Yula**
Primećen član
- Poruka
- 578
Supruga od brata trudna, 9. mesec. Jos ranije joj je ginekolog rekla da je previse sitna i uska da bi je porodili prirodno i uputila je na carski rez u Beograd. Nedavno je bila na na ekspertskom UZ u Visegradksoj i spomenula da joj je receno da treba da se porodi na carski, da bi joj tamo rekli da ako oni odluce da moze prirodno da se porodi, da ih uopste ne zanima sta su rekli ovi iz njenog grada doktori. Veoma sam se uznemirila, a i svi mi u porodici, jer znamo za dosta slucajeva ( bas jedan iz istog grada ) gde su zene upucivali na carski u BGD i da tamo nisu zeleli da ih porode sve dok nisu dale novac! Prosle godine zenu iz Lazarevca, iako je imala regularan uput za porodjaj na CZ, ali nije znala za standardnu 'tarifu', odbili su da je porode na carski, mucili su je satima da bi joj na kraju unistili bebu, mukica je ostala bez kiseonika dugo i ne znam da li je uopste prezivelo, a i ako jeste ostace sa velikim stepenom invaliditeta.
Molim vas, ako neko zna da mi kaze da li postoji porodiliste u Beogradu gde rade savesni doktori gde ce poroditi zenu bez ikakvih dodatnih koverti osim onih koje primaju kao platu. Zaboravih reci da postoje sanse da je prime u Dragise Misovica, i zanima me da li je i tamo uobicajena praksa koverta sa 400 evrica?
Molim vas, ako neko zna da mi kaze da li postoji porodiliste u Beogradu gde rade savesni doktori gde ce poroditi zenu bez ikakvih dodatnih koverti osim onih koje primaju kao platu. Zaboravih reci da postoje sanse da je prime u Dragise Misovica, i zanima me da li je i tamo uobicajena praksa koverta sa 400 evrica?