Carinici pronasli najveci penis

Da li bi ste dali sve zensko u kuci da vam ovaj covjek namiruje??

• Da, svakako

• Ne, nikako

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Sarpandj

Obećava
Banovan
Poruka
88
ZAGREB - U zračnoj luci u San Franciscu američki carinici zaustavili su Jonaha Falcona (41) zbog sumnje da ima skriveno oružje među nogama. No, Falcon je tamo skrivao nešto sasvim drugo.

VEZANE VIJESTI

- Zataknuo sam ga s lijeve strane, ali je u tom trenutku bio u erekciji. Jedan od članova kontrole zamolio me da ispraznim džepove, a nakon toga me i pretražio. Prošao sam kroz detektor za metal bez ikakvih problema, a oni su me i dalje čudno gledali. Jedan od čuvara zatim je posuo moj penis nekim prahom koji detektira eksplozive. Bilo je prilično zabavno, rekao je Falcon.

Falcon je u svojoj 18 godini shvatio da mu je penis veći od normalnoga. Na kraju je Falcon u šali dodao kako će ubuduće oblačiti isključivo biciklističke hlače, kako bi se jasno vidjelo što to točno skriva u njima.

260238_jonah-falcon1_ff.jpg

Ja nisam zensko ali da sam zensko ne bih propustio ovog covjeka da me zadovolji. To sto nosi izmedju nogu je vrijednije od blaga. Zeni bih dozvolio da se zadovoljava sa njegovim penisom.

Stani ba, jel ovo Mingo ? :eek:

Jest izgleda. :rotf::rotf:

Samo ne znam moze li svih 34 cm stati u vaginu?? Da li neko zna vise o tome? Ili mora biti pazljiv kad tuca. Samo sto se tice pusenja to je prava slast za zene. Pusi se samo dugacak penis.

sta je vama dvojici debila toliko smijesno...a jeste se nasli :roll:

Back