- Poruka
- 13.991
Ma je li to moguce?Такви су најчуднији!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma je li to moguce?Такви су најчуднији!
Јамачно!Ma je li to moguce?
Kako sam ustanovio u svom zivotu iz iskustva, najbolji nacin do dobre zarade je da budes 'old money'.Ne volim takva ali ajde
Imate li ideju da se zaradi prilično dobro?
uz dva jamca (svedoka)...Јамачно!
Molim prevodKako sam ustanovio u svom zivotu iz iskustva, najbolji nacin do dobre zarade je da budes 'old money'.
prevod po VIMolim prevod
Hvala unapred
Hvalaprevod po VI
„Old money“ je izraz koji se koristi da opiše ljude, porodice ili društvene slojeve koji već generacijama poseduju bogatstvo i status. Za razliku od „new money“ (novo bogatstvo), gde se imovina stiče u poslednjoj generaciji kroz posao, tehnologiju ili preduzetništvo, old money podrazumeva nasleđeno bogatstvo, ugled i često dugu tradiciju uticaja.
Osnovne karakteristike „old money“:
Drugim rečima, old money nije samo bogatstvo, nego i kultura, tradicija i način života koji prate to bogatstvo.
- Nasleđeno bogatstvo – novac i imovina prenose se sa generacije na generaciju.
- Društveni status – povezan je ne samo sa novcem, već i sa pripadnošću određenim društvenim krugovima, obrazovanjem i kulturom.
- Diskretan stil života – često se naglašava skromnost, nenametljiv luksuz i „klasika“ (npr. odeća, arhitektura, ponašanje), za razliku od upadljivog trošenja.
- Kulturni kapital – obrazovanje na prestižnim univerzitetima, povezivanje sa umetnošću, diplomatijom, starim klubovima i društvima.
- Stabilnost i kontinuitet – percepcija da se radi o porodicama ili dinastijama koje oblikuju društvo i institucije kroz vreme.
nema na cemu i treci put!
Ajde ti pitaj neštoHoce li biti jos pitanja?
jao nemoj ja da pitam, pa imam blog neodgovorenih pitanja - https://forum.krstarica.com/threads/moja-zbirka-neodgovorenih-pitanja.1014386Ajde ti pitaj nešto
Šta god
tamo pitam jaОвде или тамо
tamo pitam ja
ovde pitate vi
znam, ali cu da sacekam da ne pisem samo jaДа ли су црна и бела боје?
ne. svak je sebi normalan a svi ostali okolo su čudni. kao npr u 1. srednjeSvi ste čudni ali i to je dobro
Ево ја написала.znam, ali cu da sacekam da ne pisem samo ja
DaДа ли су црна и бела боје?
Докажи
ja sam mislio da kvotam tamo nekog niko i ništa. jer te uopće ne doživljavam sa taj novi avatarI totsi je “ovde”![]()
Šta da dokažem?Докажи