- Poruka
- 33.097
Meni su smešniji ovi "alfići" koji misle da će sve ženice da padnu odmah jer je platioEh ko se zamajava. Neodrasle zenice koje se popale kad musko plati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su smešniji ovi "alfići" koji misle da će sve ženice da padnu odmah jer je platioEh ko se zamajava. Neodrasle zenice koje se popale kad musko plati.
Pa jeste. Ali nije periferno ako vidiš da nekog boli uvo kakav će utisak ostaviti i ko samo gleda da se finansijski ne pretrgne. Važi za oboje.Ne volim taj naziv dejt, al ajd prvi sastanak, valjda je fora da se upoznajete, smejete, salite i to, u sustini placanje je periferno ...
to je ništa njegovi ekstremistički stavovi o abortusu su toliko kontroverzni da ga ne žalim što je popio metak bukvalno lik je više nego odvratan
Smatrao je da je previše mekan i nedovoljno radikalan..Lik je, bukvalno, bio Šešelj u nastanku.
A najsmešnije je što ga je upucao takodje brat radikal![]()
Smatrao je da je previše mekan i nedovoljno radikalan..
Pitaj tamo u Njemačku jel sehr gutt kad nemaš svoje banke pošto žuti pogasili?Sto se mene tice, samo neka se rokaju medjusobno te radikalčine.
Nista dobro nikome nisu doneli.
Када је хемија јача од разума, то се зове феминизираност.Kad proradi hemija na prvom sastanku, jedino o čemu razmišljaš je kada ćete se opet videti...
Само зато што је рекао да дете које је плод силовања треба да се роди?to je ništa njegovi ekstremistički stavovi o abortusu su toliko kontroverzni da ga ne žalim što je popio metak bukvalno lik je više nego odvratan
Тако је. Самим тим се поставља питање ко је ту заправо одвратанSamim tim što si ga nazvala "debilom" nije stanje "ravnodušnosti" i uz to reći da ne žališ što je "popio metak" znači da podržavaš njegovu smrt.
Кад жене инсистира на томе да плати своји део, то је лош знак. Кад мушкарац одбија да плати цео рачун, то је такође лош знак.Ne volim taj naziv dejt, al ajd prvi sastanak, valjda je fora da se upoznajete, smejete, salite i to, u sustini placanje je periferno ...
Као ова прва врста односа не може да буде пуна разуемвања.Imaju dve vrste odnosa, jedan gde se kao zna ko je žensko, a ko je muško i nekim ljudima to tako prija i drugi pun razumevanja koji se svodi više na ravnopravnost, razumevanje i neki drugarsko-partnerski odnos, a ne kao - ja sam muškarac i radim to, to i to, a ti si žena i radiš to, to i to.
to je ništa njegovi ekstremistički stavovi o abortusu su toliko kontroverzni da ga ne žalim što je popio metak bukvalno lik je više nego odvratan
covek je napravio karijeru o tome da provocira ljude i to mu je doslo glave, prca klince sa nekim idiotskim hipotezama i pitanjima i kao neki politicki ekspert...Hajmo još jednom o ovome
Ovog puta, pokojni gosp Kirk, sad se posle njegovog ubistva svašta vrti po mrežama, izjavljuje da je to deljenje računa karakteristika beta muškaraca.. da žene imaju želju da se neko brine o njima... Itd, i da bi on radije prao suđe ko zna gde nego dozvolio da mu žena plaća deo računa .Kaže da taj novac koji tako uštediš nije vredan časti koju kompromituješ.
Da li smo sad posle niza diskusija korak bliže da se složimo sa njim?
Nisam znala da sam feminiziranaКада је хемија јача од разума, то се зове феминизираност.
Pa to jeste istina u popunosti, bar ja na to gledam isto tako.Hajmo još jednom o ovome
Ovog puta, pokojni gosp Kirk, sad se posle njegovog ubistva svašta vrti po mrežama, izjavljuje da je to deljenje računa karakteristika beta muškaraca.. da žene imaju želju da se neko brine o njima... Itd, i da bi on radije prao suđe ko zna gde nego dozvolio da mu žena plaća deo računa .Kaže da taj novac koji tako uštediš nije vredan časti koju kompromituješ.
Da li smo sad posle niza diskusija korak bliže da se složimo sa njim?
A ako ona dobije na prvom dejtu, ko placa?Muskarac ako dobije na prvom dejtu ako ne onda zena
ako dobije, postoje ulošciA ako ona dobije na prvom dejtu, ko placa?
Ja nisam znala da dejtovi jos uvek postojeNisam znala da sam feminizirana![]()
Postojali su u tvoje vreme?Ja nisam znala da dejtovi jos uvek postoje
kroz maglu se secam da jesuPostojali su u tvoje vreme?
Izvini, po čemu je radikalan neko ko zagovara neko svoje mišljenje. Slušala sam ga, to su uglavnom stavovi koji su hrišćanski, tj ništa drugačije odpropovedi u crkvamaSto se mene tice, samo neka se rokaju medjusobno te radikalčine.
Nista dobro nikome nisu doneli.
Само зато што је рекао да дете које је плод силовања треба да се роди?
Теби је то одвратно толико да не жалиш што је попио метак?
А убијање детета ти није одвратно?