Cavez pozvao vojsku i narod da se spremi za rat protiv Amerike!

pa onaj John Perkins sto je 10 godina radio kao ekonomski ubica MMF-a i Svetske Banke, kaze da oni prvo salju njih da ubede vlasti tih zemalja da uzmu kredite od Amerike tj Svetske Banke i MMF-a , ako odbiju onda salju tzv SAKALE tj klasicne placene ubice da izvrse atentate, ako ni to ne moze da uspe onda izvrse agresiju na tu zemlju.

evo covek ovde prica sve otvoreno sta rade americki nacisti sirom sveta

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/yTbdnNgqfs8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/yTbdnNgqfs8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[youtube]

To ti je taj tzv NACISTICKI AMERICKI RAJH - PAX AMERICANA

SMRT AMERICKOM NACIZMU SLOBODA PLANETI

pa da to je ta poznata taktika...

Smatram da nece biti rata... ipak onaj crnac kauboj deluje miroljubivo ... mada nikada se nezna... ko zna ko povlaci tu konce vladari iz senke- masoni??? niko nezna tacno.

i on je samo jedna marioneta koja mora da odigra dodeljenu ulogu koju su mu americki i svetski oligarsi namenili...s tim da je on kljucni izvrsilac njihovih zamisli...

otkud tebi ideja da je chavez komunista i da je u venecueli komunizam?

chavez ide u crkvu, privatnih kompanija ima koliko hoces, privatnih televizija takodje.

on je svega socijalista

i da dodam, on sebe smatra bolivaristom, revolucionarem, nekim ko hoce da donese nezavisnost juzne amerike, ovog puta od SAD.

citaj malo o bolivarskoj revoluciji

Kako Čavez loži narod, pa i pokojni Sloba da mu zavidi. Samo što će proći gore od Slobodana. :lol:
Žao mi samo onog sirotog naroda. I naivnog...

Lozili su oni sto su 40 godina u venecueli bili na vlasti kompletan narod, bas kao sto sada ovi na vlasti loze nas u srbiji,kada posle 40 godina, nisu uspeli da stvore ni minimalne uslove gradjanima za zivot,onda su ih ljudi govnavim motkama oterali sa vlasti.
Oni su upoznali ''dobrobiti saradjne sa amerikom'' jedan od najvecih izvoznika nafte,ogromna prirodna bogatstva, a ljudi im umirali od gladi,sve dog nisu oterali americke kompanije iz zemlje....

20091108233325chaveznet.jpg

Priprema za sukob je najbolji način da se sukob izbegne, kaže Ugo Čavez

Čavez o ratu sa Kolumbijom

Predsednik Venecuele Ugo Čavez pojačao je pretnje susednoj Kolumbiji pozvavši u nedelju oružane snage Venecule da budu spremne za mogući rat.
Predsednik Čavez je rekao da je priprema za sukob najbolji način da se izbegne konflikt.

Vojska Venecuele, po Čavezovim rečima, mora biti spremna ukoliko SAD pokušaju da isprovociraju rat između južnoameričkih suseda.

Po njegovim rečima, planovi Kolumbije da američkim vojnicima dozvole još veći pristup kolumbijsikim vojnim bazama i drugim vojnim instalacijama predstavljaju direktnu pretnju Venecueli:"Te dve vlade su rešile da zajedno lažu svet ili da pokušaju da slažu svet. I zato, moji vojni drugovi, ne smemo gubiti ni dana u privođenju kraju naše glavne misije: da se spremimo za rat i da narodu pomognemo da se sam spremi za rat jer je to odgovornost svih", rekao je predsednik Čavez.

Venecuela je prošle nedelje naredila da se ka granici sa Kolumbijom uputi petnaest hiljada vojnika kao odgovor na sve veće nasilje čiji su vinovnici koilumbijske paravojne grupacije.

Kolumbijska vlada kaže da se američki vojnici na njenoj teritoriji nalaze isključivo zato da bi se borili protiv pobunjenika i trgovaca drogom.

BBC Serbian

20091108233325chaveznet.jpg

Priprema za sukob je najbolji način da se sukob izbegne, kaže Ugo Čavez

Čavez o ratu sa Kolumbijom

Predsednik Venecuele Ugo Čavez pojačao je pretnje susednoj Kolumbiji pozvavši u nedelju oružane snage Venecule da budu spremne za mogući rat.
Predsednik Čavez je rekao da je priprema za sukob najbolji način da se izbegne konflikt.
I eto, upecao se. Samo će dati povod Americi da ga ulube. I Ameri će pred svojim građanima biti čisti.

Naravno a meni se ne dopada komunizam koji zastupa bilo koji predsjednik.Da li vam je poznati da li gradjani Venecuele imaju prava da odlaze u Crkvu na misu jer da li Ugo Chavez jedan komunista ili socijalista?Mislim da Moamar Al Gadafi ne bi podrzao nekog komunistu jer i Gadafi zastupa Socijalni program drzavnog uredjenja.Ako je Ugo Chavez Socijalista onda ga volim i volim da socijalno uredjenje ostane u Venecueli.Komunizam nikako ne volim da je na snazi i bio bih odmah za SAD ako bi Venecuela bila komunisticka drzava.

Venecuela je mala drzava u odnosu na Ameriku a ima prelijepe cure koje mogu biti u slucaju rata silovane jer Kolumbija ako se sjati na Vnecuelu moze napraviti slom casti Venecueli pa stoga neka stane Ugo Chavez sa prijetnjom i neka gleda svoj posao i svoje uredjenje.Amerikanci su mozda sada u Kolumbiji i cekaju na pocetak ratnog sukoba koji bi mogao biti pogibeljan za gradjane Venecuele.Moze doci do veceg masakra nego u Ruandi i Bosni i Hercegovini.Razumijete i Bosnjaci su imali lijepe zene pa su ih Srbi udarali tamo gdje je najbolnije a to je cast.

Poslednja izmena:
Venecuela je mala drzava u odnosu na Ameriku a ima prelijepe cure koje mogu biti u slucaju rata silovane jer Kolumbija ako se sjati na Vnecuelu moze napraviti slom casti Venecueli pa stoga neka stane Ugo Chavez sa prijetnjom i neka gleda svoj posao i svoje uredjenje.Amerikanci su mozda sada u Kolumbiji i cekaju na pocetak ratnog sukoba koji bi mogao biti pogibeljan za gradjane Venecuele.Moze doci do veceg maskara nego u Ruandi i Bosni i Hercegovini.Razumijete i Bosnjaci su imali lijepe zene pa su ih Srbi udarali tamo gdje je najbolnije a to je cast.

...:worth:...ovo se zove biser..

Slicna demagogija kao sto je i sloba ovde prodavao....................
kad narod pocne da misli od cega da zivi, prvo se uguse nezavisni mediji, pa krece prica o spoljnom neprijatelju, o svetskoj zaveri koju predvodi Amerika itd.
Najbolja opcija bi bila da narod u Venecueli uspe da napravi svoj 5. oktobar i da syebe narkosa sa vlasti

Da im posaljemo ove nase sto su se kalili po Belorusiji i Ukrajini?

Treba viza.

Sa garantnim pismom lako dobijes vizu.

Ja ti mogu ovde izvaditi i poslati POVRATNU kartu za oko 700 dolara.

Da li mi mozes pojasniti kako da dobijem vizu za Venecuelu. Prijatelj ce mi poslati garantno pismo, ali ne znam kakva je procedura - gde i kako da apliciram za vizu, obzirom da sam na internetu pronasao da im je ambasada u Sofiji (Bugarska). Unapred se zahvaljujem.

Back