Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj ljudi kakva sam ja degenerik pa to nije normalno!!!! I sva sreca pa u zivotu, seksu i ljubavi nisam preterano iskompleksiran da bih to pokazivao na svakom koraku pa cak i na tamo nekom forumu koji me cak i ne zanima skriven iza neregistrovanog nadimka... I sreca imam pametnija posla u zivotu. Zamisli da sam toliki bilmez... Ali srecom nisam. I u principu sam jako fin ali nesto zadnjih 17 godina ne znam sta mi je... Mora da je od polena ili negativnoih isparenja iz kanalizacije.....

Slicno je prosao i sperhik a bio je bas ql tip :wink:

Joj ljudi kakva sam ja degenerik pa to nije normalno!!!! I sva sreca pa u zivotu, seksu i ljubavi nisam preterano iskompleksiran da bih to pokazivao na svakom koraku pa cak i na tamo nekom forumu koji me cak i ne zanima skriven iza neregistrovanog nadimka... I sreca imam pametnija posla u zivotu. Zamisli da sam toliki bilmez... Ali srecom nisam. I u principu sam jako fin ali nesto zadnjih 17 godina ne znam sta mi je... Mora da je od polena ili negativnoih isparenja iz kanalizacije.....

Slicno je prosao i sperhik a bio je bas ql tip

Hehehehe, neki sektas je opet preduvao. Lazni Idi begaj, kad te prodje THC primeti da je prvo slovo na nick veliko.

Jeli, kod vas u klubu, da li je obavezno da licite na crnce? Posto neki tako hodaju.

E Idi begaj, jadan ti... Al stvarno me te zao :cry:
Mora da si mnoooogooo ljubomoran na sve ove ljude sto treniraju sport koji se i tebi dopada ,a mozda si i trenirao, a sad NEMOZES! Vidi se da si dobro upoznat sa klubom(Senzala),clanovima pa i njihovim trenerom! Predpostavljam da si se zesce pokacio sa istim pa zbog toga pljujes i mrzis! Tipicno! To ti je ono ko lisica i grozdje... Kad je videla da nemoze da ga dohvati, odustala je i rekla: "Mora da je KISELO!!" Leci svoje komplekse na drugom mestu! Klub se sigurno nece raspasti zbog ovog foruma koji je ionako glupavo zamisljen! Ako ti se nesto nesvidja jednostavno zaobidji, predji na nesto sto te ispunjava! Pozz.

Joj ljudi kakav sam ja degenerik pa to nije normalno!!!! I sva sreca pa u zivotu, seksu i ljubavi nisam preterano iskompleksiran da bih to pokazivao na svakom koraku pa cak i na tamo nekom forumu koji me cak i ne zanima skriven iza ne registrovanog nadimka... I sreca imam pametnija posla u zivotu. Zamisli da sam toliki bilmez... Ali srecom nisam. I u principu sam jako fin ali nesto zadnjih 17 godina ne znam sta mi je... Mora da je od polena ili negativnoih isparenja iz kanalizacije.....

Evo me sa malom ispravkom. Neka dobra dusa mi je ukazala na nemilice ucinjenu gresku.

Puno hvala

Sta si ti "tek pocela"? Predstavljas se kao ja, obracas se svime osim argumentima.

Mislis da ce te guru vise voleti ako sazna da si se "nicimizazvana" borila za sektu? Pusti kompjuter, idi pleti dread-ove, valjace ti posto ide prolece pa ces na plantazu da potachkas banane i kalemis kafu.

Joj ljudi kakav sam ja degenerik pa to nije normalno!!!! I sva sreca pa u zivotu, seksu i ljubavi nisam preterano iskompleksiran da bih to pokazivao na svakom koraku pa cak i na tamo nekom forumu koji me cak i ne zanima skriven iza ne registrovanog nadimka... I sreca imam pametnija posla u zivotu. Zamisli da sam toliki bilmez... Ali srecom nisam. I u principu sam jako fin ali nesto zadnjih 17 godina ne znam sta mi je... Mora da je od polena ili negativnoih isparenja iz kanalizacije.....

12.gif

E shta ste napravili od ove teme,...svska vam chast!!
Znachi ovde nikako nije moglo da se nastavi normalnim tokom nego ste pocheli i sa prepucavanjem-'ko vishe zna'... :roll: Poshtovanje izuzecima,oni koji su "ovo" napravili-verovatno likuju u svom primitivizmu...

Svaka chast,....nemam rechi...

P.S. A vi koji se ne interesujete za Capoeiru ne istresajte ovde vashe lichne frustracije,komplekse i ostale psihichke i moralne smetnje!!Lechite se negde drugde,ne ovde...

...samo toliko...

Jel dolaze Angolerosi,...nisam u kontaktu i ne znam shta se deshava izmedju ova dva kluba zbog obaveza,...
U stvari,..da li ste pozvali i Angolu ili je private?

P.S. Samo neka se nastavi u ovom duhu :wink:

Axe !!!

@Sanha:
pa gdej si ti Sanjice? Znam da imas puno obaveza, ali ajde probaj da svratis do Karaburme da nam vidis Akademiju. Ne znam da li si vec bila, ali i ako jesi sad smo je bas lepo sredili pa da vidis kako nam je lepo :)

@senzualisti :wink: :
drugari, kad su vama rode? Kod nas je nedeljom od 11h, znam znam, prilicno lud termin, pogotovo ako se zapijes u subotu vece, ali znate da ste uvek dobrodosli. Svratite nam ponekad :)

Back