- Poruka
- 53.084
Ја замишљам да каже, ево црно и бело а ево и боја ( жута , зелена...)Šta da dokažem?
Tako mislim
Zamisli neko kaže evo tube crvene, plave, žute a evo tube sa nečim što se zove belo i crno, nisu boje nego eto takođe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја замишљам да каже, ево црно и бело а ево и боја ( жута , зелена...)Šta da dokažem?
Tako mislim
Zamisli neko kaže evo tube crvene, plave, žute a evo tube sa nečim što se zove belo i crno, nisu boje nego eto takođe
DobroЈа замишљам да каже, ево црно и бело а ево и боја ( жута , зелена...)
ja kad trebam bojati kuću unutra odem u trgovinu boje i lakove i tražim belu boju za zidove i dobijem što tražim.Докажи
НИси никад куповао јупол за кречење, јел да?ja kad trebam bojati kuću unutra odem u trgovinu boje i lakove i tražim belu boju za zidove i dobijem što tražim.
kako ti tražiš nataly?
Зезам се бреŠto tužić?
Pa to je samo moj stav
dobro bre jeli se onda zezaš i za ovo glede bele boje? reci da jesi.Зезам се бре
Čudna siЗезам се бре
Ноуп, тебе не познајем.dobro bre jeli se onda zezaš i za ovo glede bele boje? reci da jesi.
ma meni je bila skroz ok dok nije provalila da crna i bela nisu boje. tu sam se uhvatio sa palcem i kažiprstom za bradu.Čudna si
Ali ok
ma meni je bila skroz ok dok nije provalila da crna i bela nisu boje. tu sam se uhvatio sa palcem i kažiprstom za bradu.
Sve mi je jasno totma meni je bila skroz ok dok nije provalila da crna i bela nisu boje. tu sam se uhvatio sa palcem i kažiprstom za bradu.
То ми се јавило још кад сам била мала. Просто за мене су боје све што није црно или бело.ma meni je bila skroz ok dok nije provalila da crna i bela nisu boje. tu sam se uhvatio sa palcem i kažiprstom za bradu.
ko zeli da postavi pitanje, nek postaviСледеће питање!
Ок, кад кажеш шлаг зар не помислиш на - БЕЛО?Šlag bez boje preko torte
TAKOE BREEEE![]()
jupol klasik, tu u krugu crvene boje ima nešto napisano na više jezika
Зар није логичније да нам нештоko zeli da postavi pitanje, nek postavi
То не важи за код нас, ви сте кроасани![]()
jupol klasik, tu u krugu crvene boje ima nešto napisano na više jezika
češće jesteЗар није логичније да нам нешто
Нападне памет него да нам
Падне на памет
Zanimljivo, a pokazaće se da je čak i tačno!Зар није логичније да нам нешто
Нападне памет него да нам
Падне на памет