Časopis Bravo

Kad sam bila klinka kupovali smo nemacki Bravo, iako nismo razumeli ni jednu jedinu rec... :lol: Secam se fenomenalnih postera, nalepnica, tatoo-a i svasta nesto su davali na poklon. Ovu nasu verziju nisam ni imala zelju da prelistam... da se ne razocaram... i ne pokvarim uspomene...

Kad sam bila klinka kupovali smo nemacki Bravo, iako nismo razumeli ni jednu jedinu rec... :lol: Secam se fenomenalnih postera, nalepnica, tatoo-a i svasta nesto su davali na poklon. Ovu nasu verziju nisam ni imala zelju da prelistam... da se ne razocaram... i ne pokvarim uspomene...

Buhahaha, znam ja koji si ti deo gledala u nemackom bravo-u! Taj deo neka kod nas :lol: :lol: Najvise volim da citam ok, jer ima neki savet za sminkanje, pa neke gluposti druge, a bravo je strasno poglupeo... Svideo mi se i casopis Chica, jer je imao dosta toga lepog, i pametnog, ponesto iz istorije, geosa, sminkanja, porukice... A sad ga nema!!!!!!!!!!!!!

Dobio sam dopis od SVET KOMPANIJE (pre je bio upis u mailing listu i ja sam se upisao) .
Tekst glasi: ,, Hey, da li si spreman za novi izazov? Ukoliko si fan Tokio Hotela, Bravo ti omogucava da postanes njihov dvojnik. Posalji prijavu na mail ******** i imas priliku za nove izazove. Tvoj BRAVO '' . Shta sam ja Bogu i narodu zgrešio da dobijem ovo ,,alarmantno pismo'' ? :D

Back