cuo sam da se moze od cd-roma napraviti cd-palyer ,pa me zanima sa cim ga pokrecem i kako bi mu zadao komande tj.sledeca pesma itd. ,zahvalan sam za sve vrste informacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кулиража:PA to ti je bar prosto.
Samo nabodes napajanje, a IDE kabl ti za to cudo ne treba.
Na svakom CD-ROMu imas potenciometar koji regulise jacinu zvuka i ulaz za sluslice.
E sad na nekim imas opcije da preskaces pesme (one by one) a na nekim nemas (samo pusti i pevaj).
Ne znam da li si ti pitao ali ima na tehnickim naukama ista tema. Ja sam pravio cd player za auto od CD ROM-a pa pogledaj tamo objasnio sam kako :wink:maki19:cuo sam da se moze od cd-roma napraviti cd-palyer ,pa me zanima sa cim ga pokrecem i kako bi mu zadao komande tj.sledeca pesma itd. ,zahvalan sam za sve vrste informacija
Easy, easy..neko je pomenuo diskmen od CD playera...DabaMAN:Kakav diskmen? Misliš da će ga i u džepu nositi?
Kuliraža je sve rakao, dovoljno je samo uturiti u napajanje, a svira i bez potrebe za zvučnom karticom. Tako sam i ja pre puštao muziku sa CD-ova, kada još nisam ni imao zvučnu. Samo davno je to bilo....
Nego šta mislite, jer se to može nekako ugraditi u auto?