šta pričate. bre
Primećen član
- Poruka
- 600
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na onaj natpis na arapskom? Koliko se sećam, negde sam pročitao da su to sure iz Kurana, ali nisam siguran
То ти је анђео који припада чину Херувима ( шестокрили анђели ).Ne natpisi na arapskom, nego braon - plavo, ne znam uopšte kako to da definišem...
То ти је анђео који припада чину Херувима ( шестокрили анђели ).
Херувими једним паром крила штите вид да не би видели лице Божије, другим паром крила покривају тело, а трећим паром крила лете.
Херувим 100 %u pravu si, heruvimi ili serafimi, nesto od toga
Миолим и други пут.![]()
E на то питање Ти поуздан одговор не могу дати.A zašto arhangel Mihailo, na ikoni, ima na grudima deo nečije glave?
Осликан је у римском оклопу, а римски оклопи су имали на себи рељефе људи или животиња , а пре се може рећи да је у питању лик Божији који све посматра јер и иконе Архангела Михаила које су осликане имају око Божије изнад главе Архангел Михаила.
Да али имаш иконе Архангела Михаила где је осликано само око без уоквиреног тоугла ( пирамиде ), a aкo имаш идентичну икону као фотографија коју си поставила, масонских обележја нема, а по најмање је неозбиљна.Ovo prvo ima više smisla.
Ovo drugo, ipak, izgleda dosta drugačije. Imam i ja kući takvu ikonu.
Sećam se, kad je tata nosio da je osvešta, da je pop bio poprilično ljut. Rekao je da je neozbiljna, i da smo njemu trebali da damo da nam naslika ikonu...možda baš zbog tog masonskog oka...ne znam tačno, kada budem imala više vremena, prelistaću literaturu...
Ovo prvo ima više smisla.
Ovo drugo, ipak, izgleda dosta drugačije. Imam i ja kući takvu ikonu.
Sećam se, kad je tata nosio da je osvešta, da je pop bio poprilično ljut. Rekao je da je neozbiljna, i da smo njemu trebali da damo da nam naslika ikonu...možda baš zbog tog masonskog oka...ne znam tačno, kada budem imala više vremena, prelistaću literaturu...
Imam ikonu gde je oslikano oko bez trougla.
Ikona sa fotografije mi je jako interesantna, pošto nigde nisam videla sličnu.
Браћо и Сестре, искрено.. мени је и даље идеал Ромеја, политички, културно, научно и пре свега Религијски.. држава која је била држава свих Хришћана(Православних)
Скоро сам се учалнио у нововизантијски покрет..али ме још нико није контактирао...надам се да нису пропали.
Држ се ти, брате проверених вредности, јер твоје претке су најкасније превели у хришћанство. Чак до 14. века су се одупирали на разне начине. И на крају крајева, да би их приволели дали им да буду једини хришћански пагани на свету. Ромеји су увек били непријатељи Срба, било да су западне или источне вере.Браћо и Сестре, искрено.. мени је и даље идеал Ромеја, политички, културно, научно и пре свега Религијски.. држава која је била држава свих Хришћана(Православних)
Скоро сам се учалнио у нововизантијски покрет..али ме још нико није контактирао...надам се да нису пропали.
na ovim modelima fali konjska balega, sirotinjske cetvrti, prosjaci, prostitutke i ostalo sto je cinilo tu srednjevekovnu metropolu
mnogo romanticarski pomatrate Vizantiju