bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa kad sluzi istoj svsi ko i pare. Zadovojavanje materijalnih potreba...Zašto seks ide u istu grupu sa parama i materijalnim stvarima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad sluzi istoj svsi ko i pare. Zadovojavanje materijalnih potreba...Zašto seks ide u istu grupu sa parama i materijalnim stvarima?
Seks je fizička potreba, veoma zdrava i za psihičko i fizičko stanje osobe.Pa kad sluzi istoj svsi ko i pare. Zadovojavanje materijalnih potreba...
Pa ono da umres od infarkta u toku seksa, nije loseSeks je fizička potreba, veoma zdrava i za psihičko i fizičko stanje osobe.
Najbolji kraj zadnjeg dana života . Nema dalje zatvaraj temuPa ono da umres od infarkta u toku seksa, nije lose![]()
Pojma nemam... strpali ga tu neki na ovoj temi a ja se nadovezalaZašto seks ide u istu grupu sa parama i materijalnim stvarima?
Naravno za te 3 minute nećemo ništa propustitiPojma nemam... strpali ga tu neki na ovoj temi a ja se nadovezala
Svakako, koliko god da je dobar, ne upada u moju viziju poslednjeg dana kao glavna tema... ali moze da se ubaci negde![]()
Dakle carpe diem ili memento mori?
Koji pristup je vama sadržajniji, značajniji možda bitniji?
Iskoristi svaki dan, uživaj u svakom danu ili seti se da si smrtan ili oba možda? Da je to vama isto ili vidite razliku?
Sam si rekao da ti je cilj bezbrizan zivot. Sama cinjenica da imas cilj znaci da postoji i vrhovni cilj. Vrhovni cilj je najvisi cilj tj. cilj kojem su svi drugi ciljevi podredjeni. Ukoliko tvoj cilj da ti zivot bude bezbrizan nije podredjen nekom drugom cilju, onda se radi o vrhovnom cilju.Sta je vrhovni cilj u tvom slučaju? Ja nemam vrhovni cilj, potpunim slučajem sam na ovom svijetu i pokušavam da ga iskoristim okružen sa što više pozitivne energije i humora. Nikakvi bogovi ili bilo šta, samo koristi vrijeme zato što je baš taj tvoj spermij dobio lutriju.
Буквалноznaci ja se uvek iznova izvristavam od smeha na forumu![]()