgradnje (čitaj, sva piva mi bejahu skoro ista
). Ipak, ne sećam se, naravno, ukusa, ali znam da mi se svidelo. nisi mali ako si za "ginisa"Hebi ga, bejah mali.![]()

Многи наши производи који се извозе у ЦГ, Македонију, Босну ... су тамо јефтинији него ли код нас. Поједини чак и зачуђујуће.znam da je litar mleka nase priozvodje jeftinije u cg nego u srbiji![]()
nisi mali ako si za "ginisa"![]()

Многи наши производи који се извозе у ЦГ, Македонију, Босну ... су тамо јефтинији него ли код нас. Поједини чак и зачуђујуће.
У Грчкој су њихови производи јефтинији од наших, осим млека и млечних производа. У Мађарској да и не причамо. Генерално гледано, храна је у земљама ЕУ јефтинија него ова наша домаћа.
Много тога код нас може (и мора) да буде драстично јефтиније. Само, наши трговински монополисти никако не желе да смање своје марже.
premijer kaze da se strpimo jos malo..imaju keca u rukavu![]()

Srbija deset puta siromasnija od Poljske.
Svacije siromastvo treba da boli svakog covjeka na planeti.
Drago mi je da su Poljaci uspjeli da poprave svoju situaciju,no zao Srbije do bola.![]()
Конкуренција је нужна, мора да постоји тржишна утакмица.Pa nisu ludi da to urade... Treba razvijati konkurenciju, a to ne može bez stranog kapitala.
izgleda da nas samo svi redom deljuМноги наши производи који се извозе у ЦГ, Македонију, Босну ... су тамо јефтинији него ли код нас. Поједини чак и зачуђујуће.
У Грчкој су њихови производи јефтинији од наших, осим млека и млечних производа. У Мађарској да и не причамо. Генерално гледано, храна је у земљама ЕУ јефтинија него ова наша домаћа.
Много тога код нас може (и мора) да буде драстично јефтиније. Само, наши трговински монополисти никако не желе да смање своје марже.
:mi volimo pivo mi volimo pivo.mi volimo pivooo.i pivooo vooolii nass"jeeeLjudi gladuju, a mi se rastrtljali o pivu.
A, šta da radimo... Živeli!![]()

Конкуренција је нужна, мора да постоји тржишна утакмица.
Али, док се не створи такав амбијент, за кој мој служе грдне владине агенције, комисије, савети, разноразна државна тела, органи .... за борбу против монопола? Вероватно само за то да се залебе страначки првоборци ... и позадинци.
najgora stvar je kad se nesto dozvoli..kao npr ovim trgovcima da se razmasu to se tesko posle vraca u kolosek jer je otpor ogromanPa nisu ludi da to urade... Treba razvijati konkurenciju, a to ne može bez stranog kapitala.
ja mislim da su u srbiji ovakvi uslovi namerno stvoreni upravo zbog tog dolaska stranaca kao jacih..onda ti celu situaciju predstave u tom svetlu i kao jedino resenje dovodjenje stranacaProblem je što su monopoli jači od tih tela.
Bold - upravo to...
Treba dovesti u Srbiju neke koji su jači od naših monopolista. Ali za to ćemo izgleda da popričekamo malo...

ja mislim da su u srbiji ovakvi uslovi namerno stvoreni upravo zbog tog dolaska stranaca kao jacih..onda ti celu situaciju predstave u tom svetlu i kao jedino resenje dovodjenje stranaca
sve ovo sto nam se unazad dogadjalo mLogo "mirise"![]()
pa ubijaju se tako vise muva jednim udarcem i uberu se pare ko na kruskuTo će se desiti kad tad. Ipak, mislim da nije tako osmišljeno da nam kao mažu oči našim monopolistima.
Taj dolazak stranaca nije jedina mogućnost. Druga mogućnost je povratak u socijalizam. Treće već mislim da nema.

И да си у Немачкој могао, за кило меса код нас, да купиш три кила.izgleda da nas samo svi redom delju
secam se da je pre dve godine an tv avala bil aneka lista 100 prozivoda u srbiji i nemackoj sa uporednim cenama..zapamtio sam samo da je tada milka cokolada bila u nemackoj 59 din a u srbiji 89 din ostalih podataka se ne secam
Наши монополисти су ''јачи'' од тих тела само из једног простог разлога - добро и довољно плаћају (подмићују) разне главоње у влади, који се питају и одлучују. Е због тога ова разна побројана државна тела служе само на папиру, тј, за оно што сам навео.Problem je što su monopoli jači od tih tela.
Bold - upravo to...
Treba dovesti u Srbiju neke koji su jači od naših monopolista. Ali za to ćemo izgleda da popričekamo malo...

ne znam sta da ti kazem..ali recimo da mi je neko pricao da ce u srbiji raditi narodne kuhinje rekao bih mu da ne s.... da izvines no to posta srpska zbiljaSrbija deset puta siromasnija od Poljske.
Svacije siromastvo treba da boli svakog covjeka na planeti.
Drago mi je da su Poljaci uspjeli da poprave svoju situaciju,no zao Srbije do bola.![]()

to bi bila osvezavajuca promena..Lepo si nam objasnio da Beograđani neće da se druže sa tobom,a mene baš briga.

ne znam sta da ti kazem..ali recimo da mi je neko pricao da ce u srbiji raditi narodne kuhinje rekao bih mu da ne s.... da izvines no to posta srpska zbilja![]()