Časopis Bravo

Bravo,Bravo girl,i slicni njima su dobri onima kojima je bitno kako "extra"staviti kreon,ili ostalu sminku,i koji vole Rebelde...Bezveze ...Ranije,pre 3-4 godine,bio je dobar,ali se doosta promenio...:roll: sad cu biti ispljuvana...

Куповао сам Браво, не могу порећи. Редовно купујем специјал БРАВО ПОСТЕРИ, где ме изненађује заиста квалитетна монтажа слике који су на постерима. Пошто сам велики фан Ане, Новака и Јелене, као и љубитељ серије ,,Бекство из затвора'' са симпатичним Вентворт Милером, обрадујем се сваком чланку у поменутом часопису. Заглупљујуће теме типа ,,Како навући кондом и да ли ми је пенис довољно крут'' (ово је ужасан цитат из тебе Хајде да причамо о сексу, преведено са енглеског) су непожељне у мојим очима, али зато тинејџери радо читају те сексуалне феномене..

Čitam ga jer ga moja sestra redovno kupuje, ali to čitanje se svodi na viceve i horoskop.
Inače, imaju ispade, i to dobre. Članak o Gunsima, poster Kurta... Nisu ni oni baš raspad, mada su ekstremno blizu...

РЕБЕЛДЕ је једна тупава, глупава, проста - назови га како желиш серија која није ништа боља од надпросечних наслова '''ОПИЈЕНИ ЉУБАВЉУ'' &со.
Разлика је наравно у кмезавим тинејџерима који заглупљују поменуту популацију.

Heh, secam se kada je BRAVO poceo da izlazi, svi smo ga u odeljenju kupovali... U stvari, najvise su nas navukli sa nenormalnim brojem postera... jos uvek se secam kakve su nam face bile kada su nam objavili mail :lol:
Sada, naravno, ne podnosim BRAVO... ne mogu da verujem koliko su se iskvarili... Samo Tokio Hotel, Britni Spirs i slicno..... :roll:
Kada bolje razmislim, mozda se oni i nisu toliko iskvarili... mozda sam ja jednostavno odrasla :roll:

Kad se setim samo >> cool girl, girl, bravo, ok!..... o boze :roll::oops:

Back