Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.731
Ne razumem?u antičko doba postojala je svest da kolektivna odluka može biti gora od skupa dobrih pojedinaca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem?u antičko doba postojala je svest da kolektivna odluka može biti gora od skupa dobrih pojedinaca
nije mi bas jasno sta nije jasno ali ako moze da pojasnimo (100 drama za 7 danaNe razumem?
da to bolje stoji, izvedenica od desperadosi šta znači odmetnicićaskeradosi![]()
Ećaskeradosi![]()
boldano mi miriše na @Ната ЛиSrbija ima svoje think-tenkove - oni se najcesce skupljaju ispred radnjica i piju pivo - oni imaju resenje za sve i po svim pitanjima ali su slabo integrisani u stupidment i slabo konsultovani od strane stupidstuta (koji smatra da ima najgluplja moguca resenja) - trebalo bi dakle pojacati tu saradnju - ne bili dosli u poziciju da imamo jos kvalitetnija glupa resenja.
jel to neki ocigledan primer ?
yeahkiki je legendafrape od banane je on doneo u bg
![]()
ne bih znao sta bih radio sa svojim zivotom a da to ne pogledam (na stranu da ga znam iz kraja...)oćeš videti kako skače sa 50m visine na glavu?